- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
- #1.001
pudra çok var ama hepiciği rugannerelere baktın başka? numara 39'a bak dicem de bu seneki modeller çok ahım şahım değil yine de bi bak istersen
bambi , ayakkabı dünyasına baktım sonra birçok isimsiz markalara baktım canım. nerede ayakkabı mağazası görsem bakıyorum. rengi modeli güzel olanların malı kötüydü
nr39 a baktım ama dediğin gibi bu sezon beni sarmadı:/
ben bu gidişle gelinlik yerine kot giyeceğim gelin ayakkabısı yerinede converse giyerim tamamdıray neblim hiç aklıma gelmiyor, forever new'de var ama o da topukluydu baya. ben bi krem ayakkabı eklemşştim ya gelinlik altına forever newden üstü çiçekli onun pudrası da varmış. ama çok yüksek ön tarafta platform mu ne diyolar ondan koymuşlar da yine de bana çok yüksek geldi :S güzel ayakkabıydı vesselam
ahan da ben çıktım çatlıcam sıcaktan öpüyorum canım :***
englis home da bahsettiğin masa örtüsünü gördüm ama küçük diye almamıştım:/ neyse bende madame coco masa örtüsünü almaya karar verdim. 5 çayında beyaz tabaklarla güzel olur : ) günlük kullanım içinde denk gelirsem alırım olmadı dertsiz kumaş alıp diktirebilirimtek eksik o olsun
bim'e de arada güzel peçeteler geliyor. ben denk geldiğimde alıyorum. en son puantiyeli peçeteler gelmişti birkaç renk aldım
bu arada nişanlımla boy farkımız epey var ama topukluda rahat edemediğim için genelde düz ayakkabı veya dolgu topuk giyiyorum . gelin ayakkabılarına bakıyorum hep yüksek ökçe. bu yüzden özel yaptırabilirim:/
kızlar biz tv almıştık ama henüz teslim almadık, dün düşündüm de onu geri verip içinde kendinden uydusu olan bi model mi alsak? fazladan yer kaplamaz hem de çirkin görüntü olmaz pembiş sehpamba ama kullanışlı mıdır ve dayanıklı mıdır o içindeki uydu? kullanan var mı hiç aranızda?
canım hiç bilmiyorum yaa biz de tv yi almadık henüzBen de sana ne soracaktım. Şimdi tv masası ve orta sehpa yemek masasıyla ve konsolla aynı renk olmasa nasıl olur ama renkj alternatifi bulamıyorum malum mobilyacılar belirli renklerde takılıp kalıyorlar. Bir de halıda ve minderlerde böyle pastel mavi veya satı tonları sence nasıl olur. Aklım çok karışık yaa
aynı renk olmasa da olur tabii, benim gördüğüm kadarıyla ahşap tonlarını hem mavi pembe yeşil gibi renklerle hem de beyazla çok güzel kombinliyorlar.
bence sen de beyaz değil de kırık beyaz ya da krem kullanmalısın.
tekstilde mavi olmaz gibi sanki canım ya :S o yeşille mavi nasıl olur bilemedim :S bence kuvvetli bir sarı güzel olur,
sarı, bordo ve kremle yeşille en çok yakıştırdığım renkler.
tv işini napsam ya sence peki?
Bence hangisi daha kullanışlıysa onu seçmelisin gibi geliyor. Eğer uydusu içinde olan dezavantajı yoksa onu seçebilirsin. Bir de bazen ahşap tonları birbirini tutmasa da adamlar güzelce kombinliyor yaa biz de böyle yapabilecek miyiz :)) Gerçi şlimdiden kafanızı şişirmesem de şu ev yerleştikten sonra bunları düşünsem daha iyi. Çünkü ev yerleşmeden gözümde hiçbir şey canlanmıyor.
uydu görüntüsü çirkin geliyor ya gözüme ev fotolarında vardı ya benim o tv farklı gerçi de olsun yine de çok hoş gelmiyor gözüme :S
ben sadece şeyden korkuyorum uyduya bi şe olursa arızalanırsa falan tv'umdan olur muyum? ikisi ayrı olsa uydu bozuldu mu yaptıramasam da atarım gider ama tv'nun içinde olunca gözüm korkuyor işte :/
ama görüntü kirliliğini ve kalabalığı azaltma açısından mantıklı geliyor uydulu tvler.
sen beni dinle eğer içine sinen başka bi şey bulamazsan krem rengiyle harika olur senin senin mobilyalar. o hani bi konsol vardı ya yemek odasını alırken fotoğrafını yüklediğin bunu mu alsam diye o renk işte. hiç şüphem yok yani çok eminim güzel olacağına
O renk bulabilirim değil mi :))) Ben de seninle aynı şeyi düşündüm bozulunca ne yapılacak diye yoksa sadece televizyon daha güzel görünüyor. Aldığınız yerden bilgi alsan o konuda.
hepside birbirinden güzel aşk dolu günlerde kullanırsın inş
tekrar olmuş kusura bakma lütfen tekrar tekrar aşkla kullanmanı istiyorum demek ki :)
anaamm,yaşasın çerçeve kardeşliği:)
güle güle kullan canım:) masa örtün çok şeker,ben daha dertsiz alamadım..
bu arada geçen eng.home'a gittik biz de,öyle şahane bi peçete vardı ki güllü of of off..pahalı da değildi 3 tl,ama almadım,şartlandırdım kendimi borçlar azalana kadar gereksiz şeylere para yok diye..ben de gönlüümce a.v yapmak istiyorum ya özledim
Güle güle ii günlerde sağlıkla kullanın inş.Herşey çok güzel bi kere yeni olması ve sizin yeni evinizde kullanıcak olmanız sizin için bambaşka duygular içeriyordur eminim.
aynı sorun bende de var kendimi tutamıyorum ve dün annemle çeyizleri düzenlerken farkettim ne kadar ıvır zıvır almışım ve almaya devam ediyorum
aldıkların çok güzel canım güle güle kullan. bim peçetesinden bende almıştım daha önce : )
masa örtüsü çok güzelmiş . benimde dertsiz masa örtüm yok :/
madame coco aksesuarda %50+%20 indirim başlattı canım haberin olsun ve english home pikelerinde indirim varmış
tv içinde gökhanda dahili uydulu tv almayı düşünüyor. araştırmaları devam ediyordaha önce tv almıştı ama küçük diyor onu salonda kullanacağız oturma odasına büyük alacakmış. teknoloji deyince akan sular duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?