- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
cANIM ÖZELDEN KUMAŞ ALDIĞIN YERİ VE DİKTİRECEĞİN YERİN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ ADRESLERİNİ YOLLAYABİLİR MİSİN? Ben de diktireceğim en azından fikir edinmiş olurum. Çok sağolasın canım.
canım yeni geldim evime atıyorum birazdan mesajı ama diktireceğim yer için hiç bi şey diyemem henüz ortada gelinlik olmadığı için seni yönlendirmek istemem o nedenle. sadece merak ettiğin için gönderiyorum adını :)) ama kumaşları aldığım yerden çok memnun kaldım çok ilgilendiler her şeyi de tek bi yerden aldım büyük bi mağaza olduğu için güzel de bi indirim yaptılar onu tavsiye ederim.
canım valla çok iyi yaptın kendin alarak kumaşı felan
bende üstüde altıda akayınki gibi düşündüm akayınkini yakından görmedim sitesindede arkadan görüntü var ama alt kısım tül gibi sanki
iki gelinliğinde arasında öyle büyük bir fark yok tabiii ben akaya gidicem o gelinliği canlı canlı görüceğim bakalım canım alt kumaşta ne kullanılmış çok meraklardayım
saten üstüne tül kullanmışlar akayın eteğinde. tabii görmekte fayda var yine de. ay bakalım benimki nasl olacak

merhaba canım nasılsın ? ayy yaaa ben muhabbetleri kaçırıyorum sonradan okuyorum oda okuya bildiklerimi sadece ama kumaşını aldığın yeri biliyorum bizde kumaş almıştık senin gelinliği bekliyorum valla nikahında giyeceksin dimi 2 düğün olacak yaa o yüzden soruyorum nikahına nişanlımla gelebilirim oda büyük ihtimal istanbul da olacak. senin gelinliğininde güzel olacağına inanıyorum zevkli kızsın vesselam güvenmediğin yere vermezsinsorularım var 1- kumaşların kaça mal oldu ? 2- yukarıdaki kırlentleri yaptınızmı hazırmı aldın ? kırlentleri çok beğendim canım daha doğrusu hepsini güle güle kullan darısı bizeee
evet canım nikahta giyeceğim. nr 39dan aldığım pembiş ayakkabı yalan oldu bu arada :/ siparişimi iptal etti pislükler

kırlentleri kayınvalidem verdi canım bilmiyorum ki ama hazır galiba :/ nikaha bekliyorum tatlım. nikah gününü saatini yerini ve kumaşların fiyatını mail atarım birazdan :** daha iyileri sana sizlere olsun canım benim