Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tabi ki eşimle beraber gittiğim psikolog değil.yalnız gidiyordum eşimle bir gitsem belki bosanmazdim. Nerden öyle bir kanıya vardınız onu da anlamadım:)) manyak mıyım ben eşimle bir gittiğim psikologa tanıklık yap diyeceğim:))eşinizle birlikte sorunlarınız için gittiğiniz psikologun Sorunları ortaya dkmesini istediniz dimi yanlış anlamadım arkadaşınız yapabilirdi ama psikolgtan istemeniz eğer buysa sacma olmuş
Psikolog da haklı gibi görünüyor ama değilmiş.Arkadaşınızın ki kaypaklık olmuş ama psikoloğunuz haklı yani
Ben de cevap vereyim o arkadaşın kocası böyle değil hatta kızın her dediğine uyan anlayışlı birisi.böyle olsa arkadaşıma hak veririm az da olsa.üstelik adam bulunduğu yerde jandarma.eşimden korkma cekinme vb durum da yok.Evet çok mantıklı söyledin. Bende yapardım. Fakat eşim çok çook katı!
Farklı bir düşünce yapısı na sahip: (
2_3 sene öncesine kadar parka veya markete çıkmak için veya da eve komşumu çağırmak için binbir zahmate girip dil döktüğüm birisi. Hatta komşum bebek görmeye geldi diye boşanmak isteyip evi terk etmişliği bile var.
Çok şükür aşıyoruz artık bunları.
Bunları düşünüp öyle dedim o arkadaşın kocası da böyle mi diye...
Evet kk nin yegane sorunu birisi konu açıyor; kadının zaten derdi başından aşmış; bilip bilmeden konuşup konu sahibini darlıyorlar.Yine herkes yarım yamalak bilgisini dökmüş ortaya.
Evet psikoloğunun öyle bir hakkı var; ama sen rıza gösterirsen tanıklık etmek zorunda.
Sır sahibi rıza gösterse bile tanıklıktan çekinme hakkına sahip tek meslek avukatlıktır, diğer meslek gruplarından çekinme hakkına sahip olanlar ilgilinin rızasının varlığı halinde tanıklıktan çekinemez. Tanıklık yapmaya mecbur. Yarım bilgi ile bi de avukatın dediğini çürütmeye çalışanlar olmuş.
Siz isterseniz benim şöyle bir eski konularımı okuyun; sonra konuşalım.şahitlik bir mevzu göremedim. sonuçta mahkemeler şiddetli geçimsizlik sebebi ile başvuranların çoğunu boşuyor zaten. hani karşı taraftan almak istediğin mal mülk olur, fiziksel veya psikolojik şiddet olur tamam talep edersin de seninki çok basit bir istek gibi olmuş. arkadaşlar fikir verebilir kocaman kadınsın onun gazı ile boşanacak değilsin ama mahkemede şahitliği uygun bulmamış olabilir çok da sıkıntılı gelmedi bana. bu mevzuda bence herkes kendince haklı.
manyak demedim size ama öyle olduğunuzu düşünüosanız benim için sorun değil yanlışmı anladım diye sordum dimi ki uslubunuz cok cok vasatHayır tabi ki eşimle beraber gittiğim psikolog değil.yalnız gidiyordum eşimle bir gitsem belki bosanmazdim. Nerden öyle bir kanıya vardınız onu da anlamadım:)) manyak mıyım ben eşimle bir gittiğim psikologa tanıklık yap diyeceğim:))
Arkadaşım türkiyenin öbür ucunda canım :) eş durumundan gitti. Bir de jandarma eş sahibiPsikolog doğru söylemiş aslında hasta doktor arasında herşey özeldir izniniz olsa dahi kendini riske atıp olanı biteni dökemez ortaya siz fazla umduğunuz için kırıldınız ama kendinizi koyun onların yerine psikolog etik değil tamam arkadaşınız için de aynı yarın bir gün o adam sizin yüzünüzden diye kapısına dayansa eşiyle eviyle huzursuz olsa yolda bi yerde karşısına çıksa ne olacak kolay göze alınmaz böyle şeyler benim eşim olsa o da bana engel olurdu kızmayın Sizi düşündüklerinden çok kendilerini de düşünmek zorundalar boşanma siniriyle erkekler neler yapabiliyor görüyoruz hep
8 senelik arkadasini bi kalemde sil derim. Bende su donem zor bi surecten geciyorum ve yanimda dostlarim kardes gibi derdimi dert edinip çare ariyorlar. Kotu gunumde yanimda olmayacak kisiligi oturmamis sözde dostu hayatındaki çürük elmadir.Merhaba arkadaşlar konularımdan belki bilirsiniz boşanma sürecindeyim eşime yeni dava açtım.
Davada tanıklar da önemli, eşimle olan olumsuz durumları bilen pek fazla kişi yoktu. Sadece en yakınımdakiler yakın olan akrabalarım, 8 senelik en yakın arkadaşım ve psikolog biliyordu.
Ben de avukatım tanık isteyince en yakın arkadaşıma ve psikologuma rica ettim.
(Bu arada psikologumla aynı memleketten olduğum için aramız daha bir iyiydi,mesela zaman zaman watsapp dan da yazıyorduk.sadece psikolog danışan ilişkisi değildi yani)
Ikisi de tanıklık yaparlar diye düşünüyordum, ama önce arkadaşım yan çizdi. Kocasının izin vermeyeceğini(!), kocasının gözünde bu durumun eksi olacağını söyledi. Halbuki çok basit bir tanıklık, mahkemeye bile çıkmayacak, yaşadığı sehirden uzaktan tanıklık yapmış olacaktı ve dava da basit bir dava bu arada.yani sudan sebeplerle yan cizdi.(halbuki tanıklık yapması çok önemliydi)
Gelelim benim psikologa; o da yalan söyledi ve caydı.
Bana mesleki anlamda etik olmayacağını psikologlugun bazı ilkeleri olduğunu,tanıklık yapmanın doğru olmayacağını söylemişti.
Ben bunu avukatıma ve yeni psikologuma(dediğim psikolog şu an askerde de) sorduğumda ise böyle bir durumun olmadığını öğrendim. İkisi de bu durumun sadece benim bilgilerimi korumak ile ilgili olduğunu, ben kendim talep ettiğim sürece benim lehimr tanıklık yapmasının hiçbir sakıncası olmadığını söyledi.askerde olduğu için uğraşmak istememiş dendi.
Bu taniklik yapmayan iki arkadaş da lafa geldiği zaman bana iyiler, benim arkamdalar,lafa geldiği zaman benle arkadaşlar. Ama zor durumu görünce ellerini taşın altına sokmaktan kaçtılar. Üstelik yapacakları abartı bir durum da yok.
8 senelik arkadaşla yolları ayırmayı düşünüyorum, yaptığı şeyden dolayı olduğunu söyleyip. Kocası falan bunlar bana bahane geliyor, sonuçta yardım etmedi mi etmedi.
Diğerine zaten diyecek bir şey yok, lafta bana tavsiye veriyordu iş icraate gelince caydı.gerçi avukatım biz mahkeme yoluyla hastaneden hasta kayıtlarını istetiriz dedi ama buna da sinir oldum,demem o ki ikisine de sinir oldum.
Ben hayatımda bir faydası olmayan insanları hayatımdan çıkarmak istiyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Arkadaşınıza tanıklık yapar mıydınız?
Yanlış mı anladım diye sormadınız böyle böyle yaptınız dimi diye sordunuz. Öyle bir ihtimali düşünmeniz bile çok ayıp. Uslubum vasat (!) ise cevap vermek zorunda değilsiniz. Ben de cevap vermeyecektim ama siz öyle benim adıma ithamda bulununca cevap vermeden gecemedim,özür dilerim.manyak demedim size ama öyle olduğunuzu düşünüosanız benim için sorun değil yanlışmı anladım diye sordum dimi ki uslubunuz cok cok vasat
Yaa dimi işte böyle zor zamanda arkadaş ilaç gibi ilaç ama bende yok ne yazık ki8 senelik arkadasini bi kalemde sil derim. Bende su donem zor bi surecten geciyorum ve yanimda dostlarim kardes gibi derdimi dert edinip çare ariyorlar. Kotu gunumde yanimda olmayacak kisiligi oturmamis sözde dostu hayatındaki çürük elmadir.
Dava surecinde bol şans.
siz bence burada vakit harcamayın dişli avukat bulup istediğiniz tazminatı koparın derdiniz boşanmak değil tazminat bana göre ben böyle gördüm ki eski konunuzada baktım psikolag arkadaşınızla aranızı açmayın tüm yaşamınız boyunca ihtiyacınız olacak başka şah,it bulunYanlış mı anladım diye sormadınız böyle böyle yaptınız dimi diye sordunuz. Öyle bir ihtimali düşünmeniz bile çok ayıp. Uslubum vasat (!) ise cevap vermek zorunda değilsiniz. Ben de cevap vermeyecektim ama siz öyle benim adıma ithamda bulununca cevap vermeden gecemedim,özür dilerim.
Tamam canım çok sağolsiz bence burada vakit harcamayın dişli avukat bulup istediğiniz tazminatı koparın derdiniz boşanmak değil tazminat bana göre ben böyle gördüm ki eski konunuzada baktım psikolag arkadaşınızla aranızı açmayın tüm yaşamınız boyunca ihtiyacınız olacak başka şah,it bulun
Burada hukukçuluk oynayanlara tavsiyem, hmk 249'u okusunlar.Evet kk nin yegane sorunu birisi konu açıyor; kadının zaten derdi başından aşmış; bilip bilmeden konuşup konu sahibini darlıyorlar.
Benim konuma gelince benim psikolog bu işin hukuksal boyutunu da mesleki boyutunu da nasıl usulüne uygun tanıklık etmesini de gayet iyi biliyor. Ama İŞİNE GELMIYOR.
Biri bana bunu yapsa hiç biset bilmiyorum haberim yokken de adım verilmiş der gecerdım.. İsterse 10senelık arkadaşım olsun..siz onları tanık olarak gösterirseniz her halukarda ifade vermek zorundalar, gelmezlerse zorla getirme kararı verilir
gerçi gönülsüz insanın tanıklığından ne kadar fayda olur orası malum
Hımm bu başka işte adam emniyet gücüne dahil daha bilinçliBen de cevap vereyim o arkadaşın kocası böyle değil hatta kızın her dediğine uyan anlayışlı birisi.böyle olsa arkadaşıma hak veririm az da olsa.üstelik adam bulunduğu yerde jandarma.eşimden korkma cekinme vb durum da yok.
Ama nasıl olduysa eşi izin vermezmiş(!)
Merhaba arkadaşlar konularımdan belki bilirsiniz boşanma sürecindeyim eşime yeni dava açtım.
Davada tanıklar da önemli, eşimle olan olumsuz durumları bilen pek fazla kişi yoktu. Sadece en yakınımdakiler yakın olan akrabalarım, 8 senelik en yakın arkadaşım ve psikolog biliyordu.
Ben de avukatım tanık isteyince en yakın arkadaşıma ve psikologuma rica ettim.
(Bu arada psikologumla aynı memleketten olduğum için aramız daha bir iyiydi,mesela zaman zaman watsapp dan da yazıyorduk.sadece psikolog danışan ilişkisi değildi yani)
Ikisi de tanıklık yaparlar diye düşünüyordum, ama önce arkadaşım yan çizdi. Kocasının izin vermeyeceğini(!), kocasının gözünde bu durumun eksi olacağını söyledi. Halbuki çok basit bir tanıklık, mahkemeye bile çıkmayacak, yaşadığı sehirden uzaktan tanıklık yapmış olacaktı ve dava da basit bir dava bu arada.yani sudan sebeplerle yan cizdi.(halbuki tanıklık yapması çok önemliydi)
Gelelim benim psikologa; o da yalan söyledi ve caydı.
Bana mesleki anlamda etik olmayacağını psikologlugun bazı ilkeleri olduğunu,tanıklık yapmanın doğru olmayacağını söylemişti.
Ben bunu avukatıma ve yeni psikologuma(dediğim psikolog şu an askerde de) sorduğumda ise böyle bir durumun olmadığını öğrendim. İkisi de bu durumun sadece benim bilgilerimi korumak ile ilgili olduğunu, ben kendim talep ettiğim sürece benim lehimr tanıklık yapmasının hiçbir sakıncası olmadığını söyledi.askerde olduğu için uğraşmak istememiş dendi.
Bu taniklik yapmayan iki arkadaş da lafa geldiği zaman bana iyiler, benim arkamdalar,lafa geldiği zaman benle arkadaşlar. Ama zor durumu görünce ellerini taşın altına sokmaktan kaçtılar. Üstelik yapacakları abartı bir durum da yok.
8 senelik arkadaşla yolları ayırmayı düşünüyorum, yaptığı şeyden dolayı olduğunu söyleyip. Kocası falan bunlar bana bahane geliyor, sonuçta yardım etmedi mi etmedi.
Diğerine zaten diyecek bir şey yok, lafta bana tavsiye veriyordu iş icraate gelince caydı.gerçi avukatım biz mahkeme yoluyla hastaneden hasta kayıtlarını istetiriz dedi ama buna da sinir oldum,demem o ki ikisine de sinir oldum.
Ben hayatımda bir faydası olmayan insanları hayatımdan çıkarmak istiyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Arkadaşınıza tanıklık yapar mıydınız?
Bu bilgi tamamen yanlış. Inşallah hukukçu değilsinizdir, hukuktan bu kadar bi haber bir hukukçu görmek beni üzer.Psikologun hatayi en başından whatsapp muhabbetleriyle yapmış. Meslektaşları duysa gerçekten ayıplar. Mesele etikse bu davranışı hiç etik degil. Hadi konu o degil diyelim, bir psikoloğun tanıklık yapacagi durumlar üç beş bellidir. Kabaca kriminal olaylar, spesifik olarak da senin kendine veya başkasına fiziksel zarar verme ihtimalin, kocanın seni öldürme ihtimali falandır. Yani boşanma davası kesinlikle değil. Örnek veriyorum davada tanıklık etmesiyle kocana gidip yav yapmayın etmeyin arada çoluk çocuk var demesi aynı şey. İkisi de komik ve olmaz.
Bu bilgi tamamen yanlış. Inşallah hukukçu değilsinizdir, hukuktan bu kadar bi haber bir hukukçu görmek beni üzer.