- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
- #1.061
real yolunda yine yakın sayılır ve daha geniş bir alanda
tv aldık bayramda bahsettiğim uydu alıcıları da hediyesi oldu
teknosadan bak istersen sadece uydudan gelen kablo olacak başka kablo yok görünürde bişey de olmayacak
duvara asmayı düşünüyorum ben
esse de de bayramda müthiş indirim vardı
cezve takımını 25 e düdüklü tencereyi 89 a aldım
seramik tencere tava hep indirimdeydi
ihtiyacın varsa uğra optimumda
o kadar çok vakit harcamışım ki essede english home uğrayamadım eşim köpürüyodu artık sinirden :)
Canım düğün fotolarını gördüm ve çok beğendim saçın makyajın çok güzel olmuş. İnşallah çok çok mutlu olursunuz yuvanızda
seninle hiç görüşemedik hayatım neler yaptın nasıl geçti çok merak ettim seni , umarım herşey gönlünce olmuştur
şimdi tam anlamıyla evli bir hatun oldun o kadar stres yaptın emek verdin sefasını sürme vaktidir : )
kaan enişte ile beraber ömür boyu mutluluklar dilerim canım
çok öperim seni : )
sen gitmeden yakalayayım diye mesajı kısa yazıyorum düğün fotolarımı gördün mü stop nasıl gidiyor hazırlıklar stop
ahahahbende şimdi gitmeye hazırlanıyordum valla iyi zamanlama canım. düğün fotolarını göremedim stop hazırlıklar çok yorucu bazen sinir bozucu geçsede herşey yolunda gidiyor stop: )
evlilik nasıl gidiyor stop
zamanla anlarsın canım işten eve gelip yemek, temizlik telaşın başlasınevlilik gariphiç anlayamadım henüz evlendiğimi sanki tatile gelmişim gibi geliyor geziyoruz sürekli istanbul'da turist modundayım bugün okula gittim işe başlayınca biraz olsun kafama dank etti galiba evlendiğim.
hazırlıklar yorucu oluyor hep ama sıkma canını bi şekilde halloluyor mutlaka. okudum yazdıklarını gelinlik için provasız nasıl olur demişsin, düğünden ne kadar önce elinde olacak gelinlik? ve üzerinde oynanma şansı var mı?
bence en geç 2 3 hafta önce almaya bak bi aksilik olursa yenisini alcak vaktin olsun.
düğün fotolarım için bakınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...n-sabirsizlandigi-gelinligi.html#post22348286
zamanla anlarsın canım işten eve gelip yemek, temizlik telaşın başlasın
gelinlik için yaklaşık 10 gün sürem var keşke 2-3 hafta olsa rahat olurdum:/
fotoğraflara bakıyorum hemen : )
hepsi çok güzeller canım,
güle düle kullanın, mutluluklar...
düğününde hayırlı uğurlu olsun
ilk zamanlar yorgunluk atmak için güzel
ardına hemen bebek düşünüyosanız bilemme ben ilk 2. ayımda hamileydim
ama yine olsa yine yapardım çocuk bambaşka bişeee çocuk
tepe home gittim 1 eylül açılışıydı 3 lü zigon sehpalar 166 aldım çok beğendim mobilyada güzel indirim vardı
ama aksesuarda indirim yoktu
resimlerine biraz önce baktım canım çok güzel olmuşsun gelinliğin arkasındaki fiyonka bayıldım çok güzel durmuş eşinlede çok yakışmıssınız ömür boyu mutlu olursunuz inş
mavi güllü nevresim takımı.jpg
english home mu acaba?
güle güle kullan canım aguacım fincanların çok güzel bende çok beğeniyorum bu fincanları
Bi gün bizde boyle evimizden görseller yukleyebilecek miyiz aquam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?