tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

annem söylenip duruyor yeter nereye sığacak bunlar diye bende korktum biran aldıklarımı eve gider gitmez paketleyip bir kenara atıyorum annem görüp söylenmesin diye hatta bazılarını göstermiyorum dediğin gibi elbet yeri gelir kullanırız

bende yarın gidip bakarım diye planlıyorum english home a uğramadan olmaz

şimdi biraz işim var gelince burada olursan sana birşeyler soracağım

tamam canım, bi ayakkabı attım senin topiğe bir de nr 39'a bakalım bence belki bi şey çıkar. bugün netteyim ben il dışı atamalar belli olcak bakalım hayırlısı onu beklicem olur inş.

görüşürüz canım:*

kızlar atama sonuçları belli oldu yeni okulum istanbul eyüp'te. hakkımda hayırlısı çok şükür eş durumuna kalmadan halloldu bu işim.

haftaya önce maraş sonra istanbul yolları göründü bana :)) düğünden önce hallolduğuna öyle çok sevindim ki eş durumuna kalsam belki daha iyi okullar açılma şansı vardı ama ya atanamazsam korkusuyla ne düğünümden bi şey anlıcaktım ne başka bi şeyden. çok şükür diyorum tekrar bin şükür.

hayırlı olsun canım benim sevindim adına
herşey yolunda gidiyor inşallah kazasız belasız düğünüde atlatıp kavuşacaksın sevdiceğine : )

canım kocaman bir ohhh o zaman çok şanslısın inan çok sevindim atandığına artık sende istanbullu oldun hoşgeldin diyorum bir damla yağmur olan trafiğiyle minik bir kar yağısında yolların tıkanmasıylaa acısıyla tatlısıyla güzeliyle bu şehirde yaşamaya ve çalışmaya kocaman hoşgeldin diyorum canım

senin adına çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun inş

Hayırlı olsun canım ohh düğünden önce bir bir hallediliyor her şey biz de ev tuttuk bugün Cauma günü eşyalar İstanbula gidecek ve o mutfak eşyaları nereye sığacak diye endişeliyim çünkü mutfağımız küçük ama salonla yatakodasına kıymamışlar onlar geniş geldi gözüme.

ohhhhhh!

hoşbulduk canım bir ben eksiktim ben de geldim :)) bizimki müşavirlik stajını bitirsin de bakarsın izmir'e gideriz 2 kişilik yer açarız yeni geleceklere

arabayla gidip gelicem büyük ihtimalle çok korkuyorum trafikten bakalım nolcak teşekkürler canım mesajın için

senin adına çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun inş
çok teşekkür ederim :)) hayırlısı evet inş iyi olur her şey hepimiz için :))

canım size de hayırlı olsun merak ettim evini :)) nerden tuttunuz anadolu'dan tutucaktınız galiba yanlış mı hatırlıyorum kadıköy falan demiştin?

ben büyük ihtimalle haftaya istanbul'a gelicem bayrama kadar da kalırım yardıma ihtiyacın olursa haber ver gelirim canım :))

Kuzum Kadıköyde istediğimiz yerlerde bulamayınca ve fiyatlar o kötğ evler için bile çok yğksek gelince Bostanvıya falan baktık, Küçükyalıda tuttuk 2+1 ev. En azından içi bakımlı bir daire sıfır değil ama :) Çok düşüncelisin kuzum benim en yakınım dediğim arkadaşlarım bile arayıp sormuyor bu aralar çok duygulandım şuan

ay kıyamam canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler

ev yerleştirmek nedir en iyi bilenlerden biliyim, tek başıma yaptım tüm işimi gerçi evi kadın temizledi de tüm eşyaları ben yerleştirdim o kolilerden açıp açıp, ne çektiğimi bi ben bilirim o yüzden sen haber ver ben orda olucam muhtemelen bayrama kadar gelirim yardıma

küçükyalı da çok güzel bi yer hem babamın teyzeleri orda oturuyor gittim bi kaçkez, kadıköy'den de iyidir bence oranın kalabalığı yok ama heryere yakın, cadde'ye de yakın

canım çook sevindim senin adına. hayırlısı olsun umarım senin için çok güzel olur. ne güzel işin, okulun herşeyin belli. darısı başıma artık güzel bi iş bulabilsem
neşen yerine gelmiş yorumlarından bile hissediliyor canım :)

Hayırlı olsun canım,RAbbim yerine yakıştırsın inşaallah

darısı başıma,benim için de dua edin kızlar lütfen,çok ihtiyacım var..

inşallah sen de istediğinden bile iyisini bulursun canım :)))

neşeli kız oldum ben de artık

düğünü düşünemiyordum ki tayini düşünmekten nasıl bir stresti anlatamam :S neyse ki bitti de kurtuldum artık.

eylül'cüm mesajını gördüm ama 10 dk olayından dolayı cevap veremiyorum :/ bugün mesaj atmıştım sana sonuçları öğrenince ama nasıl ettim bilmiyorum kendime gönderdim mesajı.

benim 3. tercihim geldi canım. ilk tercihimi en çok istiyordum ama oraya 311 puanlı biri gitmiş, 311 nedir yahu benim sadece 40 puanım vardı

eve yakın baya arabayla gidip gelebilirmişim yolu iyi dedi kaan bakalım artık hayırlısı.

inşallah eş durumunda sana da güzel yerler açılır da gidersin canım Allah yardımcın olur inşallah. ben şu evlilik sürecinde Rabbim'in yardımlarını o kadar hissediyorum ki sen de sıkma canını olacağına inan.

Canım hayırlı olsun ne güzel herşeyin tamamlanmış evini dizmişsin işin belli olmuş heralde bir düğün telaşı kalmış onuda inş. gönlüne göre atlatırısn.

canım çok sağol valla eşya yerleştireceğiz işte mutfaktaki şeyleri henüz mobilya namına bir şey olmadığı için çoğu koli olduğu gibi kalacak. Evde temizdi zaten ama kaba bir temizlik daha yaparız diyoruz annemle. Düşünmen bile yeterli aklımın köşesinde hep sen olacaksın :)) Daha sana soracağım çok şey olacak belki de :)

iyi bari sizin ev temizmiş bizim evde tadilat olunca leş gibiydi her yer, kadın temizledi ama camları silerken canı çıktı resmen. bi de boya falan olunca onun pisliği yerlerden çıkmıyor ne kadar silsem de parkelerde iz kalıyordu :S

ay aklıma geldi kötü oldum bi de nikaha gitmiştim nasıl yoruldum var ya o 4 günde

ben bi okulu arıym bakalım ne zaman gitmem gerekiyor ilişik kesmeye, ordaki işimi halledip ist.'a geçicem işte. haberleşiriz zaten :))

Aquam çok sevindim sanırım tayin işleri hallolmuş, yakıncacık bir yerdeymiş okulunda. Çok mutlandım Allah gönlüne göre veriyor kuzum

canım ya biz d ealacagız tv ve çok araştırıyorum
ama hiç bir satıcı uydu içinde önermedi
çünkü uydu bozulsa tvyi açıyolarmış bu d aepey sorun muş
ama sen bana çok dua edeceksin canım benim
seni görüntü kirliliğinden kurtaracağım nasıl mıııı

artık koca uydular yok
tvnin arkasına bir alıcı yapıştırlıyor birde küçücük bişey var tabi kablo olacak
bir araştır sen
ben görmüştüm
ben öyle almayı düşünüyorum

tvnizin modeli ne

işte güzel haber bu
aklım sendeydi atamaklar kalktı vs diye konuşuyolardı kardeşim dedim bu kız gidemezse ne olacak
çok sevindim sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…