tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

Önemli değil canım, maksat fikir ve bilgi alışverişi... Umarım işine yarar, daha denk geldikçe paylaşırım almamış olursan. Ben de alıcam Mink'in battaniyesini, aylardır aklımda ama henüz mutfak eşyalarını halletmeye çalışıyorum, onu bir aradan çıkarsam kavuşucam battaniyeme Mink'in battaniyelerini Gittigidiyor'da da görüyordum, oraya da bir bakabilirsin fiyat,model araştırması ve kıyaslama yapmak istersen. Bence de iyiki bu çeyiz bölümü ve topiklerimiz var, epey yararlı oluyor.

çok güzelmiş cnm, forumdan bi kaç ark bu modelden almıstı yanlış hatırlamıosam gayet de memnun kaldılar

evet ben de bundan alıcam sanırım. o değil de nişan yaklaşıyor pastaydı kurabiyeydi acayip bi stres bastı :S

keslinlikle katılıyorum. kızlar nişanlıysanız nişan fotoğraflarınızın nişan hazırlıklarınızın olduğu topiklerinizi mesaj atar mısınız? bu forumdan bildiğim zevkine güvendiğim bir çok arkadaş var nişan fotoğraflarını da görmek isterim onların :))

kızlar bir kaç hafta önce sevgilim ailemle tanışmaya gelmişti o zaman ona bir kaç alışveriş de yapmıştık. pijama takımı çoraplar atletler falan.

bugün de o annesiyle benim alışverişimin bir kısmını yapmış fotoğrafları gönderdi. ben ona aldıklarımızı bohçayı tamamlamadan koymayayım diye düşünmüştüm ama onun aldıklarını sizlerle paylaşmadan duramayacağım. bohça daha tamamlanmadı ama çok beğendim hepsini onun için koyuyorum fotoğrafları.

özellikle güllü battaniyeye öldüm diyebilirim :)) resmen duygusal bir bağ kurdum battaniyeyle :))

havlular english home. battaniyeyle gecelikleri ve iç çamaşırlarıysa eminönünden almışlar.

Eklentiler

• $DSCN4727.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 122
  • $DSCN4728.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 110
  • $DSCN4730.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 115
  • $DSCN4731.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 134
  • $DSCN4732.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 125
  • $DSCN4738.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 118
  • $DSCN4739.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 113
  • $DSCN4741.webp
    42 KB · Görüntüleme: 120
  • $DSCN4746.webp
    82,2 KB · Görüntüleme: 122
  • $DSCN4747.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 120
Battaniye gerçekten çok güzelmiş, ben de bayıldım Diğer eşyalarınla da uyumlu olucak, konsepte... sevgilin senin zevkini iyi kavramış, takdir ettim Bu güzellikler eline geçince markası neymiş bir bakıp söylersen çok sevinirim. Güle güle kullan canım...

vee yeni cicilerim
bernardo yemek takımımın tamamlayıcısı pasta şeyim neyse artık bunun adı :)) katlı ikramlığım, şekerliğim ve de meyveliğim. i ♥ roses
hepsi bernardo'dan kızlar. nil'den öğrendim kampanyayı, hemen koştum. 4'ü 130 lira civarı tuttu.
pijama takımım, terliğim, sabahlığım c&a'dan onlar da 100 lira tuttu.

sevgilimin nişan bohçasını da koyucam ama tamamlanmasını bekliyorum kızlar. beni takip etmeye devam edin p

Eklentiler

• $10122011342.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 147
  • $10122011343.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 93
  • $10122011344.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 124
  • $10122011348.webp
    25 KB · Görüntüleme: 120
  • $10122011349.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 97
  • $10122011353.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 114
  • $10122011354.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 114
  • $10122011356.webp
    26 KB · Görüntüleme: 133

dışarda şimdi eve gidince sorarım bakıp söyler canım. sen merak etmişsin elime geçmesini bekler miyim hiç hemen öğrenirim :)))

ay şekerim arkadaşlarıyla çıktı hala taksimlerde bizimki. ben dayanamam uyurum birazdan bekleyemicem beyefendiyi. yarın yazarım ama mutlaka battaniyenin markasını soruyosun di mi?

Evet canım battaniyenin, ama dediğim gibi acelesi yok artık ne zaman öğrenirsen ozaman...

kızlar yeni girebildim nete mobilya baktım bütün gün babacuğumla :))

sordum da sevgilime battaniyenin markası yokmuş, eminönü garanti bankası mercan şubesi karşısında bi dükkandan almış. dışarda dükkanın önündeymiş zaten battaniyeler giderlerse görürler diyor.

Ceyizlerin hayirli olsun canim. Hepsi cok güzel. Yanlis gümüs tepsini nerden aldin? Ve ne kadara aldin? Benim eksiklerim arasinda cünkü.

teşekkür ederim canım. gümüş tepsimi annem almış, dalgıç markası. adana'dan bir çeyiz dükkanından almış. fiyatı 30 civarı bir şeymiş tam hatırlamıyor sordum da şimdi. ama internetten de çok kolay bulursun dalgıç gümüş tepsi diye aratırsan.
ben yeni modellere pek ısınamadım zaten çeyizime de uymazdı o nedenle böyle klasik bir model tercih ettim hem de oldukça ekonomik oldu. yeni modeller 60'tan falan başlıyor zira

Hm yeni modeller nasil oluyormus ki? Bende pazarda sormustum 35TL demistiler ama kücüktü bende büyük istiyordum. Netten bi bakayim ben.

Canım zahmet oldu, cevap için çok teşekkür ederim Aklımda bulunsun da, o taraflara gidersem bir bakayım.

cnm güle güle kullan indrmi değerlendirmene sevmdm, güllü tabaklarda çok hoşmus güle güle kullan nişan alışverişide süper olmus, takip ediiiciiiizzz süphen olmasn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…