- 10 Kasım 2014
- 8.930
- 15.745
- 44
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Simdi bunlara kesin cevaplar vermek suan icin pek mumkun degil. Bunu ancak aranizdaki iletisim sekillendikce anlayabilirsiniz. Ornegin, bakalim yakin zamanda sizi bir kahve icmeye yemek yemeye vs davet edecek mi, basbasa? Mesela eve dondugunuz aksam size mesaj atmadi ve aramadi vardin mi ya da guzel bir aksamdi tesekkur ederim geldigin icin diye. Peki o aksamin sizin icin nasil gectigini size ne zaman soracak? Ben bir erkek olsam ve bir kadinla ilgileniyorsam, onu disari davet etmissem sonrasinda mutlaka ufak bir mesajla da olsa sorarim, mesela: benim icin cok guzel bir aksam oldu, dilerim sen de keyif almissindir ya da bu aksam cok sıkilmadin degil mi vs gibisinden. Bu adam bana biraz fazla odunsu geldi. Daha cok kendi keyfini onemseyen tiplerden.
Bir de mesajlasirken cok sicakti ama yuzyuzeyken o yakinligi goremedim demissiniz ya, simdi bu tur adamlar mesajlasmayi cok sever, bu adamin da boyle flortoz bir yapisi oldugunu dusunuyorum. Asil bakacaginiz sey birlikteyken size olan tavri.
Aynen o kadar ısrar edip çağırdığı yere geldim sonrasında insan aynen bu dediğin gibi bişiler soyler di mi ...Bu sabah günaydın dediğinde dedim ki akşam hemen uyudun sanırım dedim, pc de işler vardı onlara baktım dedi...
Olabilir gerçekten bazı adamlar mesajlarda flörtöz.
Ya da ben yüzyüze halimle itici geldim..Ayıp olmasın birden kesmeyeyim diye günaydın demiştir belki de
Masadaki erkeklerden birine takılıp durdu sanki ona yazıyor mübarek...Sürekli ona laf atıp şakalaşıp durdu