- Konu Sahibi mylittlesunshine
güle güle kullan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan![]()
Canım aldıklaırnı güle güle kullan, klozet takımın çok hoş bende aynısını netten almayı düşünüyodum ama kalitesinden emin olamadım nasıl sence sık dokumamı kumaşıı. Bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-1733.html toipiğimizi ziyarett etmeni bekleriz![]()
canım herşey harika allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsinbişey sorucam kütahya porselenin açelya yemek takımından bende almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun ama cesaret edemiyorum netten alıcam çünkü senin fikrini sormak istiyorum resimlerde göründüğü gibimi?şimdiden teşekkürler:)
gözün aydın canımbenimkilerde bugün gelmiş
![]()
tekrar teşekkürler:)
canım burdaki yemek odasımı alındı yoksa diğer topikte eklediğin daha koyu renk?ben anlamadım:44:
Hepsi birbirinden guzel gule gule kullanin insallah
woww herşeyin çok güzel canım güle güllen aldıklarını![]()
çift fon daha iyi olur diye düşünüyorum canım ben
İlkk resme bayıldım bayıldımmmmmGerçi çift fon da standartın dışında hoş olur ama çiçeklerin şekerliğinden olsa gerek ilki daha bi tatlı geldi. Hem çift fon olsa çok boğmaz mı acaba:26:
Kararsız kaldımm yaaaKarar veremediğim gibi kafanı da karıstırdım canım
![]()
kalabalık durur canım. sade olsun diyosan tek fonu seçiceksin aralık çok uzunsa çift fon seçmeni önderirim