Tanışma dozunu ayarlamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi eğer yanlış hatırlıyorsam düzeltin, fakat başka bir konuda da sizin biraz yaşla ilgili garip bir bakış açınız olduğunu hatırlıyorum. hem karşınızdaki erkekle hem de kendinizle ilgili "çok iyi bir şey olsa bu yaşa dek evlenmemiş olmazdı ya da bana kalmazdı" manasında bir cümle kurmuştunuz. bence biraz aşağılık kompleksiniz var bu durumla ilgili. muhtemelen siz farkında olmasanız da bu durumda karşıya çoğu zaman ukala tavırlar veya gereksiz savunmaya geçme olarak yansıyor. önceki konunuzda da gergin bir üslubunuz vardı. ben sizin kötü biri olduğunuzu düşünmüyorum fakat bazı tabirleriniz ifadeleriniz hem kendinizi hem başkalarını gömmek üzerine oluyor. bu da siz ne kadar ben pozitiftim, güzel muhabbet oldu deseniz de o gergin enerjiyi birlikte olduğunuz insanlara yansıtıyorsunuz bence.

naçizane önerim sırf bekarsınız diye neden kendinizi bu kadar istenmiyor, sevilmiyor olarak şartladığınız üzerine düşünün. ben kendim de kişisel olarak özgüven problemleri yaşadığım dönemler oluyor fakat bunları dışa saldırganlık, ya da gerginlik şeklinde koşullamayı bıraktım. sizde en küçük bir şeyde kendini savunmaya hazır bir tavır görüyorum.

kariyeriniz var, aşk da yaşamak isteyen bir kadınsınız ama gevşemeye ihtiyacınız var ve insanları/kendinizi etiketlemeye vazgeçmeye. problemin dış görünüşünüz olduğunu da düşünmüyorum, bence aksine beğenilen bir kadınsınız tahminim fakat bu özgüvensizliğiniz ve gerginliğiniz karşınızdakileri itiyor gibi.

bunun üzerine biraz düşünün.

Yok yahu hiçbi gergin tavrım olmadı ...sıfır aksine gayet güleyüzlü idim, hiçbi.şekilde ortam veya sohbet gerici bişi yqpmadım hem özel konusmalarda hem dün gece

İyi özgürlüğü ile övünsün, yarın öbür gün turşusu çıkınca evlilik için ortada dolanır.
Bı Kenan İmirzalıoğlu sanmasın bu yamuk g.tler kendilerini.
Bı bayanı arabasına kadar da yolcu etmeyecek kadar hıyar bı insana şans vermeyin.

50'yi geçince aynen öyle oluyor...Şimdilik daha çıkmamış turşusu genetiği sağlam ama 55 ten sonra artık dış görünüş gidiyor ne de olsa ...
Kenan İmirzalıoğlu bile evlendi bebek yaptı, ben yakışıklıyım ellimi sallasam ellisi olmadı.

V vesikaliyarim sende bir sıkıntı yok .Adam büyük olasılıkla dışarıda arkadaş ortamında yanında birisini isteyen ama hayatından da memnun birisi.Tek kalınca size yazıyor ,grup içinde herkesin eşli olduğu ortamlarda ise tek olmaktan hoşlanmadığı için yanına bayan arkadaş istiyor ama gene sohbeti kendi arkadaşları ile yapıyor.Ben bu adamın aynı anda pek çok kadınla bu tarz bir ilişki içinde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden sizi etkilemek,ruhunuza dokunmak gibi ekstra bir çabası da yok.İstediği kadar arkadaşı ile gelmiş olsun sizinle özel vakit geçirip taksiyle de evine dönebilirdi..onların çocuğu gibi senin yanından koşa koşa ayrılıp evine dönen arkadaşlarının peşine takılması çok komik olmuş.

Gelişmeler var mı? Mesaj fln?

Sabah "günaydın iyi çalışmalar :)"
mesajından sonra ben dün gece güzeldi teşekkürler arkadaşlarını sevdim dedim .. Bu da kısa kısa tatlı insanlardır, sevindim :) gibi şeyler söyledi ...Sonra araba meselesini sordum, naptın bugün mü halledeceksin die, o da bikaç cümle ile anlattı ....sonra dedim akşam usta vardı eve keşfe geldi, çenesi düşüktü baydı, anca cıkıp gelmiştim muhabbet iyi geldi dedim ...sadece gülücük atmış

Bunlar 8.30 da idi o saaten beri ses yok

V vesikaliyarim sende bir sıkıntı yok .Adam büyük olasılıkla dışarıda arkadaş ortamında yanında birisini isteyen ama hayatından da memnun birisi.Tek kalınca size yazıyor ,grup içinde herkesin eşli olduğu ortamlarda ise tek olmaktan hoşlanmadığı için yanına bayan arkadaş istiyor ama gene sohbeti kendi arkadaşları ile yapıyor.Ben bu adamın aynı anda pek çok kadınla bu tarz bir ilişki içinde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden sizi etkilemek,ruhunuza dokunmak gibi ekstra bir çabası da yok.İstediği kadar arkadaşı ile gelmiş olsun sizinle özel vakit geçirip taksiyle de evine dönebilirdi..onların çocuğu gibi senin yanından koşa koşa ayrılıp evine dönen arkadaşlarının peşine takılması çok komik olmuş.

Belki de öyledir...Kimbilir....Çok ta olumsuz şeyler söylemek, bilmediğim şeyler hk olumsuz tahminler yapıp moralimi iyice bozmak istemiyorum
Ama dün geceden beri bi ilgi azalması var
O yazmayınca ben de yazamıyorum ama aslında sormak isterdim fakat sorsan fena dötü kalkar şimdi...susuyorum

Sabah "günaydın iyi çalışmalar :)"
mesajından sonra ben dün gece güzeldi teşekkürler arkadaşlarını sevdim dedim .. Bu da kısa kısa tatlı insanlardır, sevindim :) gibi şeyler söyledi ...Sonra araba meselesini sordum, naptın bugün mü halledeceksin die, o da bikaç cümle ile anlattı ....sonra dedim akşam usta vardı eve keşfe geldi, çenesi düşüktü baydı, anca cıkıp gelmiştim muhabbet iyi geldi dedim ...sadece gülücük atmış

Bunlar 8.30 da idi o saaten beri ses yok
Ne ustasi vs demiyor? Ilgili bir erkek sorar. Evde bir sorun mu var mesela? Bu adam hic sahiplenici degil.

Ne ustasi vs demiyor? Ilgili bir erkek sorar. Evde bir sorun mu var mesela? Bu adam hic sahiplenici degil.

Dün akşam ne olduysa artık kafasında ne düşündüyse o saatten sonra ilgiyi anında kesti...
Ama ben bişi bulamıyorum...Belki kendisi ön planda olmak istedi cok mu konustum kimbilir
Keşke günaydın da demeseydi

Belki de öyledir...Kimbilir....Çok ta olumsuz şeyler söylemek, bilmediğim şeyler hk olumsuz tahminler yapıp moralimi iyice bozmak istemiyorum
Ama dün geceden beri bi ilgi azalması var
O yazmayınca ben de yazamıyorum ama aslında sormak isterdim fakat sorsan fena dötü kalkar şimdi...susuyorum
Bir şey sorma sakın, o yazdıkça normal konuş sen de sıcak şekilde. İlgisi olmasa neden yazsın sana, tatlı getirsin.

Bence kafa yormaya bile degmez
İstese uğraşırdı
Bahaneler üretirdi sizi detayli tanimak için
Bu adam alismis teklige
Dediğim gibi 50yasinda hic evlenmemis adamin ben evlendiğini hic görmedim

İstisnalar hariç.

İstese uğraşırdı
Bu adam alismis teklige

İstisnalar hariç.

Dün masadaki bayanlardan biri kardeşin var mı diye sordu sohbet amaçlı...Ben de anlattım, biranda dikkat kesildi bu ben anlatırken...
Yok yaa bugünkü ilgisizlikten her şey belli zaten...
Ayıp insan oraya cagırıp sonra beğenmemiş gibi böyle mi yapar ...zaten arkadaş olarak konuşuyorduk, sanki ben peşine mi düştüm...ilişkilerini özelini bile sormadım oyle konulara girdiğin zaman ilgim varmış gibi olur diye sadece arkadaşça konustum ne gerekti ki birden uzaklaşmak

Dün masadaki bayanlardan biri kardeşin var mı diye sordu sohbet amaçlı...Ben de anlattım, biranda dikkat kesildi bu ben anlatırken...
Yok yaa bugünkü ilgisizlikten her şey belli zaten...
Ayıp insan oraya cagırıp sonra beğenmemiş gibi böyle mi yapar ...zaten arkadaş olarak konuşuyorduk, sanki ben peşine mi düştüm...ilişkilerini özelini bile sormadım oyle konulara girdiğin zaman ilgim varmış gibi olur diye sadece arkadaşça konustum ne gerekti ki birden uzaklaşmak
Ciddi iliskiden korktu bence
Olay bu

E saat gece 11 olmuştu...Otopark açık otopark ve araba uzaktaydı...Sormadı bile zaten ya araban ne tarafta diye...Bari onu sor gelme ama bişi de...

Sen benim için özel değilsin deyip arkadaşlarıyla aynı ortama soktu baştan sanırım zaten ne biliim ya anlamıyorum ki...

Peki siz şimdi halen yalnız mısınız?
O buluştuğunuz ne gibi hödüklükler etti mesela?
Yok değilim. Beni arabama kadar geçirmeyi bırak, evime kadar bırakan, evden alan, her gelişinde bahçeden minik bir çiçek koparmayı düşünebilen biriyle tanıştım sonra.
Önce hödüklere yol vermek gerekiyor ama.

Diğer hödüklüklerden bahsetmeyeyim, travma oldu valla. Unutmaya çalışıyorum :)

İstese uğraşırdı
Bu adam alismis teklige

İstisnalar hariç.
Katiliyorum. Universitede hoca, 49 yasinda. Belli bir entelektuel seviyesi de vardir ve ona uygun cevresi. Tipi de duzgunmus. Her yakısıklı unv hocasinda oldugu gibi okuldaki kiz ogrencileri tarafindan da egolari beslenmistir fazlasiyla. Hayat tarzi da tek basina ozgurce yasamak uzerine. Ben bu adami bu yastan sonra evcimen ve esine bagli bir aile babasi olarak hayal edemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X