Tanı Konulamayan Hastalığım

Herhangi bir ilaç kullanmadım. C vitamini eksikliğine bakılmadı. Trombosit dediğiniz şey tam kan tahlilinde bakılan bir şey mi?

Ahahha :KK70: kuzum c vitamini vucutta depolanmaz. Bakilamaz yani. Lise 1 biyoloji. Her gün almamiz gerekir o yuzden o arkadasin kafasi karışık :)) eksikliginde skorbut gingivit olunur onlar da fark edilmeyecek seyler degildir. Ama yaklaşım güzel eskiden denizcilerin tirnaklari kanayip agizlari yara doluomus tek tek mefta oluolarmis salgin var sanmislar. Meger c vitamini eksikligindenmis. En basitinden hemogramda CRP kaç çıktı?

Neyin var Anna cim gecmis olsun? Yuzundeki sorun ne ben anlayamadim. Yuz felci falan degil dimi? 20 yasindakini salla bence ya :) eski sevgilin nerden duydu da geldi :))
Yuz felci değil canim. Yuzumde daha dogrusu sağ goz kısmım yumruk yemis gibi mor. Gözüm de kaplanmış. Dilimin sağında pütürcükler var. Dün sol kolumda da sarı lekeler fark ettim.

Cevremde duymayan kalmadı ki :)
20 yaşındaki konusunda haklısın. Hayatımdaki erkekten beklediklerim çok farklı benim.

Ahahha :KK70: kuzum c vitamini vucutta depolanmaz. Bakilamaz yani. Lise 1 biyoloji. Her gün almamiz gerekir o yuzden o arkadasin kafasi karışık :)) eksikliginde skorbut gingivit olunur onlar da fark edilmeyecek seyler degildir. Ama yaklaşım güzel eskiden denizcilerin tirnaklari kanayip agizlari yara doluomus tek tek mefta oluolarmis salgin var sanmislar. Meger c vitamini eksikligindenmis. En basitinden hemogramda CRP kaç çıktı?
0-0,5 arası olması gerekiyormus. <0.2 cıktı

Çok geçmiş olsun.
Önceki gece üzücü bir haber aldığını söylemişsin. Stres kaynaklı mı acaba?
Sen ne kadar aksi bir profil çizmeye çalışsan da bana hep her şeyi kafasına takan biri gibi geliyorsun. Bir şeyler içinde biriktiyse sonrasındaki üzücü haberle vücut bir yerden patlamış olabilir.
Stresten uzak durmaya çalış, bu her hastalık için önemli zaten.

20 yaşındaki çocuktan da bir şey bekleme artık. Hayatın ve ilişkinin aynı noktasında değilsiniz. Beklediğin şeyleri karşılayamıyor, sen de kendini boşuna üzüyorsun.
Bir an önce sağlığına kavuşursun umarım.

Şimdiye kadar KBB, enfeksiyon, göz, dahiliye, cildiye baktı.
İğnelerim var, antibiyotik kullanıyorum. Yarın kontrole gideceğim yine.

Ben de basit bir şey olmasını umuyorum ama herkes panik halinde, ilk defa böyle bir vaka görüyoruz dediği için korkuyorum.
Tümör olmasın onkolojiyede git

Mantar olabilir mi?daha once sordularsa gormedim.
Bahsettigin seyi gozumde canlandirmaya calistim. Ama tam net oturtamadim.

Geçmiş olsun Anna. Mantar ile ilgili bir test yapıldı mı hiç? Yüzdeki bazı mantarlar ağız ve dilde de reaksiyon veriyor diye biliyorum.

Sevgiline gelince ikinizin kafasındaki ilişki anlayışı aynı değil belli ki. Karşı taraf için endişeleniyor korkuyor demek ki gibi bahaneler bulmamaya çalış bence. Karşı tarafın ne hissettiği hakkında düşünmekten uzak tut hatta kendini. Yanında olmak istese olurdu mutlaka.
Mantar olsa kaşıntı olmaz mi

X