- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Canımm benim bekleme demeyin banaa;;ekim 2002 den beri:::)) Sonunda evleniyoruz haziran 2012'de:))
o zaman
and the oscar goes to sinem&onur

nickinden çıkardım umarım doğrudur :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm benim bekleme demeyin banaa;;ekim 2002 den beri:::)) Sonunda evleniyoruz haziran 2012'de:))
o zaman
and the oscar goes to sinem&onur![]()
nickinden çıkardım umarım doğrudur :))
Hee hee :)) Evett tatlım doğru çıkarmışsın sinem ve onur:))
Ayh çok hoşuma gitti "the oscar goes to....":2:
:)) daha nice mutlu on yıllara o vakit
Hepimizinn on yirmi elli yıları olsun sevdicekleri ile inşallah:))
onlar isviçreden gelmiş hediye kayınvalideme ben aldım ondan da![]()
evet o dantelli perdeden kayınvalidem kullanıyor çok hoşuma gitti görünüşü mutfağa ve girişteki pencereye güzel olur diye düşündüm sen de tamam diyosan tamamdır o zaman :)
bunu düğüne yaptıracağız da nikah için bi şey bulamadım ben de kararı kaana bıraktım neyi beğenirsen onu seç dedim çocuk da mutlu olsun biraz her şeye ben karar veriyorum yazık bu sefer de onun dediği olsun :))
bu arada evet fotoğraftakinin aynısı olacak inşallah. rengi kırık beyaz kuşağı pembe bir de sırtı o kadar açık değil büzgülü yerin içine parça koyduruyorum :)
yaaaa öyle deme canım ya, kaana da yazık :) çamaşırını büstiyerli almışsın toparlaması için daha mı iyi oluyo acep
aldıklarının hepsi çok güzel canım senin topiğini takip etmekten o kadar zevk alıyorum ki:) inş hep böyle mutlu ve heyecanlı olursun sevgilinle bir ömür mutlu olursun çok özeniyorum şu aralar sana:)
eed ben de yazık dedim işte sen seç dedim ne istiyosa onu seçsin davetiye için :) büstiyerli istedi gelinlikçim markasını dahi kendi söyledi leyla marka al dedi. hem toparlıyor hem de onu giyince dimdik duruyorsun ben baya böyle salarım kendimi kambur kambur aylak aylak yürürüm bunu giyince sopa gibi durdum
ahahaha aynı bennn. ben de öyle kambur dururum, gelinlikçilerden biri benim duruşumun taklidini bile yaptı ya :)
eed ben de yazık dedim işte sen seç dedim ne istiyosa onu seçsin davetiye için :) büstiyerli istedi gelinlikçim markasını dahi kendi söyledi leyla marka al dedi. hem toparlıyor hem de onu giyince dimdik duruyorsun ben baya böyle salarım kendimi kambur kambur aylak aylak yürürüm bunu giyince sopa gibi durdum
ahahaha aynı bennn. ben de öyle kambur dururum, gelinlikçilerden biri benim duruşumun taklidini bile yaptı ya :)
asddasadsd ay sorma dimdik durunca boyum da uzadı sanki sen al bence bu korselerden![]()
asddasadsd ay sorma dimdik durunca boyum da uzadı sanki sen al bence bu korselerden![]()
bu haftasonu istanbula gidicem canım gelinlik provası için. o gün bi sorayım da ben de alıyım madem bunlardan :))
bu haftasonu istanbula gidicem canım gelinlik provası için. o gün bi sorayım da ben de alıyım madem bunlardan :))
eminönü'den almaya çalış başka yerlerle 30-40 lira fark oluyor arasında
fatih'te sordum ben 110 dediler 70e aldım eminönü'den
Kızlarr nasılsınız yaklaştı düğünler ben daha gelinliğimi nerede yaptıracağıma karar veremedim sizce Ankara ve İstanbul arasında fiyat farkı çok olur mu İstanbulda da diktirebilirim önerebileceğiniz güzel yerler var mı?
canım ankarada fiyatları bilmiyorum ben adana'da baktım hiç içime sinmedi. istanbulda benim diktirdiğim yer var ama bilmeden önermek istemiyorum. hazır alacaksan fatih'i kadıköy'ü bakırköy'ü bi gez derim. diktireceksen fatih'te diktiriyorum ben istersen modaevinin adını mesaj atarım yine de ben diktirip de görmeden tavsiye edemem canım :/
diktireceksen kumaşı alıp diktirmek oldukça karlı olur. benim gelinliğim komik denecek bir rakama mal oldu meselaumarım kadın da iyi diker tam sitediğim gibi olur da bu işi de böylece halletmiş olurum
canımmmm ben senden bol miktarda tavsiye alacam sende tam anlamıyla bittiğinde bilgileri burda paylaş
özelliklleee şu kumaşı aldığın yerler ne kalite bunların hepsinin ayrıntısını istiyorum taa nerelerden geldin yaptın şu işi ya helal olsun
ben galiba biraz akaydakini örnek alarak diktirebilirim ama seninde diktiriceğin şu model en merak ettiğim gelinlik modeliii:))))))))))))
sen memnun kalırsan herşey iyi güzel olursa bende oraya direk gideirm çünkü sende çok ince eliyorsun canım
tamam canım paylaşırım tabii merve kumaştan aldım bi çok kumaşımı ama tarlatan falan başka şeyler de lazım oldu onları başka başka yerlerden aldım. tamamı eminönü'den yalnız malzemelerin. kumaşların kalitesini sen belirliyorsun canım ama modelin istediği kumaş da aşağı yukarı belli oluyor
benim gelinliğin yakası akaydaki gibi sadece diğer her şeyi aynı bir de çiçekleri birebir bulamadım çiçekleri farklı olacak biraz
kızlar bu arada bu akşam adana'ya gidiyorum salı da tatil olunca benim 5 gün tatil oluyor yatağımı alırım belkiyataş almayı üdşünüyorum ama bakalım.
gelince görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın