• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

cANIM ÖZELDEN KUMAŞ ALDIĞIN YERİ VE DİKTİRECEĞİN YERİN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ ADRESLERİNİ YOLLAYABİLİR MİSİN? Ben de diktireceğim en azından fikir edinmiş olurum. Çok sağolasın canım.

canım yeni geldim evime atıyorum birazdan mesajı ama diktireceğim yer için hiç bi şey diyemem henüz ortada gelinlik olmadığı için seni yönlendirmek istemem o nedenle. sadece merak ettiğin için gönderiyorum adını :)) ama kumaşları aldığım yerden çok memnun kaldım çok ilgilendiler her şeyi de tek bi yerden aldım büyük bi mağaza olduğu için güzel de bi indirim yaptılar onu tavsiye ederim.

canım valla çok iyi yaptın kendin alarak kumaşı felan

bende üstüde altıda akayınki gibi düşündüm akayınkini yakından görmedim sitesindede arkadan görüntü var ama alt kısım tül gibi sanki

iki gelinliğinde arasında öyle büyük bir fark yok tabiii ben akaya gidicem o gelinliği canlı canlı görüceğim bakalım canım alt kumaşta ne kullanılmış çok meraklardayım

saten üstüne tül kullanmışlar akayın eteğinde. tabii görmekte fayda var yine de. ay bakalım benimki nasl olacak:52::52:

merhaba canım nasılsın ? ayy yaaa ben muhabbetleri kaçırıyorum sonradan okuyorum oda okuya bildiklerimi sadece ama kumaşını aldığın yeri biliyorum bizde kumaş almıştık senin gelinliği bekliyorum valla nikahında giyeceksin dimi 2 düğün olacak yaa o yüzden soruyorum nikahına nişanlımla gelebilirim oda büyük ihtimal istanbul da olacak. senin gelinliğininde güzel olacağına inanıyorum zevkli kızsın vesselam güvenmediğin yere vermezsin :D sorularım var 1- kumaşların kaça mal oldu ? 2- yukarıdaki kırlentleri yaptınızmı hazırmı aldın ? kırlentleri çok beğendim canım daha doğrusu hepsini güle güle kullan darısı bizeee

evet canım nikahta giyeceğim. nr 39dan aldığım pembiş ayakkabı yalan oldu bu arada :/ siparişimi iptal etti pislükler :43: ayakkabı arayışındayım tekrar. buket ve nikah şekeri de lazım:D bu bi kaç hafta çok fazla iş var halletmem gereken.

kırlentleri kayınvalidem verdi canım bilmiyorum ki ama hazır galiba :/ nikaha bekliyorum tatlım. nikah gününü saatini yerini ve kumaşların fiyatını mail atarım birazdan :** daha iyileri sana sizlere olsun canım benim

kızlar bu arada yatağımı da almış bulunuyorum
yataş bluestar

YATAŞ / Classic / Blue Star

yanında çift kişilik pamuk saten nevresim takımı hediyesiyle 740 liraya aldım. daha önce yataşın bir çok ürününü kullanıp memnun kalmıştık ki annemlerin yatağı da yataş inşallah bundan da memnun kalırız.

bunlar da bu haftasonu aldıklarım

$aa27042012483.webp$aa27042012485.webp$aa30042012486.webp

canım aldıklarını güle güle kullan hepsi çok güzel
ist. alışverişinde yazmadan çıkmışım yeni farkettim maşallah çok güzel şeyler almışsın ama en çok çaydanlıklı askını beğendim :D askı aşkı var bende bu ara. sürekli askılarda gözüm , ne yapacaksam o kadar askıyı :D

adana da bereketli geçmiş : )
ayakkabın için ciddi çok üzüldüm:( çok sevinmiştim istediğini buldun diye neyse artk bunda da bir hayr vardır. yeni aldğn modelide beğendim inşallah sorunsuz gelir ve o gün mutlulukla giyersin canım benim.
gelinliğini çok merak ediyorum :))

canım aldıklarını güle güle kullan hepsi çok güzel
ist. alışverişinde yazmadan çıkmışım yeni farkettim maşallah çok güzel şeyler almışsın ama en çok çaydanlıklı askını beğendim :D askı aşkı var bende bu ara. sürekli askılarda gözüm , ne yapacaksam o kadar askıyı :D

adana da bereketli geçmiş : )
ayakkabın için ciddi çok üzüldüm:( çok sevinmiştim istediğini buldun diye neyse artk bunda da bir hayr vardır. yeni aldğn modelide beğendim inşallah sorunsuz gelir ve o gün mutlulukla giyersin canım benim.
gelinliğini çok merak ediyorum :))

şş nişanlı naber :D

daha bunlar iyi günlerin düğün yaklaşsın da yorgunluğu görücez :) ben de her hafta sonu gezmelerdeyim adana istanbul antep derken nevrim döndü :S

mesaj attım sana

alyanslarınız çok güzel bu arada bayıldım

evet şimdi daha iyi anlamaya başladm seni :D ne nasl olacak yetişecek mi diye kafamda bir ton soru ile geziyorum:D bu arada halıda angoraya karar vermişsin. geçen bende inceledim onları esraya söyleyim diyordum :52: çok güzel şeyler var

teşekkür ederim canım , istediğimiz alyansları bulamayınca 2. seçeneğimizi aldık : )

bak aklıma geldi :D uzun süredir internette gördüğüm ama güvenip alamadığım bir ayakkabı vardı çoğu sitede 70 tl satılıyordu. aynı model aynı markayı bugün bir mağazada 37 ye aldım :D tabak çanak alırkende bir hevesle netten alıyoruz biraz gezinsek ucuza buluruz :S

evet şimdi daha iyi anlamaya başladm seni :D ne nasl olacak yetişecek mi diye kafamda bir ton soru ile geziyorum:D bu arada halıda angoraya karar vermişsin. geçen bende inceledim onları esraya söyleyim diyordum :52: çok güzel şeyler var

teşekkür ederim canım , istediğimiz alyansları bulamayınca 2. seçeneğimizi aldık : )

eed angorada çok güzel halılar var. alyansların çok güzel tam benim zevkime göre :D çok da şık duruyor böyle yüzükler parmakta. bizim alyans da ince çok rahat oluyor gün içinde varlığını unutuyor insan.

bak aklıma geldi :D uzun süredir internette gördüğüm ama güvenip alamadığım bir ayakkabı vardı çoğu sitede 70 tl satılıyordu. aynı model aynı markayı bugün bir mağazada 37 ye aldım :D tabak çanak alırkende bir hevesle netten alıyoruz biraz gezinsek ucuza buluruz :S

ay ben de bazen öyle düşünüyorum biliyo musun :S ama bir süredir dışardaki fiyatını bilmediğim şeyleri almamaya özen gösteriyorum. hatta markasını bilmediğim hiç bi şeyi almıyorum. ilk başlarda bi kaç parça eşya elimde patladı o yüzden :D siyah çatak kaşık bıçak takımı mor paspaslar ilk alışverişlerimden mesela öyle almışım saçma sapan ikisi de berbat diyebilirim :D

eed angorada çok güzel halılar var. alyansların çok güzel tam benim zevkime göre :D çok da şık duruyor böyle yüzükler parmakta. bizim alyans da ince çok rahat oluyor gün içinde varlığını unutuyor insan.

ay ben de bazen öyle düşünüyorum biliyo musun :S ama bir süredir dışardaki fiyatını bilmediğim şeyleri almamaya özen gösteriyorum. hatta markasını bilmediğim hiç bi şeyi almıyorum. ilk başlarda bi kaç parça eşya elimde patladı o yüzden :D siyah çatak kaşık bıçak takımı mor paspaslar ilk alışverişlerimden mesela öyle almışım saçma sapan ikisi de berbat diyebilirim :D

ilk önce istediğimizi bulamadm diye üzülmüştüm ama sonra bunlar benimde çok içime sindi canım : ) dediğin gibi ince olmaları rahatlk sağlıyor.

bende bundan sonra araştırmadan netten almayacağım. kredi kartınıda bir süre kullanmasam iyi olacak geçen ay maaş olduğu gibi karta gitti desem yeridir:D westwing den kapıda ödeme seçeneği ile hoşuma giden şeyler olursa alabilirim. başka yerde kapıda ödeme yok:D

kızlar bu arada yatağımı da almış bulunuyorum
yataş bluestar

YATAŞ / Classic / Blue Star

yanında çift kişilik pamuk saten nevresim takımı hediyesiyle 740 liraya aldım. daha önce yataşın bir çok ürününü kullanıp memnun kalmıştık ki annemlerin yatağı da yataş inşallah bundan da memnun kalırız.

yatağımız aynı inşallah memnun kalırızzz :9::9:

ilk önce istediğimizi bulamadm diye üzülmüştüm ama sonra bunlar benimde çok içime sindi canım : ) dediğin gibi ince olmaları rahatlk sağlıyor.

bende bundan sonra araştırmadan netten almayacağım. kredi kartınıda bir süre kullanmasam iyi olacak geçen ay maaş olduğu gibi karta gitti desem yeridir:D westwing den kapıda ödeme seçeneği ile hoşuma giden şeyler olursa alabilirim. başka yerde kapıda ödeme yok:D

ben kart kullanmıyorum ama şu an meteliksiz durumdayım ek dersi bekliyorum :D

canım topiğini takip ediyorum sürekli ne güzel telaşlar bunlar inşallah bizlerede nasip olur:))

inşallah canım Allah herkese gönlündekinden bile güzelini versin inşallah :))

yatağımız aynı inşallah memnun kalırızzz :9::9:

aa sen de kullanmıyosun di mi henüz? fiyat performans olarak en uygunu bu geldi bana inşallah memnun kalırız dediğin gibi :)

yok henüz nasip olmadı :9: ben yatak odamı da enzadan aldığım için yatağıda ordan aldım tavsiye üzerine. biraz zıpladım üstünde iyi gibi :3::3:

babamlar yıllardır yataş kullanıyorlar bizim genç odalarımızın yatakları da yataş mobilyasından ev tekstiline her şeyinden memnun kaldık yataşın şimdiye kadar umarım bundan sonra da öyle olur :))

yumuşaklığı falan da iyi geldi bana bakalım memnun kalırız inşallah

hiç üşenmedim tek tek bütün sayfaları inceledim...
o nasıl bir çeyiz öyle Allar güller danteller çok güzel ben burdayım yeni gelinim diye bas bas bağırıyor..
Güle güle kullan canım çeyizlerini...
Allah mutlu etsin inşallah :)

mobilyalarım geldiiii

$Fotoğraf-0053 (2).webp

$Fotoğraf-0054.webp

$Fotoğraf-0055 (2).webp

bu da evden yeni fotolar
mutfak ve dantel perdesi

$Fotoğraf-0048.webp

yatak odası henüz perdesi yok o yüzden mobilyalar ve pencere kumaşla örtülü

$Fotoğraf-0050 (2).webp

Back