• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

hmm bizde onlar eylülde başladığı için ağustos diyince garip geldi..
ay inşaallah görev vermezler,olmadı arar bildirir rapor yollarız,biraz anlayış gösterirler herhalde..

ağustos sonu eylül başı oluyor işte nebleyim bu sene okullar da erken açılır, erken kapandı ya sınavlar da erkene gelir çağırmazlar inşallah :/

şunu gördün mü bu arada

Okul sresi artyor | GAZETE VATAN

canım ben ilk zamanlar deliler gibi herşeyi ütületiyordum.
sonra temizliğe gelen kadına yol verdim,kendim yapınca ağır geldi :))
şimdi yastık kılıfları dışında hiçbirini ütülemiyorum,genelde lastikli çarşaf tercih ediyorum,daha pratik oluyor;)
benim evde herşey süper pratik;koltuklar kılıflı,halılar el dokuması/silinmiyor,eşya ihtiyaç kadar,sigara içilmediğinden perdelere yılda 2 kere temizlik yetiyor,bu yüzden bana temizliğe gelen kadınlar çok sever beni:)

bence sadece kullanacaklarını ilk etapta yıka,geri kalanları evine taşındıktan,tüm hengame bittikten sonra halledersin.

ayrıca herşey 4x4lük olacak diye kasmayın kendinizi,sonunda sinirleriniz yıpranıyor ve yorgun düşünüyorsunuz,tadını çıkarmaya bakın bu zamanın..eziyet etmeyin kendinize:)

ortalama yükseltmeler oluyor ya ağustosun sonunda

ağustos sonu eylül başı oluyor işte nebleyim bu sene okullar da erken açılır, erken kapandı ya sınavlar da erkene gelir çağırmazlar inşallah :/

şunu gördün mü bu arada

Okul sresi artyor | GAZETE VATAN

hm bizde tolantının ağustos sonunda başladığı çok oldu da sınavlar hep eylülde..
çağırmasınlar ya! ya bi de tatildeyiz,adres dilekçesi verdik tatil için,il dışından raor alınabiliyor o zaman..hayırlısı,umarım gerek kalmaz..

görmemiştim haberi,şimdi gördüm,artık yorum yapmak istemiyorum ama yorum yapanların yorumlarını beğendim hepsini okumasam da..Allah yardımcımız olsun,yapboza döndü bu iş..öğretmen olmak isteyene şiddetle hayırrrr diyorum,o hale geldik:)

dün arkadaşla konuştum eşi müdür yardımcısı norm kadrolar giriliyormuş bu aralar. ilkokul ortaokul işi bitmiş normlardan sonra iliçi ildışı açılacak muhtemelen. il emrinin kaldırılması da kesinleşmemiş henüz. eylülcüm bu arada en çok kadro istanbul'da açılıyor diyorlar. benle atanan (eylül 2009) bi arkadaşın -muhasebe öğretmeni- geçen sene eş durumundan bahçelievlere tayini çıkmıştı. meslekçilerinki bile çıkıyorsa bizimki de çıkar diye düşünmeye başladım.

bu arada senin düğünün yakınlardaydı yanılmıyorsam? kolay gelsin işlerinde, mutluluklar dilerim, her şey gönlünce olur umarım :)

canım benm iyi günlerde kullan eşyalarını. ben hepsine bayıldım hepsi benim almak istediğim tarzda ürünler. bana önerebileceğin siteler ve fikirler var mı ben yeni başladım çeyiz yapmaya ve mavi güllü nevresimine bayıldım nerden kaça aldın ve engilish home sitesinde pek ürün yok istanbuldada değilim senin bildiğin bir site var mı :)

canım benm iyi günlerde kullan eşyalarını. ben hepsine bayıldım hepsi benim almak istediğim tarzda ürünler. bana önerebileceğin siteler ve fikirler var mı ben yeni başladım çeyiz yapmaya ve mavi güllü nevresimine bayıldım nerden kaça aldın ve engilish home sitesinde pek ürün yok istanbuldada değilim senin bildiğin bir site var mı :)

english homedan aldım canım hala satılan bir nevresim takımı ne kadara aldığımı hatırlamıyorum ama toplamda 60 civarı tutuyor english homeda nevresim takımları.

tepe home english home mudo bernardo biev zara home buralarda country ürünleri bulabilirsin ama yeri geliyor özdilekten de çıkıyor taç dan da bize göre parçalar. ha bir de ikea'yı unutma :)) eve gidince daha detaylı yazarım :)

evden bi kaç foto yükleyeyim tamamını mail atmadı henüz nişanlım, telefonumdakileri de bilgisayara yükleyemedim kablosunu bulamıyorum onçin tamamı azz sonra diyelim şimdilik :)

bu arada televizyona takılmayalım benim bekar evimdeki tv o bizimki gelmedi henüz bir de duvardaki aynayı tv sehpasının pembesinden yapacağız da boya kalmamıştı bilerek sade aldım yani onu. rensolarım da gelecek siparişini verdim böyle ufak tefek eksikler dışında salonum böyle görünecek aşağı yukarı :nazar: :nazar:

$DSCN5666.webp

$DSCN5669.webp

$DSCN5671.webp

$DSCN5672.webp

$DSCN5674.webp

Son düzenleme:
teşekkürler :) "şeker olmuş"u çok sevdim bu arada :)) sevimli sıcak bir ev olsun istedim olmuştur inşallah :)

merak etme olmuş istediğin gibi:) bende böyle pembe pastel tonlarında bi salon istiyorum çok klasik siyah kahve tarzında istemiyorum sıcacık olsun bakınca insanı kasmasın aksine rahatlatsın seninkide böyle:) kıskandım seni:16: güle güle huzurla mutlulukla eskit eşyalarını.

Son düzenleme:
merak etme olmuş istediğin gibi:) bende böyle pembe pastel tonlarında bi salon istiyorum çok klasik siyah kahve tarzında istemiyorum sıcacık olsun bakınca insanı kasmasın aksine rahatlatsın seninkide böyle:) kıskandım seni:16: güle güzel huzurla mutlulukla eskit eşyalarını.

teşekkürler çok mutlu oldum, allah herkese istediği gibi bir evde oturmayı nasip etsin inşallah. evim benim içime çok sindi sanırım önemli olan da bu, aynen dediğin gibi hiç yormuyor beni bakınca, kasmıyor, sıkmıyor içim rahatlıyor salonuma evime girince. ufak tefek eksikler de tamamlanınca daha da güzel olacak diye düşünüyorum. darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah :)

çok sıcak bir ev olmuş agualilly canım bitirince tam net evinin resimlerini buraya eklermisin sıcacık olmuş mis gibi ya )::)

çok sıcak bir ev olmuş agualilly canım bitirince tam net evinin resimlerini buraya eklermisin sıcacık olmuş mis gibi ya )::)

teşekkürler detaylı fotolar var da telefonumda onun da kablosunu bulamıyorum :/ nişanlımın fotoğraf makinasyla çektiklerimi bekliyorum onları atarsa yüklerim heralde söz vermeyeyim ama yüklerim gibi geliyor :)

ıvır zıvır işler de bu haftasonu bitecek galiba rensoları alacak cumartesi günüi salondaki aynayı da boyayacak pembeye tv ne zaman gelir onu bilmiyorum ama :/

Mükemmel olmuş, çooookk sevdiiim, harika! Ferah, iç açıcı ve benim içimi kıpır kıpır yapan bir oda olmuş canım. Bu arada o pembişli televizyon sehpasını yerim. :56::9: Değil 700-800'e en aşağı bi 1100 TL'ye satışı vardır bence. Çok da güzel yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Güle güle oturun inşallah tatlım. :69:

aqualillycim duvardaki aynan bence son derece uyumlu olmuş salonuna boyamazsan bile inan o rengi ile salonuna çok yakışmış ben o haliyle bile çok beğendim :nazar:

Mükemmel olmuş, çooookk sevdiiim, harika! Ferah, iç açıcı ve benim içimi kıpır kıpır yapan bir oda olmuş canım. Bu arada o pembişli televizyon sehpasını yerim. :56::9: Değil 700-800'e en aşağı bi 1100 TL'ye satışı vardır bence. Çok da güzel yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Güle güle oturun inşallah tatlım. :69:

teşekkürler daha güzelleri sizlere olsun! detayları görünce daha da beğeneceğini düşünüyorum ortak zevklere sahip olduğumuzu düşünürsek :)
bugün mudo'yu gezdim yine mersindekini bu sefer burda öyle aman aman parçalar yoktu ama neye elimi atsam 1000den başlıyordu burda da benim pembeli hepsinden güzel oldu bi kere hıhh :D

aqualillycim duvardaki aynan bence son derece uyumlu olmuş salonuna boyamazsan bile inan o rengi ile salonuna çok yakışmış ben o haliyle bile çok beğendim :nazar:

öyle çok sade oldu cancağzım :) kenarlarına aplik istemiştim ben onun ama elektrik tesisatı döşenirken unutmuşlar. aslında öyle sade bir ayna kenarında iki aplikle çok hoş olurdu neyse artık geçmişler ola :D

canım salonun ferah ve yaşanılası dingin bir yer olmuş.o pembiş tv sehbasına bayıldım yaa.çok tatlı olmuş.Allah içinize sindirsin tatlım .bu arada halın angoramı oda çok tatlı olmuş güle güle kullan canım huzurla inşallah..

canım salonun ferah ve yaşanılası dingin bir yer olmuş.o pembiş tv sehbasına bayıldım yaa.çok tatlı olmuş.Allah içinize sindirsin tatlım .bu arada halın angoramı oda çok tatlı olmuş güle güle kullan canım huzurla inşallah..

teşekkürler evet canım halılarım angora. amin diyorum güzel dileklerin için :)

teşekkürler daha güzelleri sizlere olsun! detayları görünce daha da beğeneceğini düşünüyorum ortak zevklere sahip olduğumuzu düşünürsek :)
bugün mudo'yu gezdim yine mersindekini bu sefer burda öyle aman aman parçalar yoktu ama neye elimi atsam 1000den başlıyordu burda da benim pembeli hepsinden güzel oldu bi kere hıhh :D

Amin canım benim çok sağ ol :54: İlk günden beri takip ediyorum zaten ilerleyişini.. Çeyiz, gelinlik, ev dekorasyon ve bilumum evlilik arefesinde yapılacak herşeyini :) Evin çok güzel ferah antrene ayrı bi bayılmıştım zaten büsbüyük:9: Ben büyük evleri seviyorum da biraz :) Tv sehpasına gelince gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmışsınız bende genelde yaşlı akrabalarımın evine gittiğimde hemen kendimi hayal aleminde buluyorum, şu bende olsa bu renk boyardım boyle dizayn ederdim diye:27: Bence de senin sehpan hepsinden güzel bi kere el emeği var üzerinde herşeyden öte :)

Back
X