- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Amin canım benim çok sağ olİlk günden beri takip ediyorum zaten ilerleyişini.. Çeyiz, gelinlik, ev dekorasyon ve bilumum evlilik arefesinde yapılacak herşeyini :) Evin çok güzel ferah antrene ayrı bi bayılmıştım zaten büsbüyük Ben büyük evleri seviyorum da biraz :) Tv sehpasına gelince gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmışsınız bende genelde yaşlı akrabalarımın evine gittiğimde hemen kendimi hayal aleminde buluyorum, şu bende olsa bu renk boyardım boyle dizayn ederdim diye Bence de senin sehpan hepsinden güzel bi kere el emeği var üzerinde herşeyden öte :)
Canım çok beğendim evini gerçekten tam da seni yansıtıyor, çok ferah, çok şeker ve romantik. İnşallah bizler de senin gibi kendimizi rahat hissedebileceğimiz ve yansıtabileceğimiz evler oluşturabiliriz. O sehpayı nasıl yaptınız çok güzel kim boyadı ki onu sanki hazır gibi olmuş. Ellerinize sağlık.
ay teşekkürler günnurcum çok mutlu ettiniz beni, inşallah canım allah herkesin evini içine sindirsin. kaan boyadı sehpayı sprey boyayla bu arada avizeyi de ben boyadım ceviz rengiydi gövdesi metal kısımları da sarımsıydı çok beğenmeme rağmen odaya uymayınca değiştirmeye kıyamadım kreme boyadım
dün arkadaşla konuştum eşi müdür yardımcısı norm kadrolar giriliyormuş bu aralar. ilkokul ortaokul işi bitmiş normlardan sonra iliçi ildışı açılacak muhtemelen. il emrinin kaldırılması da kesinleşmemiş henüz. eylülcüm bu arada en çok kadro istanbul'da açılıyor diyorlar. benle atanan (eylül 2009) bi arkadaşın -muhasebe öğretmeni- geçen sene eş durumundan bahçelievlere tayini çıkmıştı. meslekçilerinki bile çıkıyorsa bizimki de çıkar diye düşünmeye başladım.
bu arada senin düğünün yakınlardaydı yanılmıyorsam? kolay gelsin işlerinde, mutluluklar dilerim, her şey gönlünce olur umarım :)
hadi bakalım inşaallah çok fazla bekletmezler artık ve duyumlar doğru çıkarda seviniriz.amiiin diyorum şu mübarek kandil gününde duana,çok tşk.ler..
düğünüm oldu,evimdeyim şimdi,darısı ve daha güzeli senin ve bekleyen herkesin başına inşaallah..
salonuna da bayıldım,runnerinin turkuazı var bende,salonumda hem de:) salonum turkuaz ağırlıklı..
oturma odamı seninki gibi krem tonlarda ferah bir ortam oluşturacak şekilde eşya ve perdeleri-halıyı seçtik.ama malesef hem perde kumaşımız bulunamadığı hem de koltuk hazırlanması uzun süreceği için temmuz ortalarına kadar filan bekletiliyoruz,halım güllü güllü aşık oldum ona:)
senin halının çoooook benzerinden yatak odamda var:)
biliyorsun çok az zamanda birşeyler halletmeye çalıştım,bu yüzden eksiğim,almam gerekenler çok..o yüzden evimin tamamlanması biraz zaman alacak..
kandilin mübarek olsun,tekrar herşey gönlünce olsun..
evin tam tarzını yansıtmış şekerim musmustlu yuvanda yaşaman dileğiyle :)
hepsi çok güzel özellikle banyo setin ve çay setini çok beğendim. güle güle kullanın canım
teşekkür ederim, çay takımım çok ünlüymüş bu arada aldıktan sonra farkettimaşk ı memnu'da var yalının mutfağında gördüm annem de fatmagül'ün suçu ne'de görmüş
teşekkürler canım bitti artık evet darısı başınıza :)Üşenmedim bir bir baktım canım maşallah her biir çok güzelHer şey tamam olmuş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Çay takımını çok sevdim
canımm aşkı memnuyu izlemeye senin sayende başladım desem yeridir bir link paylaşmıştın evdeki boşlukla ilgili bende ayrıntılara dikkat ederek inceledim
bardak takımları bernardodaki bir model çay takımını bihterin elinde sanırsam 30. bölümde görmüş olablrm çok ayrıntı var bir sehbada karafları duruyor çok şık hepsideizleyip dekarasyon ve alınıcaklar listesi yapıyorm orda görünce çok beğendm çünküüü ilk kez izliyoruım bide ilk izleyişimde kıyafet yerine çeyizlik bakıyorum
özledim
nasılsın canım neler yapıyorsun? en son tatile çıkacaktın sende , görüşmeyeli neler oldu : )
bugün boş vakit buldum geldim inşallah işlerimi halledip temelli döneceğim :/
t
yavru kuşum ben de özledim yakaladığıma da sevindim :* tatile gittim geldim evdeyim düğünü bekliyorum nerelerdesin nasılsın ?
bende sevindimen son görüştüğümüzde bende tatildeydim canım geldim babamla bir iş kurduk işte onunla uğraşıyoruz bakalım . biliyorsun işten ayrılmıştım
iyiyim ama çok yorgunum . Tatilde ne güzel dinlenmiştim geldiğimden beri bir koşturmacadır gidiyor. bir yandan eksikleri tamamlıyoruz diğer yandan iş-güç en kötüsü evin tadilatı kafamda soru. biliyor musun hala başlayamadık kiracı ile başımız dertte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?