tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

kızlar atama sonuçları belli oldu yeni okulum istanbul eyüp'te. hakkımda hayırlısı çok şükür eş durumuna kalmadan halloldu bu işim.

haftaya önce maraş sonra istanbul yolları göründü bana :)) düğünden önce hallolduğuna öyle çok sevindim ki eş durumuna kalsam belki daha iyi okullar açılma şansı vardı ama ya atanamazsam korkusuyla ne düğünümden bi şey anlıcaktım ne başka bi şeyden. çok şükür diyorum tekrar bin şükür.

Canım çok çok çok ama çok sevindim, inşallah okulunda ve evinde huzurun mutluluğun hep var olur, darısı da inşallah bize ve eşine kavuşacak herkese olur:34:

canım ya biz d ealacagız tv ve çok araştırıyorum
ama hiç bir satıcı uydu içinde önermedi
çünkü uydu bozulsa tvyi açıyolarmış bu d aepey sorun muş
ama sen bana çok dua edeceksin canım benim
seni görüntü kirliliğinden kurtaracağım nasıl mıııı

artık koca uydular yok
tvnin arkasına bir alıcı yapıştırlıyor birde küçücük bişey var tabi kablo olacak
bir araştır sen
ben görmüştüm
ben öyle almayı düşünüyorum

tvnizin modeli ne

işte güzel haber bu
aklım sendeydi atamaklar kalktı vs diye konuşuyolardı kardeşim dedim bu kız gidemezse ne olacak
çok sevindim sana canım

aa bak birinden bunları duymam iyi oldu benim de korktuğum oydu uydu bozulursa naparız diye teşekkürler canım ya iyi ki söyledin bunları :)

o dediklerini bir araştırayım bakayım tv'numuz philips canım led ama bilmiyorum tam modelini :/

atamalar kalkmadı da çok zorlaştı artık eş durumuyla gidebilmek bakanımız sağolsun, inan ben de uyku uyuyamıyordum öyle güzel oldu ki il dışındaki tercihlerimin gelmesi anlatamam resmen düğün hediyesi oldu bana.

teşekkürler beni düşündüğün için ve iyi dileklerin için canım :16:
Canım çok çok çok ama çok sevindim, inşallah okulunda ve evinde huzurun mutluluğun hep var olur, darısı da inşallah bize ve eşine kavuşacak herkese olur:34:

AMİN AMİN :) allah kimseyi evinden yuvasından ayırmasın inşallah siz de bir an önce kavuşun evlerinize eşlerinize, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah :16:

kızlar çok canım sıkıldı ya hesabımı kapatmayı bile düşünüyorum kk'daki :/ bu çeyiz topiğindeki arkadaşlarımın çoğuyla tek görüşebildiğimiz yer burası olmasa çoktan mesaj atmıştım yöneticilere. hala bile düşünüyorum inanın çok moralim bozuldu çok :50:

kızlar çok canım sıkıldı ya hesabımı kapatmayı bile düşünüyorum kk'daki :/ bu çeyiz topiğindeki arkadaşlarımın çoğuyla tek görüşebildiğimiz yer burası olmasa çoktan mesaj atmıştım yöneticilere. hala bile düşünüyorum inanın çok moralim bozuldu çok :50:

Ama neden? Burası mı canını sıkıyor sanki?

bu topik değil de başka bi topikte gördüklerim okuduklarım çok canımı sıktı :/ neyse gittim dolaştım geldim daha iyiyim :)

insanlar çok tuhaf gerçekten, artık bu çeyiz ve ev topiklerinden başka yere bakmıcam derdim var'a girince etkileniyorum bi şekilde

Aynen öyle derdim vardan depresyona girmiş şekilde çıkıyorum. :( Ama şunu düşün burada birbirimize destek olmak için varız. :)

bu topik değil de başka bi topikte gördüklerim okuduklarım çok canımı sıktı :/ neyse gittim dolaştım geldim daha iyiyim :)

insanlar çok tuhaf gerçekten, artık bu çeyiz ve ev topiklerinden başka yere bakmıcam derdim var'a girince etkileniyorum bi şekilde

ben orda yazılanları okuyunca özellikle eşlerle ilgili olanları
saplantı haline gelmiştim
ve adama ister istemez tepki alıyodum
o da böyle yapar erkek değil mi diye
çooookkk uzun zamandır okumuyorum
sana da eğer etkilenip mutsuz oluyosan okumamanı tavsiye ederim

yemek kısmına takıl güzel tarifler var bakk

kızlar öncelikle belirteyim tepe home'da çılgın indirim var. japon pazarı gibi olmuş her şey yerlerde %50 indirim var tüm teşhir ürünlerinde; mobilyadan peçeteye.

benim pek mutfak eksiğim kalmadığından sadece dekorasyona yöneldim ama şu kelebekli porselen mutfak seti var ya herkes görmüştür mutlaka baharatlığı kavanozları peçeteliği vs vs onlar vardı ihtiyacım olas kaçırmazdım ayrıca mutfak tekstili de öyle resmen pazar yerine dönmüştü ortalık. o arada bi kaç bi şey bulabildim ben de. bunlar tepe home alışverişim

$a15082012629.webp

$a15082012630.webp

$a15082012631.webp

bunlar da english home'dan aldıkalrım

$a15082012632.webp

$a15082012633.webp

$a15082012628.webp

güya ev dizdim çeyiz götürdüm yine dünya kadar eşya oldu ist.'a gidecek :/ pff neyse artık halledicez bi şekilde :D

aqually senin canını kim sıktı bakayım gidip dövelim:1:burada her çeşit insan var takma kafana sen.Atanmışsın çok sevindim canım.Bak yoluna giriyor yavaş yavaş herşey hayırlısı canım.sen düğüne yoğunlaş sakın hesabınıda kapatma biz sensiz ne yaparız:16:

aqually senin canını kim sıktı bakayım gidip dövelim:1:burada her çeşit insan var takma kafana sen.Atanmışsın çok sevindim canım.Bak yoluna giriyor yavaş yavaş herşey hayırlısı canım.sen düğüne yoğunlaş sakın hesabınıda kapatma biz sensiz ne yaparız:16:

haklısın canım ya çeşit çeşit insan var takmayayım diyorum ama arada dayanamıyorum işte :/ artık çok fazla zaman geçirmemeye çalışıyorum bir derdim var'da kafam daha rahat :D

atandım valla sorma şükürler olsun rabbime, düğüne de az kaldı :52::52:

gördün mü aldıklarımı? evin girişinde bi askılığa ihtiyacım vardı gaza geldim aldım bakalım nasıl götürcem istanbul'a :D

gerçekten burda sevdiğim, görüşmekten zevk aldığım arkadaşlarım sizler olmasanız kapatırdım heralde o sinirle, ben sizsiz naparım asıl :16::16:

kızlar öncelikle belirteyim tepe home'da çılgın indirim var. japon pazarı gibi olmuş her şey yerlerde %50 indirim var tüm teşhir ürünlerinde; mobilyadan peçeteye.

benim pek mutfak eksiğim kalmadığından sadece dekorasyona yöneldim ama şu kelebekli porselen mutfak seti var ya herkes görmüştür mutlaka baharatlığı kavanozları peçeteliği vs vs onlar vardı ihtiyacım olas kaçırmazdım ayrıca mutfak tekstili de öyle resmen pazar yerine dönmüştü ortalık. o arada bi kaç bi şey bulabildim ben de. bunlar tepe home alışverişim

ay ben netten aldım westingde indirimdeydi gerçi 25 tl indirim kuponum vardı
aldım gitti
hafta sonu nihayet tepe home gideceğim
eksikleri hep netten aldım ben gidemeyince
aldıklarında güzelmiş güle güle kullan

ay ben netten aldım westingde indirimdeydi gerçi 25 tl indirim kuponum vardı
aldım gitti
hafta sonu nihayet tepe home gideceğim
eksikleri hep netten aldım ben gidemeyince
aldıklarında güzelmiş güle güle kullan

canım sen de adana'daydın değil mi? bir an önce git talan ediliyor resmen ihtiyacın varsa porselenler kalmıştı nerdeyse sadece.

teşekkürler canım bakalım nasıl gitçek bunlar istanbula :/

oooo tepe homede neler olmuş neler nasıl kaçırmışım :31::31:dünyadan bi haberim:30:neyse bakalım artık bizde english home takılacaz mecburen:49:

Eki Görüntüle 489888

Eki Görüntüle 489889

Eki Görüntüle 489890

bunlar da english home'dan aldıkalrım

Eki Görüntüle 489891

Eki Görüntüle 489892

Eki Görüntüle 489893

güya ev dizdim çeyiz götürdüm yine dünya kadar eşya oldu ist.'a gidecek :/ pff neyse artık halledicez bi şekilde :D
aldıklarını güle güle kullan canım yine çok güzeller : )

bunu duyduğum iyi oldu gidip birazda ben talan edeyim:D
tabii vakit bulabilirsem :/ bu ara işlerim çok yoğun ,vakit bulup evle ilgilenemiyorum ustalar kafalarına göre takılıyor :/

Canım English Homedaki o ferforjeler çok tatlılar yakından da gördüm bayıldım resmen güle güle kullan ben de perdelerimi hallettim İstanbulda yalnız halılarımız kaldı onları da düğünden sonra halledeceğiz. Eşyalar geliyor tek tek Kenana bayram tatili vermedim o yerleştirecek :))

haklısın canım ya çeşit çeşit insan var takmayayım diyorum ama arada dayanamıyorum işte :/ artık çok fazla zaman geçirmemeye çalışıyorum bir derdim var'da kafam daha rahat :D

atandım valla sorma şükürler olsun rabbime, düğüne de az kaldı :52::52:

gördün mü aldıklarımı? evin girişinde bi askılığa ihtiyacım vardı gaza geldim aldım bakalım nasıl götürcem istanbul'a :D

gerçekten burda sevdiğim, görüşmekten zevk aldığım arkadaşlarım sizler olmasanız kapatırdım heralde o sinirle, ben sizsiz naparım asıl :16::16:
canım aldıklarını gördüm özellikle askılığına bayıldım güle güle kullan canım.

oooo tepe homede neler olmuş neler nasıl kaçırmışım :31::31:dünyadan bi haberim:30:neyse bakalım artık bizde english home takılacaz mecburen:49:

reyonları boşaltıyorlar heralde hiç bi şe kalmamıştı koca mağazada yine de bi bak istersen belki benim ihtiyacım olmadığından ilgime çekmeyenler senin işine yarar :))

aldıklarını güle güle kullan canım yine çok güzeller : )

bunu duyduğum iyi oldu gidip birazda ben talan edeyim:D
tabii vakit bulabilirsem :/ bu ara işlerim çok yoğun ,vakit bulup evle ilgilenemiyorum ustalar kafalarına göre takılıyor :/

bi bak bakalım ne çıkarsa artık her yerde var mıdır bilmiyorum gerçi :))

ev nasıl gidiyor bu arada? sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli? ben iyyim de evde herkes gergin düğün telaşı mıdır nedir annem babam ediyle büdüye bağladılar iyice :D

Canım English Homedaki o ferforjeler çok tatlılar yakından da gördüm bayıldım resmen güle güle kullan ben de perdelerimi hallettim İstanbulda yalnız halılarımız kaldı onları da düğünden sonra halledeceğiz. Eşyalar geliyor tek tek Kenana bayram tatili vermedim o yerleştirecek :))

sağol canım perdeleri naptın merak ettim :)) halıları halledersiniz yalnız bak sana tavsiyem yapı marketlere bakmayı unutma bi de marka halı alacaksan merinos angora vs cadde üstündeki büyük mağazalara değil ara sokaklara bakın daha fazla indirim yapıyorlar her modeli de getirtiyorlar. metrekare başına 40-50 liraya kadar fark oluyor.

canım aldıklarını gördüm özellikle askılığına bayıldım güle güle kullan canım.

sağol canım ona ben de aşık oldum istanbulda bulamam diye sırtladım getirdim bakalım nası gitçek istanbul'a :/ fiyatı da sorduğum diğer askılıklara göre uygundu boyaları dökülmez inş hemen bi ondan korkuyorum :/

canım sen de adana'daydın değil mi? bir an önce git talan ediliyor resmen ihtiyacın varsa porselenler kalmıştı nerdeyse sadece.

teşekkürler canım bakalım nasıl gitçek bunlar istanbula :/

gittim bayramda hiç bişey kalmamış nasıl iş anlamadım
yeni yerlerine taşınıyorlarmış eylülde
ama kaçırmışız büyük indirimi vesselam

real yolunda yine yakın sayılır ve daha geniş bir alanda

tv aldık bayramda bahsettiğim uydu alıcıları da hediyesi oldu

teknosadan bak istersen sadece uydudan gelen kablo olacak başka kablo yok görünürde bişey de olmayacak

duvara asmayı düşünüyorum ben

esse de de bayramda müthiş indirim vardı

cezve takımını 25 e düdüklü tencereyi 89 a aldım

seramik tencere tava hep indirimdeydi

ihtiyacın varsa uğra optimumda

o kadar çok vakit harcamışım ki essede english home uğrayamadım eşim köpürüyodu artık sinirden :)

Back
X