- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
hepsi spr tatlım allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
maşallah nazar deymesin herşeyin harika ii günlerde mutlu mutlu kullanmak nasip olsun inşallah cnm benim
rica ederim şekerim. allah kısmet eder de evimi yerleştirirsem o fotoğrafları da koyarım. o zaman da beğenirsiniz inşallah :))
İnşallah, ben dörtgözle bekliyor olacağım...
Herşeyin çok sade çok şık İnsanıı bakınca dinlendirecek kadar hafif renkler.. Englısh home huzur veren renkleri var.
Benimde çok hoşumaa gidiyor desenleri. vs.
Güzelll günlerdeee kullan canımm...
Mutluluklaa saglıklaaa sevdiklerinleee,, Huzurlaa kullann...
teşekkürler canım english home'dan aldığım her şeyi bayılarak aldım tarzı çok hoşuma gidiyor çünkü. beğenmene çok sevindim
teşekkür ederim canım daha iyileri sizlere olsun inşallah
nevresim-yatak örtüsü takımı. 600 falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam. yatak örtüsü pamuk saten nevresim takımı bir de kırlent var içinde.
açelya çok hoş canım ucuz olmasının sebebi (sanırım) porseleninin kalın olması. ince bir porselen değil biraz kalın ama ben çok beğendim açıkçası. diğeri de desenli olduğu için bunu sade aldım. bir de şöyle bi şey var o fiyata 6 kişilik alacağıma 12 kişilik aldım. çorba tenceresinden tuzluk biberliğine kadar her şey var takımda.
inşallah canım. her şeyimi kendim seçtim beğenmenize çok seviniyorum gerçekten de :))canım herseyını gule gule kullan özenle secılmıs hersey tek tek. Kocişinle askla kullanın :)
bernardodan aldığın yemek takımıda çok güzel canım country serisi gray roseye bakıyorum şu günlerde ama senin aldığınında rengi çok şık sürekli karar değiştiriyorum ama açelyayı görmek için en yakın zamanda kütahya porselene uğruyacağım
güle güle mutlu günlerde kullan, çok güzeller.
minkten aldm cnm ben 2 ay önce fln, annem fln çok beğendi 2 tane de sarevden almıstm onlarda çok kaliteli ama ince geldiler bana, minkinki yumusacık ve çok kalın oluo, gözün kapalı alabilirsn o derece güzelkızlar bu arada bana battaniye tavsiyesinde bulunsanız ne iyi olurdu.
2 sene önce english home'dan tek kişilik polar battaniye almıştı sevgilim bana çok güzel çok kaliteli yumuşacık bi şey hala kullanıyorum kaç kere yıkadım bi şeycik olmadı ama şimdi bakıyorum polar dedikleri keçe gibi çok kötü dokusu bi de örgüler var. örgü ağır diye almak istemiyorum. güzel, kaliteli ve de çeyizimle uyumlu battaniye nerden alabilirim hiç bilmiyorum :/ mink'ın ekru bi modeli var ama nasıl acaba kalitesi alan var mı aranızda? ya da english home'da güzel battaniyeler görürseniz bana haber verin sürekli kontrol etme şansım yok yaşadığım yerde olmadığı için((
minkten aldm cnm ben 2 ay önce fln, annem fln çok beğendi 2 tane de sarevden almıstm onlarda çok kaliteli ama ince geldiler bana, minkinki yumusacık ve çok kalın oluo, gözün kapalı alabilirsn o derece güzeltopiğimde kutusu içinde fuşya renginden almıstm pembeli nevresmim çok uyumlu olur die
Güle güle mutlu günlerde kullan, çok güzeller.
Mink'in battaniyelerini yakından inceleme şansım oldu, bence gayet kaliteli görünüyorlar. Buaralar Mink'in battaniyelerine private alışveriş sitelerinde çok rastlıyorum ben de. Hatta şuanda markafoni ve clubboon'daki kampanyaları halâ devam ediyor, piyasadaki fiyatlardan daha da uyguna... İstersen bir göz atabilirsin.
markafoni'dekini görmüştüm orda beğendiğim modelden yoktu zaten açık renk bi tane var o da hemen tükenmiş. clubboon'a üye değilim üye olup bakıym şimdi :)) teşekkürler şekerim bilgi için, sizden fikirler öneriler geldikçe iyi ki üye olmuşum iyi ki topik açmışım diyorum :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?