tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

Canım çok beğendim evini gerçekten tam da seni yansıtıyor, çok ferah, çok şeker ve romantik. İnşallah bizler de senin gibi kendimizi rahat hissedebileceğimiz ve yansıtabileceğimiz evler oluşturabiliriz. O sehpayı nasıl yaptınız çok güzel kim boyadı ki onu sanki hazır gibi olmuş. Ellerinize sağlık.

ay teşekkürler günnurcum çok mutlu ettiniz beni, inşallah canım allah herkesin evini içine sindirsin. kaan boyadı sehpayı sprey boyayla bu arada avizeyi de ben boyadım ceviz rengiydi gövdesi metal kısımları da sarımsıydı çok beğenmeme rağmen odaya uymayınca değiştirmeye kıyamadım kreme boyadım

bende tam onu dicektim esas lambanın rengi koyu kahveliydi senin aqualilly ama krem rengi süper oturmuş odana tam anlamıyla uyumlu olmuş )):):)

hadi bakalım inşaallah çok fazla bekletmezler artık ve duyumlar doğru çıkarda seviniriz.amiiin diyorum şu mübarek kandil gününde duana,çok tşk.ler..
düğünüm oldu,evimdeyim şimdi,darısı ve daha güzeli senin ve bekleyen herkesin başına inşaallah..
salonuna da bayıldım,runnerinin turkuazı var bende,salonumda hem de:) salonum turkuaz ağırlıklı..
oturma odamı seninki gibi krem tonlarda ferah bir ortam oluşturacak şekilde eşya ve perdeleri-halıyı seçtik.ama malesef hem perde kumaşımız bulunamadığı hem de koltuk hazırlanması uzun süreceği için temmuz ortalarına kadar filan bekletiliyoruz,halım güllü güllü aşık oldum ona:)
senin halının çoooook benzerinden yatak odamda var:)
biliyorsun çok az zamanda birşeyler halletmeye çalıştım,bu yüzden eksiğim,almam gerekenler çok..o yüzden evimin tamamlanması biraz zaman alacak..
kandilin mübarek olsun,tekrar herşey gönlünce olsun..

hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim inşallah her şey yolunda gider de tayinlerimiz de hallolur. düğün fotolarını merak etim bu arada :) buraya yüklemesen bile mail atsana eline geçince :) hayırlı kandiller, sevgiler

çay setimin tepsisini aldım kızlar bernardo'dan bulmuşken

indirimdeydi yine bernardo

english home peçeteler

pano

salon halım

yatak odası halılarım ve yolluğum

mutfak ve giriş halım

başka da ne aldım hatırlamıyorum artık kızlar sanırım benden bu kadar

Üşenmedim bir bir baktım canım maşallah her biir çok güzel Her şey tamam olmuş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Çay takımını çok sevdim

teşekkür ederim, çay takımım çok ünlüymüş bu arada aldıktan sonra farkettim aşk ı memnu'da var yalının mutfağında gördüm annem de fatmagül'ün suçu ne'de görmüş

canımm aşkı memnuyu izlemeye senin sayende başladım desem yeridir bir link paylaşmıştın evdeki boşlukla ilgili bende ayrıntılara dikkat ederek inceledim

bardak takımları bernardodaki bir model çay takımını bihterin elinde sanırsam 30. bölümde görmüş olablrm çok ayrıntı var bir sehbada karafları duruyor çok şık hepside izleyip dekarasyon ve alınıcaklar listesi yapıyorm orda görünce çok beğendm çünküüü ilk kez izliyoruım bide ilk izleyişimde kıyafet yerine çeyizlik bakıyorum

özledim

nasılsın canım neler yapıyorsun? en son tatile çıkacaktın sende , görüşmeyeli neler oldu : )
bugün boş vakit buldum geldim inşallah işlerimi halledip temelli döneceğim :/

Üşenmedim bir bir baktım canım maşallah her biir çok güzel Her şey tamam olmuş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Çay takımını çok sevdim
teşekkürler canım bitti artık evet darısı başınıza :)

evet aşk ı memnudaki yalının dekorasyonu ders olarak okutulacak nitelikte çok da ayrıntı var her defasında bi şey buluyorum
özledim

nasılsın canım neler yapıyorsun? en son tatile çıkacaktın sende , görüşmeyeli neler oldu : )
bugün boş vakit buldum geldim inşallah işlerimi halledip temelli döneceğim :/

yavru kuşum ben de özledim yakaladığıma da sevindim :* tatile gittim geldim evdeyim düğünü bekliyorum nerelerdesin nasılsın ?

t

yavru kuşum ben de özledim yakaladığıma da sevindim :* tatile gittim geldim evdeyim düğünü bekliyorum nerelerdesin nasılsın ?

bende sevindim en son görüştüğümüzde bende tatildeydim canım geldim babamla bir iş kurduk işte onunla uğraşıyoruz bakalım . biliyorsun işten ayrılmıştım
iyiyim ama çok yorgunum . Tatilde ne güzel dinlenmiştim geldiğimden beri bir koşturmacadır gidiyor. bir yandan eksikleri tamamlıyoruz diğer yandan iş-güç en kötüsü evin tadilatı kafamda soru. biliyor musun hala başlayamadık kiracı ile başımız dertte.

aa ne güzel kendi işiniz gibisi olmaz boşver ayrıldığın iyi olmuş baksana :)

ev olayını söylemiştin evet senden sonra araştırdım da ben de mahkeme falan uzun sürer diyorlar aslında belki de nişanlını dinlesen daha mi iyi olur satsanız evi?

kiracınız da amma çirkefmiş sıkma canını hallolur bi şekilde gönlünü ferah tut ev kurana allah yardım ediyor. ben çok olayda allah'ın bana yardım ettiğini düşünüyorum denk getirme vs konusunda. sen de iyi düşün moralini bozma canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…