- 9 Mart 2011
- 11.696
- 8.906
- Konu Sahibi mavisaclikiz35
öz kızımla aynı tabaktan yemeyiz
siz hesap edin artık
siz hesap edin artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yüzden o evleri dikebiliyorlar benim bir şeyim var mı yok neden bugün buldum bugün yiyorum bu insanlar hiç nasıl utanmiyorlar ya 3 5 evim olmasın hayattan 2 zevk alayım kaç sene yaşıcaz sankiValla öyle 3-5 evi olanlardan çok iyi varyemezler çıkıyor dikkat etmek gerek. Ondan bundan otlanıyorlar, hesap ödetiyorlar yumruklarını yalıyorlar o paracıklarla yeni evler alıyorlar
Ay cidden komik bir de yücegönüllülük gösterip tabağı geline "sünnetlettirmişler":) Katılıyorum. Saçım sarı bir de benim, kendim boyuyorum ama yine de masraf ya hu.
Ya bari ortak yemek söylemeseler... Baştan ayrı ayrı ödense de hiç rezillik çıkmasa.
Ben üç kişi bir karecik tiramisuya giren birilerini görsem gülerim. Yani öyle bir mekanda komik kaçar.
+1O yüzden o evleri dikebiliyorlar benim bir şeyim var mı yok neden bugün buldum bugün yiyorum bu insanlar hiç nasıl utanmiyorlar ya 3 5 evim olmasın hayattan 2 zevk alayım kaç sene yaşıcaz sanki
Ya ben çocuğum küçükken bile kalan yemeğini ısırılmış ekmeğini bile yiyemezdim kaldıkı bi başkasının kaşığından yemek mide bulandırıcı
Bi tanıdığımın görümcesi evine gelmişti bende orda misafirdim çocuğu masaya yerken pilav yoğurt patates dökmüştü bildiğiniz bulaşık gibi annesi parmaklarıyla iyice bi yaladı uyardım dur silelim masayı bulaşık oldu dedim bozuldu çocuğumun yediğinden tiksinecek değilim demişti halen karşılaşsak o görüntü aklıma geliyor o gün hiç yemek yiyemedim
Salataya ekmek bandırmışlardır belki, niyeyse içim kalkar o görüntüyü görünce. Kocaman ekmeği suyuna banıp sonra da şöyle bir sıkıp yiyorlar. Ben katlanamıyorum ya, bakmamaya çalışıyorum ortamda yapan varsa.Ay cidden komik bir de yücegönüllülük gösterip tabağı geline "sünnetlettirmişler"
Salatanın suyunu da içmiş olabilirler...
Ya birşey diyim mi şimdi surda bir çoban salata olsa ekmekle yerim canım çektiSalataya ekmek bandırmışlardır belki, niyeyse içim kalkar o görüntüyü görünce. Kocaman ekmeği suyuna banıp sonra da şöyle bir sıkıp yiyorlar. Ben katlanamıyorum ya, bakmamaya çalışıyorum ortamda yapan varsa.
Aç kaldığından olabilirKonu sahibi neden bu kadar gerginsin? Herkes konuna bir şekilde yorum atmış, insanları emek harcadığına neden pişman ediyorsunuz ki?
Keşke gerginliğinizi o masada gosterseydiniz. Ya da menüdeki en güzel şeyleri söyleyip hesabınızı da odeseydiniz. Aileye de 'ben buyum,standartımi düşüremem' mesaji olurdu en azından