- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
Ayy missamor ağzın bal yesin durumu çok güzel ozetledin.benim sinir olduğum şeyler de tam olarak bu. Ben zaten onlara ince detayına kadar anlatın demedim, 10 dk konuşmanız bile yeter dedim.Arkadaşın iyisi kötü günde belli olurmuş maalesef bazı insanlar sadece iyiyken yanındalar sen kötüysen hemen yok olurlar, çünkü hep yardım ve anlayış karşıdan gelmeli kimse elini taşın altına koymadan menfaati kadar arkadaş artık bu devirde.
Belki kocası gerçekten izin vermedi onu bilemem ama tanıklık kişiseldir, koca izni gereken bir şey değil. İşte burada bile kadınlarımızın kendi aklıyla düşünemezmiş gibi, kocaya bağımlı onun aklıyla yaşama gibi bir durumu var ne yazık ki...
Psikologa gelince... Etik değerler çerçevesinde, yüzeysel bir şekilde sizin bu evlilikte psikolojinizin olumsuz etkilendiğine dair bir beyanat verebilirdi. İlla ki kocası ona şu sözü söylemiş gibi ince detaylara inip mahrem sınırlara girmesine gerek yok. Bu kadın psikolojik anlamda da kötü hissetmiş ki psikolog desteğine başvurmuş dolayısıyla tanık olabilirdi.
Ama gel gör ki insanlar iyilik alacak ama iyilik vermeyecek.hayatın ne olacağı belli olmaz, onların da düşeceği günler olur elbet...