• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

bu arada ikea perde fatmagül'ün evinin salonunda var :D

zaten o evdeki çoğu şey ikea birazcık da tepe home var.

ya bi de kızlar size bi şe sorcam özellikle yeni evlilere ya da yeni ev dizenlere, duvarlar yepyeni olunca insan çivi çakmaya kıyamıyor sanki :/ tabloları asmaya elim varmadı duvarları delip de :D neyse artık taşınmaya yakın asıcam aldıklarımı

bu arada ikea perde fatmagül'ün evinin salonunda var :D

zaten o evdeki çoğu şey ikea birazcık da tepe home var.

ya bi de kızlar size bi şe sorcam özellikle yeni evlilere ya da yeni ev dizenlere, duvarlar yepyeni olunca insan çivi çakmaya kıyamıyor sanki :/ tabloları asmaya elim varmadı duvarları delip de :D neyse artık taşınmaya yakın asıcam aldıklarımı

ben dizi izlemeye tahammül edemiyorum,o yüzden bilmiyorum Fatmagül'ün evini..
valla bizde o kadar çok tablo var ki,şimdi aralarından ayıklayıp asıyorum..duvarlar yepyeni olsa da önemsemem,çünkü tablosuz,kitapsız bir ev çok anlamsız benim için..
henüz herşeyi asmadım,yerini buldukça asıyorum yavaş yavaş..

ben dizi izlemeye tahammül edemiyorum,o yüzden bilmiyorum Fatmagül'ün evini..
valla bizde o kadar çok tablo var ki,şimdi aralarından ayıklayıp asıyorum..duvarlar yepyeni olsa da önemsemem,çünkü tablosuz,kitapsız bir ev çok anlamsız benim için..
henüz herşeyi asmadım,yerini buldukça asıyorum yavaş yavaş..

ben de asıcam valla daha iki de ayna almam lazım onların da yeri belli. evde bi ara var çok geniş tüm odaların açıldığı koridor desen değil bildiğniz oda gibi 10 metre kare falan oraya napsam diyorum. halıyı nasıl alsam dresuar falan da lazım onları düşünmeye başladım şimdi

Hepsi çok güzel aşkla sevgiyle kullanman dileğiyle....

teşekkürler :))

ceyizlerin gibi mobilyalarinda zevkli gule gule kullan canim perde secimin en son haliyle guzel desenli perdene bayildim

bakalım inşallah son hali de güzel olur :)) teşekkürler iyi dilekleriniz için

ben de asıcam valla daha iki de ayna almam lazım onların da yeri belli. evde bi ara var çok geniş tüm odaların açıldığı koridor desen değil bildiğniz oda gibi 10 metre kare falan oraya napsam diyorum. halıyı nasıl alsam dresuar falan da lazım onları düşünmeye başladım şimdi

girişe bir dresuar güzel olabilir..bizim evde şarttı,çünkü eşimin bellek,telefon,anahtar,araba anahtarı,güneş ve normal gözlük derken bir sürü şey oluyor,o yüzden o mavi çekmeceli dresuarı almıştım..iyi ki de almışım,çok kullanışlı oldu..

sonra girişe bir puf ya da ufak ebatta bir koltuk falan da olabilir..çünkü kimi insan -özellikle de yaşı geçkinse ya da kıyafeti müsait değilse- ayakkabılarını giyip çıkarırken oturacak bir yere ihtiyaç duyuyor..ben de bir puf düşünüyorum ama henüz "budur"diyebileceğim bir şey bulamadım..

sonra girişe -eğer portmanto ya da vestiyer gibi bir dolap yoksa-bir askılık ta alabilirsin,kışın bilhassa palto,kaşkol fakaln asmak için çok işine yarayacak;)

eğer mutfakta kullanmayacaksan mesela marketten alınacaklar,yapılacak işlerin veya unutulmaması gereken bir konunun yazılacağı bir pano da olabilir girişe..

halı alacaksan eğer -ben halı kullanmadım- kesinlikle koyu renk bir halı almanı tavsiye ederim çünkü ayakkabılar da girişte çıkacağı için evin en kolay kirlenen yeri orası olacak..

ben de geçenlerde giriş ve ebeveyn banyosu için ayna bakıyordum..aradığım aynalara hiç uygun olmayan başka bir ayna gördüm,o kadar çok sevdim ki,dayanamayıp aldım::D:Dama onun da yeri varmış,yatak odasındaki şifonyerin üzerine çok yakıştı:)
hep Tepe Home,Mudo ve English Home'a bakmayı alışkanlık haline getirmişiz arada Paşabahçe'ye de bakmakta fayda var;)oradaki hemen herşeyi almak istiyorum!:))

girişe bir dresuar güzel olabilir..bizim evde şarttı,çünkü eşimin bellek,telefon,anahtar,araba anahtarı,güneş ve normal gözlük derken bir sürü şey oluyor,o yüzden o mavi çekmeceli dresuarı almıştım..iyi ki de almışım,çok kullanışlı oldu..

sonra girişe bir puf ya da ufak ebatta bir koltuk falan da olabilir..çünkü kimi insan -özellikle de yaşı geçkinse ya da kıyafeti müsait değilse- ayakkabılarını giyip çıkarırken oturacak bir yere ihtiyaç duyuyor..ben de bir puf düşünüyorum ama henüz "budur"diyebileceğim bir şey bulamadım..

sonra girişe -eğer portmanto ya da vestiyer gibi bir dolap yoksa-bir askılık ta alabilirsin,kışın bilhassa palto,kaşkol fakaln asmak için çok işine yarayacak;)

eğer mutfakta kullanmayacaksan mesela marketten alınacaklar,yapılacak işlerin veya unutulmaması gereken bir konunun yazılacağı bir pano da olabilir girişe..

halı alacaksan eğer -ben halı kullanmadım- kesinlikle koyu renk bir halı almanı tavsiye ederim çünkü ayakkabılar da girişte çıkacağı için evin en kolay kirlenen yeri orası olacak..

ben de geçenlerde giriş ve ebeveyn banyosu için ayna bakıyordum..aradığım aynalara hiç uygun olmayan başka bir ayna gördüm,o kadar çok sevdim ki,dayanamayıp aldım::D:Dama onun da yeri varmış,yatak odasındaki şifonyerin üzerine çok yakıştı:)
hep Tepe Home,Mudo ve English Home'a bakmayı alışkanlık haline getirmişiz arada Paşabahçe'ye de bakmakta fayda var;)oradaki hemen herşeyi almak istiyorum!:))

ikea'nın ayakkabılık bizim için epey kullanışlı oldu. girişe bir ayna istiyorum ondan eminim. bir de evin girişi L şeklinde. _ olan kısım dar ve hemen kapının ağzı ama l olan kısım oldukça geniş bak foto ekleyeyim varsa

$DSCN5199.webp

burası 10 metre kare falanmış. keşke yerleri laminant yaptırsaymışım diyorum ya da seninki gibi renkli desenli fayanslar. çünkü şimdi burası açık renk mecburen halı yolluk bi şey istiyor.

angoradan beğendiklerimden alsam diyorum buraya uygun ama sanki yazık olur gibi geliyor. bir de yuvarlak masamız var ufak kayınvalidemden aldım onu mu koysam diyorum ortaya?

85218956hcy.jpg

şöyle bi masa

üstüne de çiçek falan koyarım? çok boş ve çok büyük o ara napsam bilemedim :/

canım senin bu hole kesinlikle halı yolluk bişi sermen lazım .benim fayansımda açık renk yolluk olduğu halde nefret geldi her dakka sil istiyo saç düşse belli oluyo .o yüzden çok açık renk olmayan bişi al derim oraya ..o boşluk ilerde gözüne batmaz kalabalık misafir gelince koridorda trafik tıkanıyo bizde meseela sende öyle bi sorun yok ne güzel ferah ferah .duvarlara ferforje raflar yada tabllolar düşünebilirsin.yada çoklu çerçevelere eşinle senin bebeklik fotolarınız mesela enteresan olur.aklıma şimdilik bunlar geldi.

canım senin bu hole kesinlikle halı yolluk bişi sermen lazım .benim fayansımda açık renk yolluk olduğu halde nefret geldi her dakka sil istiyo saç düşse belli oluyo .o yüzden çok açık renk olmayan bişi al derim oraya ..o boşluk ilerde gözüne batmaz kalabalık misafir gelince koridorda trafik tıkanıyo bizde meseela sende öyle bi sorun yok ne güzel ferah ferah .duvarlara ferforje raflar yada tabllolar düşünebilirsin.yada çoklu çerçevelere eşinle senin bebeklik fotolarınız mesela enteresan olur.aklıma şimdilik bunlar geldi.

doğru diyosun ben de evi temizledim bu gittiğimde saç falan hemen belli oluyor sinir oldum :/ yolluk komik olur sanki çok geniş bu ara yolluk ince kalmaz mı? halı alayım diyorum da tamamen kapatacak bi şey de değil ortaya bi halı onun ortasına da yuvarlak masa? ya da dresuar bakıcam neblim bomboş hiç hoş gelmiyor gözüme. büyük de bir ayna istiyorum hem salona hem bu araya. fotoğraf da güzel olur iyi dedin :)

doğru diyosun ben de evi temizledim bu gittiğimde saç falan hemen belli oluyor sinir oldum :/ yolluk komik olur sanki çok geniş bu ara yolluk ince kalmaz mı? halı alayım diyorum da tamamen kapatacak bi şey de değil ortaya bi halı onun ortasına da yuvarlak masa? ya da dresuar bakıcam neblim bomboş hiç hoş gelmiyor gözüme. büyük de bir ayna istiyorum hem salona hem bu araya. fotoğraf da güzel olur iyi dedin :)

evet geztapo haklı,benim seramikler renkli olduğu için ben birşey sermedim,çünkü o seramiklere yazık olurdu..
ama senin seramikler açık renk ve evet kesinlikle krem olmayan renkte bir halı sermelisin..koyu bej gibi,bir ton koyu gül kurusu mesela..
kayınvalidenden aldığın masa çok güzel,onu neden iki koltuk arasında yan sehpa olarak düşünmüyorsun?sonra onun üzerine güzel bir abajur,çerçeve ya da ne bileyim ufak dekoratif kutular falan koyarsın,çok hoş olur..
eğer bu masayı girişe koyarsan çok daraltır gibi geliyor bana..
geztapo'nun fotoğraf fikri de çok güzel,bizim mesela antre+koridor şeklinde..koridor kısmına seyahat ettiğimiz şehirlerle ilgili tablo,fotoğraf,resim koyuyoruz,çok hoş oldu..mesela aile büyükleri,çocukluk,gençlik,çıktığınız zamanki fotoğraflar falan koyulabilir..

piyasada eni 1,20cm olan yolluklar var kalite kalite değişiyor oraya o tarz bişyler olabilir .bide çocuklar duymasında bir tane koltuk var girişte gayette hoş duruyor olabilir.bide sürgü kapılı aynalı bir dolap yaptırsan bütün döküntüyü toplar ben açık portmantoları sevmiyorum herşey darmadağınık duruyor.canım bence evlenmeden önce herşeyi tamamlıycam diye kasma bırak bazı şeyler zamanla tamamlansın.ihtiyaçlar ortaya çıktıkça ve düğün streside geçince daha sağlıklı karar verirsin bence..

oraya düz gül kurusu bi halı bakayım en iyisi. angoradakilerden oraya da alırsam yazık olur. salonda o masa için hiç yer yok canım ya yoksa ben de isterdim kullanmayı. salon ufak gibi köşe takımıyla falan biraz sıkışık oldu. bir daha gözden geçircem yerleşim düzenini ama sanmıyorum sığacağını.

fotoğraf biz de istiyoruz ikea'nın ahşap çerçevelerinden var bi kaç tane biraz daha alıp aranın duvarlarını onlarla süsleyebilirim. bir de büyük ayna istiyorum oraya.

büyük parçaları yada çeyizleri almak hiç zorlamadı beni diyebilirim ama perdeler halılar fenaymış :/ perdelere karar verdim de halılar kafamda dönüp duruyor bu aralar :/

salon halısına karar verdim kesin olarak

$angora halı.webp

yatak odası da şunu düşünüyorum

$halı angora.webp

mutfak ve ara kaldı. gönlüm oraya da bunlardan istiyor ama çabuk kirleneceğini düşünüp kıyamıyorum. yine de bi delilik edip alabilirim belli de olmaz.

bunlardan almazsam ne alırım onu da bilmiyorum düz renkli (gül kurusu ya da su yeşili) shaggy bulursam onlardan alabilirim mutfakla araya)

gelinliği falan naptın karar verdin mi bi modele? ayakkabıyı kırmızı mı alcaksın? süper bence, fuşya mor kırmızı hatta turuncu çok çok güzel oluyor gelinlikle hele fotoğraflarda müthiş duruyor. ben pembeciyim eskiden beri onçin hiç düşünmeden pembe dedim ama pembeyle özel bi duygusal bağım olmasa mor düşünebilirdim :))

düğününüz nerde olcaktı bu arada?
evet karar verdim,siparişini verdim ve hafta sonu 2.provaya gittim.seninki gibi değişik birşey seçmedim,üzeri dantel işlemeli,prenses etek sade bir model seçtim.bu arada ben converse'lerim için kırmızı demiştim:) topuklu ayakkabı araştırmalarım hala devam ediyor.
mor evet çok yakışıyor fotolara,o seçeneği de değerlendiriyorum,en çok fuşyayı yakıştırdım gelin fotolarına.aslında en sevdiğim renk mavi ama onu yakıştıramadım..bu arada sen gelin çiçeğini nerden aldırdın?facebooktaki kadından arkadaşım numune istedi ve tam bi fiyasko geldi,hiç gerçekçi durmuyor,napıcam bilemedim:50:

ben geldiiim :)) kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için. artık evli bir bağyanım :P

şu an telefonumda iki foto var sadece fotoları alınca bi kaç tane yüklicem hem gelinliğimi hem de diğer her şeyi görebilmeniz için :)

darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

evimi de gördüm yeniden temizledim yerleştirdim hatta 2 gece yatağımda uyudum :D ama kardeşimle :D

hayırlı olsun,Rabbim ağız tadınızı bozdurmasın kimseye,darısı da başımıza inşaallah.gelinliğini gördüm,çok tatlı olmuş,maşallah..evinin fotoları da keza öyle,bayıldım..bu arada geçen english home'a gittim,ben sormdım vaktim yoktu ama kadınlar fon perdede indirimden söz ediyordu,ve kendime ordan yatak örtüsü aldım çok şeker,hem de %50 indirim varmış,aksesuar filan da aldım.

büyük parçaları yada çeyizleri almak hiç zorlamadı beni diyebilirim ama perdeler halılar fenaymış :/ perdelere karar verdim de halılar kafamda dönüp duruyor bu aralar :/

salon halısına karar verdim kesin olarak

Eki Görüntüle 429715

yatak odası da şunu düşünüyorum

Eki Görüntüle 429716

mutfak ve ara kaldı. gönlüm oraya da bunlardan istiyor ama çabuk kirleneceğini düşünüp kıyamıyorum. yine de bi delilik edip alabilirim belli de olmaz.

bunlardan almazsam ne alırım onu da bilmiyorum düz renkli (gül kurusu ya da su yeşili) shaggy bulursam onlardan alabilirim mutfakla araya)

halılar çok güzel canım,güle güle kullan..
mutfak ve araya bunlardan almanı kesinlikle tavsiye etmem,neredeyse her ay temizliğe gönderebilirsin:)
hele eve de küçük bir misafir :emir_bebek: gelince düşünemiyorum halıların hallerini :1:

canim senden esinlenip mutfak ve yatak odami english home dan dekore etmeye karar verdim ve fikirlerinize ihtiyacim var su anda telden baglaniyorum haftaya eve gittigimde bilgisayardan resim ekleyecegim yardimci olursunuz degilmi perdelerine karar vermene sevindim desenli perdeyi ikeadan almissin english homeden daha uygundur sanirim bende ordan bakayim birde halilar icin antepten alacagini yazmissin orda dahami uygun fiyatlar

Bildigim kadariyla adanada ydin bende halilarimi komple yenileyecegim saray yada royalden almayi dusunuyorum antep halilarida meshur malum birde bende adanadayim yatagini yatastan almistin ama ben modelini unuttum tekrar yazarmisin sanirim geztapoda yatastan almisti gold muydu tam hatirlamiyorum bu hafta sonu yatak ve bazami alayim diyorum

Back
X