salon için ben de daha ağır bir model düşünüyorum çünkü salon takımımı avangarde aldım,onu gezip bakıcam,sade birşey istiyorum çiçekli böcekli diil.oturma odam henüz yok,çünkü hala bi evim yok! atama stresleri yetmezmiş gibi bi de bunu yaşıyorum!çünkü tayinler ha açıldı ha açılacak diye beklettik durduk,şimdi ev bulamıyoruz,evlerin çoğu satılık artık,kiralar da uçmuş durumda,uyduruk bi yere dünyenın parasını vermek istemeyince adam gibi bi ev bulamadık,ama artık iyi kötü bi ev tutmamız lazım,açıkta kalıcaz bu gidişle..eğer oturma odası yapabilirsem onu country döşemek,perdemi ona göre seçmek istiyorum.mutfağıma da o tarz bi perde olabilir,yatak odama da belki..yani evimdeki odalarımın boyutları belli olmadığından,oturma odam olup olmayacağını bilmediğimden şu an net birşey söyleyemiyorum.eminönünde perde hiç bakmadım,her tarzdan perde var mıdır ki?yani çiçekli fon perdeler veya çiçekli/renkli tüller var mıdır?varsa oralardan bakalım,neden fazla ödeyelim ki?güneşlik işini napıcam hiç bilmiyorum mesela..kiracı olucam,stor alırsam taşındığımda diğer evlere uymaz diyorum..normal mi alsam napsam?güneşlik olmazsa tüller çok yıpranır diyorlar?sen naptın?
ikeaya hiç bakmadım,orda fiyatlar nasıl,oraya da bakarım..
offffff ev olmayınca ne yapsam ne etsem,resmen diken üstündeyim,bitse de gitsem evimle uğraşsam diyorum!
henüz bi açıklama görmedim cnm,görürsem haber veririm.
sorma kaç gündür eşya topluyorum biliyor musun,resmen evi boşaltıyorum yani!çıkmazsa napıcam hiiiiiç bilmiyorum,aklıma geldikçe kötü oluyorum,bari bunu yapmasınlar bize ya,bu kadar bekletiyorlar bari bunu yapmasınlar Allah'ım ne olur...

çıkmazsa geri dönüp çalışmaya devam eder miyim,yoksa ücretsiz izin alma hakkımız olur da onu mu alırız..yoksa eşim başka yakada ben karşıda bir yere mi atanırım (il-ilçe emri yok ya artık) inan hiç bilmiyorum,kendi kendimi yiyorum ben de,dua ediyorum,bekliyorum..hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah..
geçen bi yazı okudum memurlar nette,ismail koncuk muydu kimdi,8 hazirandan sonra okullarla ilgili tüm veriler elimize ulaşacak ve biz de çalışmalara başlıcaz demiş,sanırım önce il içi..sonra Allah bilir ne zaman il dışı..artık eylülde BELKİ eş durumu yaparlar bize acırlarsa..