- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Belki de beyin kendini rahatlatmak icin saracak baska şeyler ariyordur.Herhalde beni tedirgin eden bir hastalığım olsa aradılar aramadılar sordu sormadı demem. Aklıma bile gelmez. Bence sağlığınıza odaklanın
kalsın ya sana mı düştü derdiBenim kendi evimi kiralayacak. Kendi ev sahibiyle konuştu. Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. Yoğun bir işi var. Gidip evde bulamaz.
Söz verdim ama. Ben insanları ortada bırakmam. Kendime yakıştırmam.kalsın ya sana mı düştü derdi
böle böle tepenize çıkarıyosunuz bunları
Belki de.bağışıklık sistemin mahvolmuş bence. ağzımda da yaralar var diyorsun.
Herhangi bir ilaç kullanmadım. C vitamini eksikliğine bakılmadı. Trombosit dediğiniz şey tam kan tahlilinde bakılan bir şey mi?
Yuz felci değil canim. Yuzumde daha dogrusu sağ goz kısmım yumruk yemis gibi mor. Gözüm de kaplanmış. Dilimin sağında pütürcükler var. Dün sol kolumda da sarı lekeler fark ettim.Neyin var Anna cim gecmis olsun? Yuzundeki sorun ne ben anlayamadim. Yuz felci falan degil dimi? 20 yasindakini salla bence ya :) eski sevgilin nerden duydu da geldi :))
0-0,5 arası olması gerekiyormus. <0.2 cıktıAhahhakuzum c vitamini vucutta depolanmaz. Bakilamaz yani. Lise 1 biyoloji. Her gün almamiz gerekir o yuzden o arkadasin kafasi karışık :)) eksikliginde skorbut gingivit olunur onlar da fark edilmeyecek seyler degildir. Ama yaklaşım güzel eskiden denizcilerin tirnaklari kanayip agizlari yara doluomus tek tek mefta oluolarmis salgin var sanmislar. Meger c vitamini eksikligindenmis. En basitinden hemogramda CRP kaç çıktı?
k bakma o kadar cinsel aktivetin sonu bu gecmis olsun
Tümör olmasın onkolojiyede gitŞimdiye kadar KBB, enfeksiyon, göz, dahiliye, cildiye baktı.
İğnelerim var, antibiyotik kullanıyorum. Yarın kontrole gideceğim yine.
Ben de basit bir şey olmasını umuyorum ama herkes panik halinde, ilk defa böyle bir vaka görüyoruz dediği için korkuyorum.
Kanser olsa kan testlerinde çıkmaz mıydı?Tümör olmasın onkolojiyede git
Bilemem ben doktor değilim.. ama o testlere misal kbb doktorunun bakmasıyla onkoloji doktorunun bakmasi farklı. buyuzden hepsi kendi alanında uzman ya.. onun goremedini diğeri gorcek belkiKanser olsa kan testlerinde çıkmaz mıydı?
Mantar olsa kaşıntı olmaz miGeçmiş olsun Anna. Mantar ile ilgili bir test yapıldı mı hiç? Yüzdeki bazı mantarlar ağız ve dilde de reaksiyon veriyor diye biliyorum.
Sevgiline gelince ikinizin kafasındaki ilişki anlayışı aynı değil belli ki. Karşı taraf için endişeleniyor korkuyor demek ki gibi bahaneler bulmamaya çalış bence. Karşı tarafın ne hissettiği hakkında düşünmekten uzak tut hatta kendini. Yanında olmak istese olurdu mutlaka.
3 tane cildiyeci gördü. Hiç biri mantarla ilgili bir şey söylemedi.Mantar olabilir mi?daha once sordularsa gormedim.
Bahsettigin seyi gozumde canlandirmaya calistim. Ama tam net oturtamadim.
Bilemedim. Cok uzuldum insallah bulunur bir yolu. Gecmis olsun.3 tane cildiyeci gördü. Hiç biri mantarla ilgili bir şey söylemedi.
Kız Allah seniÇok haklısınız. Depremler, seller, yangınlar falan da cinsel aktiviteler yüzünden oluyor hep.
İşte bunlar hep seks