- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
- #1.021
kullanılıyor kuzu ya al sen merak etme :)) ben de çok aldım sanıyodum evi yerleştirince ya ben hiç bi şe almamış mıyım dekorasyon için dedim kendi kendime. ev boş olunca ne alsan kullanılıyor :))
eed o mesajlar sabah bana da geldi ama burdaki madame coco'da hiç bi şey kalmamıştı masa örtüsü almaya gittiğimde ayna bakmıştım da yoktu pek bi şey. benim saatin beyazı vardı bi de ufak bi ayna vardı diğerler ıvır zıvırdı hep.
tv'nu kaana söyledim uydulu mu alsak diye o da araştırayım dedi bilmiyorum bakalım ben de karışmıyorum kendi ne karar verirseuyduyu da teknolojiden anladığımdan da değil de gözüme kötü gözükmesin diye söyledim içinde mi olsa diye
annem söylenip duruyor yeter nereye sığacak bunlar diye bende korktum biranaldıklarımı eve gider gitmez paketleyip bir kenara atıyorum annem görüp söylenmesin diye hatta bazılarını göstermiyorum dediğin gibi elbet yeri gelir kullanırız
bende yarın gidip bakarım diye planlıyorum english home a uğramadan olmaz
şimdi biraz işim var gelince burada olursan sana birşeyler soracağım
kızlar atama sonuçları belli oldu yeni okulum istanbul eyüp'te. hakkımda hayırlısı çok şükür eş durumuna kalmadan halloldu bu işim.
haftaya önce maraş sonra istanbul yolları göründü bana :)) düğünden önce hallolduğuna öyle çok sevindim ki eş durumuna kalsam belki daha iyi okullar açılma şansı vardı ama ya atanamazsam korkusuyla ne düğünümden bi şey anlıcaktım ne başka bi şeyden. çok şükür diyorum tekrar bin şükür.
kızlar atama sonuçları belli oldu yeni okulum istanbul eyüp'te. hakkımda hayırlısı çok şükür eş durumuna kalmadan halloldu bu işim.
haftaya önce maraş sonra istanbul yolları göründü bana :)) düğünden önce hallolduğuna öyle çok sevindim ki eş durumuna kalsam belki daha iyi okullar açılma şansı vardı ama ya atanamazsam korkusuyla ne düğünümden bi şey anlıcaktım ne başka bi şeyden. çok şükür diyorum tekrar bin şükür.
canım kocaman bir ohhh o zaman çok şanslısın inan çok sevindim atandığına artık sende istanbullu oldun hoşgeldin diyorumbir damla yağmur olan trafiğiyle minik bir kar yağısında yolların tıkanmasıylaa acısıyla tatlısıyla güzeliyle bu şehirde yaşamaya ve çalışmaya kocaman hoşgeldin diyorum canım
çok teşekkür ederim :)) hayırlısı evet inş iyi olur her şey hepimiz için :))senin adına çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun inş
Hayırlı olsun canım ohh düğünden önce bir bir hallediliyor her şey biz de ev tuttuk bugün Cauma günü eşyalar İstanbula gidecek ve o mutfak eşyaları nereye sığacak diye endişeliyim çünkü mutfağımız küçük ama salonla yatakodasına kıymamışlar onlar geniş geldi gözüme.
ohhhhhh!
hoşbulduk canım bir ben eksiktim ben de geldim :)) bizimki müşavirlik stajını bitirsin de bakarsın izmir'e gideriz 2 kişilik yer açarız yeni geleceklere
arabayla gidip gelicem büyük ihtimalle çok korkuyorum trafikten bakalım nolcakteşekkürler canım mesajın için
çok teşekkür ederim :)) hayırlısı evet inş iyi olur her şey hepimiz için :))
canım size de hayırlı olsun merak ettim evini :)) nerden tuttunuz anadolu'dan tutucaktınız galiba yanlış mı hatırlıyorum kadıköy falan demiştin?
ben büyük ihtimalle haftaya istanbul'a gelicem bayrama kadar da kalırım yardıma ihtiyacın olursa haber ver gelirim canım :))
Kuzum Kadıköyde istediğimiz yerlerde bulamayınca ve fiyatlar o kötğ evler için bile çok yğksek gelince Bostanvıya falan baktık, Küçükyalıda tuttuk 2+1 ev. En azından içi bakımlı bir daire sıfır değil ama :) Çok düşüncelisin kuzum benim en yakınım dediğim arkadaşlarım bile arayıp sormuyor bu aralar çok duygulandım şuan
canım çook sevindim senin adına. hayırlısı olsun umarım senin için çok güzel olur. ne güzel işin, okulun herşeyin belli. darısı başıma artık güzel bi iş bulabilsem
neşen yerine gelmiş yorumlarından bile hissediliyor canım :)
Canım hayırlı olsun ne güzel herşeyin tamamlanmış evini dizmişsin işin belli olmuş heralde bir düğün telaşı kalmış onuda inş. gönlüne göre atlatırısn.
ay kıyamam canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler
ev yerleştirmek nedir en iyi bilenlerden biliyim, tek başıma yaptım tüm işimi gerçi evi kadın temizledi de tüm eşyaları ben yerleştirdim o kolilerden açıp açıp, ne çektiğimi bi ben bilirim o yüzden sen haber ver ben orda olucam muhtemelen bayrama kadar gelirim yardıma
küçükyalı da çok güzel bi yer hem babamın teyzeleri orda oturuyor gittim bi kaçkez, kadıköy'den de iyidir bence oranın kalabalığı yok ama heryere yakın, cadde'ye de yakın
canım çok sağol valla eşya yerleştireceğiz işte mutfaktaki şeyleri henüz mobilya namına bir şey olmadığı için çoğu koli olduğu gibi kalacak. Evde temizdi zaten ama kaba bir temizlik daha yaparız diyoruz annemle. Düşünmen bile yeterli aklımın köşesinde hep sen olacaksın :)) Daha sana soracağım çok şey olacak belki de :)
Aquam çok sevindim sanırım tayin işleri hallolmuş, yakıncacık bir yerdeymiş okulunda. Çok mutlandım Allah gönlüne göre veriyor kuzum
kızlar biz tv almıştık ama henüz teslim almadık, dün düşündüm de onu geri verip içinde kendinden uydusu olan bi model mi alsak? fazladan yer kaplamaz hem de çirkin görüntü olmaz pembiş sehpamba ama kullanışlı mıdır ve dayanıklı mıdır o içindeki uydu? kullanan var mı hiç aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?