evet haklısın,sustum:)
inan hiç bilgim yok o konularda:)öneride bulunamayacağım..zaten ben de dantel sevmiyorum,hiç dantelli birşey almadım,anneme de yaptırmadım,1-2 ufak örtüm var sadece raflara filan atmak için ama raflarıma örtü sermeyeceğim,zaten salona da gümüşük ve vitrin istemiyorum,almadım.
haklısın,sabredelim ve şükredelim halimize..ben şimdi memleketteyim,dün gece geldim.bu hafta boşuz.sınavlar için de haftaya dönüp rapor ayarlamaya çalışıcam.hayırlısıyla alabilirim inşaallah,sorun çıkmasını istemiyorum.hala evim yok,önümüzdeki hft da ist.a gidip artık tamamen evle ilgilenmem lazım(şu an olmayan,ama inşaallah o zamana kadar tutulacak olan evim)artık olduğu kadar..gerisini de evlendikten sonra tamamlayacağım,mesafe,belirsizlik ve izinsizlikten ilgilenemedim,resemen yumurta kapılara dayandı yumruk yumruğa:) Allah yardımcımız olsun..
bu arada kızlar birşey soracağım,evli ark.lar daha iyi bilir..şimdi eşimin ailesinin evi merkezi bi yerde,onlar ev bakmak için gezindiklerinde haliyle kendilerine yakın boş evler buluyorlar..biz de nişanlımla netten ilanlara bakıyoruz,ben biraz uzak yerler buluyorum,yakın yer bulamıyoruz.nişanlım duraklara,metroya vb.ye,marketlere,hastanelere
ve sahile yakın istiyor,bu da onların evine yakın demek oluyor.bense onların dibinde oturmak istemiyorum.Allah var bi kötülüklerini görmedim,iyi de anlaşıyoruz,ama ailelere yakın oldukları için herşeylerine müdahale edilen,ayrılma noktasına gelen çiftler duyduğum için önceden tedbirli olayım istiyorum.siz ne dersiniz bu konuda,hala ev tutamayışımızın nedeni biraz da bu,onlar yakın buluyor,ben hep bekletiyorum.ne yapmak daha mantıklı kızlar?ailelerimiz de olsa kimse hayatımıza bu kadar müdahil olsun istemiyorum açıkcası..