• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

güle güle kullan :nazar:

teşekkür ederim :))

Canım aldıklaırnı güle güle kullan, klozet takımın çok hoş bende aynısını netten almayı düşünüyodum ama kalitesinden emin olamadım nasıl sence sık dokumamı kumaşıı. Bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-1733.html toipiğimizi ziyarett etmeni bekleriz :16:

hangi klozet takımı canım? mor saçak saçak olan mı güllü english home mu?

teşekkürler bu arada :))

canım herşey harika allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin;)bişey sorucam kütahya porselenin açelya yemek takımından bende almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun ama cesaret edemiyorum netten alıcam çünkü senin fikrini sormak istiyorum resimlerde göründüğü gibimi?şimdiden teşekkürler:)

canım herşey harika allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin;)bişey sorucam kütahya porselenin açelya yemek takımından bende almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun ama cesaret edemiyorum netten alıcam çünkü senin fikrini sormak istiyorum resimlerde göründüğü gibimi?şimdiden teşekkürler:)

fotoğraftakilerden daha güzel canım :)) hiç pişman olmazsın o fiyata o takım bedava. o kadar yakışıyor ki sofraya anneme de aldık harika duruyor, her örtüye her sofraya yakışıyor. kesinlikle tavsiye ederim, bulaşık makinasında mikrodalgada da çok rahat kullanımı
gözün aydın canım:16: benimkilerde bugün gelmiş:16:

senin de gözün aydın canım :))

kızlar salonun dekorasyonu için şöyle bi planımız var

$salon1.webp

pencerelere raylı rustikler takıldı, iki ayrı rustik var her pencere için ayrı ayrı bi tane uzun değil bu arada

sizce fonu her pencere için çift çift mi yapayım yoksa bir sağda pencerenin başına bir de solun başına iki tane mi?

yani

böyle mi

$perde.webp

böyle mi

$0647378jj.webp

pencereler arasında 40 ya da 50 cm var bu arada

yatak odama şu perdeye karar verdim kızlar kesin artık bunu alacağım ist.a gidince

$yatak odası.webp

salonun perdesini de beğendim yine english home'dan foto bulamadım ama düz salonunki crochet modelin adı. sade fakat çok güzel salona çok yakıştırdım :))

salon avizesi de koyu kaçtı salona onu değiştirmek istiyorum her ne kadar ahşap avizeme kıyamasam da koyu durdu

philips bachata düşünüyorum bakalım farklı bi şey bulana kadar o aklımda

perde için ne diyorsunuz kızlar? pencere başına tek fon mu çift fon mu?

Son düzenleme:
İlkk resme bayıldım bayıldımmmmm:69: Gerçi çift fon da standartın dışında hoş olur ama çiçeklerin şekerliğinden olsa gerek ilki daha bi tatlı geldi. Hem çift fon olsa çok boğmaz mı acaba:26:

Kararsız kaldımm yaaa :D Karar veremediğim gibi kafanı da karıstırdım canım :D

kalabalık durur canım. sade olsun diyosan tek fonu seçiceksin aralık çok uzunsa çift fon seçmeni önderirim

İlkk resme bayıldım bayıldımmmmm:69: Gerçi çift fon da standartın dışında hoş olur ama çiçeklerin şekerliğinden olsa gerek ilki daha bi tatlı geldi. Hem çift fon olsa çok boğmaz mı acaba:26:

Kararsız kaldımm yaaa :D Karar veremediğim gibi kafanı da karıstırdım canım :D

ben de kararsızım işte :D çift fon hoşuma gidiyor ama kalabalık durur diye korkuyorum gerçi fonum açık renk olacak ama

kalabalık durur canım. sade olsun diyosan tek fonu seçiceksin aralık çok uzunsa çift fon seçmeni önderirim

en iyisi perdeyi çift kanat yaptırayım eğer içime sinmezse iki kanat daha yaptırırım olmadı :D

yine de yorumlar gelsin kızlar :D biraz gazla çift kanata dönebilirim gönlüm onda çünkü :D

bence çift fon gereksiz kalabalık yaratır canım. tekli yaptırmanı önerimim dediğin mantıklı. önce tekli yaptır baktın çok boş kaldı 2 tane daha yaptırırsın :)

Back
X