tanıklık yapmak istemeyen psikolog ve en iyi(!) arkadaş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşınızın ki kaypaklık olmuş ama psikoloğunuz haklı yani

eşinizle birlikte sorunlarınız için gittiğiniz psikologun Sorunları ortaya dkmesini istediniz dimi yanlış anlamadım arkadaşınız yapabilirdi ama psikolgtan istemeniz eğer buysa sacma olmuş
Hayır tabi ki eşimle beraber gittiğim psikolog değil.yalnız gidiyordum eşimle bir gitsem belki bosanmazdim. Nerden öyle bir kanıya vardınız onu da anlamadım:)) manyak mıyım ben eşimle bir gittiğim psikologa tanıklık yap diyeceğim:))

Ben de cevap vereyim o arkadaşın kocası böyle değil hatta kızın her dediğine uyan anlayışlı birisi.böyle olsa arkadaşıma hak veririm az da olsa.üstelik adam bulunduğu yerde jandarma.eşimden korkma cekinme vb durum da yok.
Ama nasıl olduysa eşi izin vermezmiş(!)

Evet kk nin yegane sorunu birisi konu açıyor; kadının zaten derdi başından aşmış; bilip bilmeden konuşup konu sahibini darlıyorlar.
Benim konuma gelince benim psikolog bu işin hukuksal boyutunu da mesleki boyutunu da nasıl usulüne uygun tanıklık etmesini de gayet iyi biliyor. Ama İŞİNE GELMIYOR.

Siz isterseniz benim şöyle bir eski konularımı okuyun; sonra konuşalım.
Bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmeniz doğru değil.
Davayı bilmiyorsunuz, konuyu bilmiyorsunuz. Biz mesela 100.000 maddi, 100.000 manevi tazminat, 1.000 lira da nafaka istiyoruz. Fiziksel şiddet yok ama psikolojik siddet var.
Yani benim de ciddi ve haklı sebeplerim var ayrıntıya girmek istemiyorum, gerçi konularimda da ayrıntıya girmiyorum. Sana tavsiyem bilmeden yargıya varma hiçbir konuda.
Ha şunu da eklemek isterim ben profesyonel olarak bu tür konulara hakim birinden zaten görüş ve fikir alıyorum;sudan sebepler ile boşanmaya çalışsam yukarıda yazan miktarları zaten istemez o kişi.
Ben sadece içeriği yazmak istemiyorum.ama bu demek değil ki ortada bir şey yok. Bu kişiler zaten ayrıntıları biliyor, tanıklık etmek işlerine gelmiyor.

manyak demedim size ama öyle olduğunuzu düşünüosanız benim için sorun değil yanlışmı anladım diye sordum dimi ki uslubunuz cok cok vasat

Arkadaşım türkiyenin öbür ucunda canım :) eş durumundan gitti. Bir de jandarma eş sahibi
Bu psikolog da mahremiyeti ortaya dokme şeklinde tanıklık etmeyecekti, sadece psikolojik siddet raporu verecekti bir nevi.
Ama hastaneden alacağız zaten, arkadaşın yerine de ailem ve akrabalarim sahitlik yapacak,onlar da olaya tanıklar.
Davaya ikisinin de olumsuz bir etkisi olmadı, ama böyle çok yardım eder gibi görünüp fos çıkmaları üzdü

8 senelik arkadasini bi kalemde sil derim. Bende su donem zor bi surecten geciyorum ve yanimda dostlarim kardes gibi derdimi dert edinip çare ariyorlar. Kotu gunumde yanimda olmayacak kisiligi oturmamis sözde dostu hayatındaki çürük elmadir.
Dava surecinde bol şans.

Reactions: Den
manyak demedim size ama öyle olduğunuzu düşünüosanız benim için sorun değil yanlışmı anladım diye sordum dimi ki uslubunuz cok cok vasat
Yanlış mı anladım diye sormadınız böyle böyle yaptınız dimi diye sordunuz. Öyle bir ihtimali düşünmeniz bile çok ayıp. Uslubum vasat (!) ise cevap vermek zorunda değilsiniz. Ben de cevap vermeyecektim ama siz öyle benim adıma ithamda bulununca cevap vermeden gecemedim,özür dilerim.

Yaa dimi işte böyle zor zamanda arkadaş ilaç gibi ilaç ama bende yok ne yazık ki

siz bence burada vakit harcamayın dişli avukat bulup istediğiniz tazminatı koparın derdiniz boşanmak değil tazminat bana göre ben böyle gördüm ki eski konunuzada baktım psikolag arkadaşınızla aranızı açmayın tüm yaşamınız boyunca ihtiyacınız olacak başka şah,it bulun

Tamam canım çok sağol

Burada hukukçuluk oynayanlara tavsiyem, hmk 249'u okusunlar.

Reactions: Den
siz onları tanık olarak gösterirseniz her halukarda ifade vermek zorundalar, gelmezlerse zorla getirme kararı verilir
gerçi gönülsüz insanın tanıklığından ne kadar fayda olur orası malum
Biri bana bunu yapsa hiç biset bilmiyorum haberim yokken de adım verilmiş der gecerdım.. İsterse 10senelık arkadaşım olsun..

Hımm bu başka işte adam emniyet gücüne dahil daha bilinçli
O arkadaşın işine gelmemiş. Ex arkadaş diyoruz artık

Psikologun hatayi en başından whatsapp muhabbetleriyle yapmış. Meslektaşları duysa gerçekten ayıplar. Mesele etikse bu davranışı hiç etik degil. Hadi konu o degil diyelim, bir psikoloğun tanıklık yapacagi durumlar üç beş bellidir. Kabaca kriminal olaylar, spesifik olarak da senin kendine veya başkasına fiziksel zarar verme ihtimalin, kocanın seni öldürme ihtimali falandır. Yani boşanma davası kesinlikle değil. Örnek veriyorum davada tanıklık etmesiyle kocana gidip yav yapmayın etmeyin arada çoluk çocuk var demesi aynı şey. İkisi de komik ve olmaz.

Bu bilgi tamamen yanlış. Inşallah hukukçu değilsinizdir, hukuktan bu kadar bi haber bir hukukçu görmek beni üzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…