- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
markafoni'dekini görmüştüm orda beğendiğim modelden yoktu zaten açık renk bi tane var o da hemen tükenmiş. clubboon'a üye değilim üye olup bakıym şimdi :)) teşekkürler şekerim bilgi için, sizden fikirler öneriler geldikçe iyi ki üye olmuşum iyi ki topik açmışım diyorum :*
çok güzelmiş cnm, forumdan bi kaç ark bu modelden almıstı yanlış hatırlamıosam gayet de memnun kaldılar
Önemli değil canım, maksat fikir ve bilgi alışverişi...Umarım işine yarar, daha denk geldikçe paylaşırım almamış olursan. Ben de alıcam Mink'in battaniyesini, aylardır aklımda ama henüz mutfak eşyalarını halletmeye çalışıyorum, onu bir aradan çıkarsam kavuşucam battaniyeme Mink'in battaniyelerini Gittigidiyor'da da görüyordum, oraya da bir bakabilirsin fiyat,model araştırması ve kıyaslama yapmak istersen. Bence de iyiki bu çeyiz bölümü ve topiklerimiz var, epey yararlı oluyor.
Battaniye gerçekten çok güzelmiş, ben de bayıldımDiğer eşyalarınla da uyumlu olucak, konsepte... sevgilin senin zevkini iyi kavramış, takdir ettim Bu güzellikler eline geçince markası neymiş bir bakıp söylersen çok sevinirim. Güle güle kullan canım...
dışarda şimdi eve gidince sorarım bakıp söyler canım. sen merak etmişsin elime geçmesini bekler miyim hiç hemen öğrenirim :)))
Canım çok teşekkür ederim acelesi yoktu ya, iş çıkarmasaydık enişte beye...
ay şekerim arkadaşlarıyla çıktı hala taksimlerde bizimki. ben dayanamam uyurum birazdan bekleyemicem beyefendiyi. yarın yazarım ama mutlaka battaniyenin markasını soruyosun di mi?
Ceyizlerin hayirli olsun canim. Hepsi cok güzel. Yanlis gümüs tepsini nerden aldin? Ve ne kadara aldin? Benim eksiklerim arasinda cünkü.
teşekkür ederim canım. gümüş tepsimi annem almış, dalgıç markası. adana'dan bir çeyiz dükkanından almış. fiyatı 30 civarı bir şeymiş tam hatırlamıyor sordum da şimdi. ama internetten de çok kolay bulursun dalgıç gümüş tepsi diye aratırsan.
ben yeni modellere pek ısınamadım zaten çeyizime de uymazdı o nedenle böyle klasik bir model tercih ettim hem de oldukça ekonomik oldu. yeni modeller 60'tan falan başlıyor zira
Hm yeni modeller nasil oluyormus ki? Bende pazarda sormustum 35TL demistiler ama kücüktü bende büyük istiyordum. Netten bi bakayim ben.
çay setleri - Google'da Ara
bu linkte başlangıçtakiler yeni modeller köşeli böyle nasıl desem sade işte. benim çeyize uygun değil pek yani :))
kızlar yeni girebildim nete mobilya baktım bütün gün babacuğumla :))
sordum da sevgilime battaniyenin markası yokmuş, eminönü garanti bankası mercan şubesi karşısında bi dükkandan almış. dışarda dükkanın önündeymiş zaten battaniyeler giderlerse görürler diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?