- 26 Aralık 2021
- 219
- 121
- 33
- 27
- Konu Sahibi Benibanasor
Merhaba kızlar yaklaşık 7-8 aydır biriyle görüşüyorum tanıma yolundayız henüz devam etsem mi etmesem mi kararsızım çünkü yetememekten korkuyorum. Onun ailesi hepsi ünv mezunu iyi yerlere gelmişler doktor hakim avukat psikolog falan benim ailem öyle değil ailemden utanmıyorum kesinlikle ama çoğu ilkokul mezunu bir şekilde özelde devlette çalışıyorlar konuştuğum çocuğunda tahsili benimle aynı lisans mezunu ama o güzel bir yere gelmiş devlet kurumunda çalışıyor ben henüz atanamadım o da bir kere bana kadının çalışması taraftarıyım güçlü kadın seviyorum demişti bende çalışmak istiyorum atanmak istiyorum ama henüz yapamadım onun karşısında cahil gibi hissediyorum ailesine karşı yetersiz kalırım ortamlarına ayak uyduramam gibi geliyor davul bile dengi dengine değil mi? Konuşmaya devam etmeye gerek yok diyorum ilerisinde hep böyle kendimi onlardan daha aşağıda görürsem mutlu olamamki diyorum ama bir yandanda onunla olmak istiyorum bilmiyorum kızlar yardım edin aileler arası kültür farklı sorunu aşılabilir mi kendimi sürekli onlara kanıtlamak zorunda kalmak istemiyorum