- 10 Kasım 2014
- 8.930
- 15.745
- 44
- Konu Sahibi vesikaliyarim
konu sahibi eğer yanlış hatırlıyorsam düzeltin, fakat başka bir konuda da sizin biraz yaşla ilgili garip bir bakış açınız olduğunu hatırlıyorum. hem karşınızdaki erkekle hem de kendinizle ilgili "çok iyi bir şey olsa bu yaşa dek evlenmemiş olmazdı ya da bana kalmazdı" manasında bir cümle kurmuştunuz. bence biraz aşağılık kompleksiniz var bu durumla ilgili. muhtemelen siz farkında olmasanız da bu durumda karşıya çoğu zaman ukala tavırlar veya gereksiz savunmaya geçme olarak yansıyor. önceki konunuzda da gergin bir üslubunuz vardı. ben sizin kötü biri olduğunuzu düşünmüyorum fakat bazı tabirleriniz ifadeleriniz hem kendinizi hem başkalarını gömmek üzerine oluyor. bu da siz ne kadar ben pozitiftim, güzel muhabbet oldu deseniz de o gergin enerjiyi birlikte olduğunuz insanlara yansıtıyorsunuz bence.
naçizane önerim sırf bekarsınız diye neden kendinizi bu kadar istenmiyor, sevilmiyor olarak şartladığınız üzerine düşünün. ben kendim de kişisel olarak özgüven problemleri yaşadığım dönemler oluyor fakat bunları dışa saldırganlık, ya da gerginlik şeklinde koşullamayı bıraktım. sizde en küçük bir şeyde kendini savunmaya hazır bir tavır görüyorum.
kariyeriniz var, aşk da yaşamak isteyen bir kadınsınız ama gevşemeye ihtiyacınız var ve insanları/kendinizi etiketlemeye vazgeçmeye. problemin dış görünüşünüz olduğunu da düşünmüyorum, bence aksine beğenilen bir kadınsınız tahminim fakat bu özgüvensizliğiniz ve gerginliğiniz karşınızdakileri itiyor gibi.
bunun üzerine biraz düşünün.
Yok yahu hiçbi gergin tavrım olmadı ...sıfır aksine gayet güleyüzlü idim, hiçbi.şekilde ortam veya sohbet gerici bişi yqpmadım hem özel konusmalarda hem dün gece