- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
ortalama yükseltmeler oluyor ya ağustosun sonunda
hmm bizde onlar eylülde başladığı için ağustos diyince garip geldi..
ay inşaallah görev vermezler,olmadı arar bildirir rapor yollarız,biraz anlayış gösterirler herhalde..
ortalama yükseltmeler oluyor ya ağustosun sonunda
ağustos sonu eylül başı oluyor işte nebleyim bu sene okullar da erken açılır, erken kapandı ya sınavlar da erkene gelir çağırmazlar inşallah :/
şunu gördün mü bu arada
Okul sresi artyor | GAZETE VATAN
canım benm iyi günlerde kullan eşyalarını. ben hepsine bayıldım hepsi benim almak istediğim tarzda ürünler. bana önerebileceğin siteler ve fikirler var mı ben yeni başladım çeyiz yapmaya ve mavi güllü nevresimine bayıldım nerden kaça aldın ve engilish home sitesinde pek ürün yok istanbuldada değilim senin bildiğin bir site var mı :)
salonun çok şeker olmuş insanın içini açıyor güle güle otur diğer odaları da merakla bekliyoruz :)
teşekkürler :) "şeker olmuş"u çok sevdim bu arada :)) sevimli sıcak bir ev olsun istedim olmuştur inşallah :)
merak etme olmuş istediğin gibi:) bende böyle pembe pastel tonlarında bi salon istiyorum çok klasik siyah kahve tarzında istemiyorum sıcacık olsun bakınca insanı kasmasın aksine rahatlatsın seninkide böyle:) kıskandım senigüle güzel huzurla mutlulukla eskit eşyalarını.
çok sıcak bir ev olmuş agualilly canım bitirince tam net evinin resimlerini buraya eklermisin sıcacık olmuş mis gibi ya )::)
Mükemmel olmuş, çooookk sevdiiim, harika! Ferah, iç açıcı ve benim içimi kıpır kıpır yapan bir oda olmuş canım. Bu arada o pembişli televizyon sehpasını yerim.Değil 700-800'e en aşağı bi 1100 TL'ye satışı vardır bence. Çok da güzel yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Güle güle oturun inşallah tatlım.
aqualillycim duvardaki aynan bence son derece uyumlu olmuş salonuna boyamazsan bile inan o rengi ile salonuna çok yakışmış ben o haliyle bile çok beğendim
canım salonun ferah ve yaşanılası dingin bir yer olmuş.o pembiş tv sehbasına bayıldım yaa.çok tatlı olmuş.Allah içinize sindirsin tatlım .bu arada halın angoramı oda çok tatlı olmuş güle güle kullan canım huzurla inşallah..
teşekkürler daha güzelleri sizlere olsun! detayları görünce daha da beğeneceğini düşünüyorum ortak zevklere sahip olduğumuzu düşünürsek :)
bugün mudo'yu gezdim yine mersindekini bu sefer burda öyle aman aman parçalar yoktu ama neye elimi atsam 1000den başlıyordu burda da benim pembeli hepsinden güzel oldu bi kere hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?