- 23 Mart 2022
- 439
- 695
-
- Konu Sahibi mavisaclikiz35
Kaşık salatasını ben de ekmekle yerim, ama ekmeğin üstüne çatalla koyarım.Ya birşey diyim mi şimdi surda bir çoban salata olsa ekmekle yerimcanım çekti
Ama oldumu simdi o salata suyuna öff ne biçim banılirSalataya ekmek bandırmışlardır belki, niyeyse içim kalkar o görüntüyü görünce. Kocaman ekmeği suyuna banıp sonra da şöyle bir sıkıp yiyorlar.Ben katlanamıyorum ya, bakmamaya çalışıyorum ortamda yapan varsa.
Ya bari ekmeği sıkıp hamur haline getirmeseler.Ama oldumu simdi o salata suyuna öff ne biçim banılir
Bildigin kasip salata şap şap banılip hop ağza atılır sıkmak ne olakiYa bari ekmeği sıkıp hamur haline getirmeseler.Orada geliyorlar bana işte.
Sistim valla demeye de gerek yok bence fazladan kibarlık böyle insanlara.O değil de elin kadınının tükürüklediği tatlı kaşığıyla daldığı tiramisuyu yediniz mi sahiden?
Bir tek sevgilimin ısırdığını yerim, başka da kimsenin ağzının değdiğini yemem.
O masada ben olsam pizzayı çok yedim, şiştim valla tatlıya yer kalmadı derdim.
Peki erkek arkadaşınız annesi olmadan da böyle şeyler yapıyor mu? Ama bana öyle geliyor ki tiramisu krizinden belli, annesinin yanında özüne dönüyor adam.
Kısacası cimri adamla olmaz. Tanışma yemeğinde de üç kişi orta boy pizza yemezsin yani.
Kesin gülmüşlerdir garsonlar. Ben olsam gülerdim.Elit mekanda avam takılmak.. İnsan garsondan utanır be jahjahahshah
Aslında haklısınız, direkt konuşmak lazım, anlayacak gibi değiller imadan.Sistim valla demeye de gerek yok bence fazladan kibarlık böyle insanlara.
Yok ben yemiyim tarzı bir şey denebilirdi rezilliklerinin farkına varsınlar.
Şunu giy bunu giy dedi mi alalım tarzı çoğul konuşuyorum hepValla Delfino Hanım, işlerine gelince hayat müşterek, çamaşır istiyorsa birinde de o alsın. Haklısınız valla.
Bir oje olmuş 15 tl, benimki de kırmızı oje hastası. Bir dahakine al ulan da süreyim diyeceğim.
Ben de tek başına gömer yanına çıtır tavuk ve patates de isterim kesmez ama yazmaya utandım50 kilo kadınım orta boy pizza tek başıma bana yetmiyor. Üçünün masada yediği pizzayı, tatlıyı tek başıma yer üstüne bir tiramisu daha yerim ben
Öğrenci olsalar neyse, ay yazık biz de zamanında öyleydik falan derim. Yetişkin insanları böyle görsem güler dalga geçer, paranız yoksa gelmeyin yahu derim:) Katılıyorum. Saçım sarı bir de benim, kendim boyuyorum ama yine de masraf ya hu.
Ya bari ortak yemek söylemeseler... Baştan ayrı ayrı ödense de hiç rezillik çıkmasa.
Ben üç kişi bir karecik tiramisuya giren birilerini görsem gülerim. Yani öyle bir mekanda komik kaçar.
Ayıp olmasın diye tiramisudan iki kaşık almış bırakmış konu sahibiAna oğul pek beğenmişlerdir sizi bence.
Sözlerinden çıkmamış kuzu kuzu yemişsiniz tiramisuyu. Kendi yemek seçiminizi bile yapmamışsınız. İdeal gelin adayısınız bence kaynananın gözünde.
Kendimi şu duruma sokmaktansa aç kalkmayı yeğlerim. Hislerinizde sonuna kadar haklısınız ama tolere etmek yerine keşke - bari - sonrasında bir tepki koysaydınız.
Bence sizin de o an basiretiniz bağlanmış, başka bir açıklaması yok.
Ben daha yeniyim, çözemedim 4 aylığız daha ablası. Ama ben de tavrımı net koydum en başta, küçük hesaplara ergen ergen hareketlere hiç mahal vermedim.Şunu giy bunu giy dedi mi alalım tarzı çoğul konuşuyorum hep
Ay bir porsiyon tiramisu zaten kaç kaşık ki?Ayıp olmasın diye tiramisudan iki kaşık almış bırakmış konu sahibi
Zaten 3 kişi bölüşülen 1 kap tiramisudan kaç kaşık alınabilir? HahahAyıp olmasın diye tiramisudan iki kaşık almış bırakmış konu sahibi
Aynen bende okudukça bunu merak ettim.Peki konu sahibi neden hiç cevap yazmiyorsun açliktan bayıldin mı yoksasu içelim dese okey diyecekmiydin herşeyi ödeyecek gücü olan sen
Cimrilikten yazmıyoAynen bende okudukça bunu merak ettim.
Hiç kimseye cevap vermiyor.