girişe bir dresuar güzel olabilir..bizim evde şarttı,çünkü eşimin bellek,telefon,anahtar,araba anahtarı,güneş ve normal gözlük derken bir sürü şey oluyor,o yüzden o mavi çekmeceli dresuarı almıştım..iyi ki de almışım,çok kullanışlı oldu..
sonra girişe bir puf ya da ufak ebatta bir koltuk falan da olabilir..çünkü kimi insan -özellikle de yaşı geçkinse ya da kıyafeti müsait değilse- ayakkabılarını giyip çıkarırken oturacak bir yere ihtiyaç duyuyor..ben de bir puf düşünüyorum ama henüz "budur"diyebileceğim bir şey bulamadım..
sonra girişe -eğer portmanto ya da vestiyer gibi bir dolap yoksa-bir askılık ta alabilirsin,kışın bilhassa palto,kaşkol fakaln asmak için çok işine yarayacak
eğer mutfakta kullanmayacaksan mesela marketten alınacaklar,yapılacak işlerin veya unutulmaması gereken bir konunun yazılacağı bir pano da olabilir girişe..
halı alacaksan eğer -ben halı kullanmadım- kesinlikle koyu renk bir halı almanı tavsiye ederim çünkü ayakkabılar da girişte çıkacağı için evin en kolay kirlenen yeri orası olacak..
ben de geçenlerde giriş ve ebeveyn banyosu için ayna bakıyordum..aradığım aynalara hiç uygun olmayan başka bir ayna gördüm,o kadar çok sevdim ki,dayanamayıp aldım:

ama onun da yeri varmış,yatak odasındaki şifonyerin üzerine çok yakıştı:)
hep Tepe Home,Mudo ve English Home'a bakmayı alışkanlık haline getirmişiz arada Paşabahçe'ye de bakmakta fayda var

oradaki hemen herşeyi almak istiyorum!:))