• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

maşallah nazar deymesin herşeyin harika ii günlerde mutlu mutlu kullanmak nasip olsun inşallah cnm benim :nazar::nazar:

Herşeyin çok sade çok şık İnsanıı bakınca dinlendirecek kadar hafif renkler.. Englısh home huzur veren renkleri var.
Benimde çok hoşumaa gidiyor desenleri. vs.
Güzelll günlerdeee kullan canımm...
Mutluluklaa saglıklaaa sevdiklerinleee,, Huzurlaa kullann...:16:

Son düzenleme:
Herşeyin çok sade çok şık İnsanıı bakınca dinlendirecek kadar hafif renkler.. Englısh home huzur veren renkleri var.
Benimde çok hoşumaa gidiyor desenleri. vs.
Güzelll günlerdeee kullan canımm...
Mutluluklaa saglıklaaa sevdiklerinleee,, Huzurlaa kullann...:16:

amin canım hepimiz için inşallah aynı güzel dilekler. english home olmasa napardım nasıl çeyiz hazırlardım bilmiyorum gerçekten :)) reklam gibi oldu ama öyle tam benim zevkime göre çünkü. mecburen laura ashley'e tüm servetimi dökerdim artık :))

teşekkürler canım english home'dan aldığım her şeyi bayılarak aldım tarzı çok hoşuma gidiyor çünkü. beğenmene çok sevindim :3:

teşekkür ederim canım daha iyileri sizlere olsun inşallah

nevresim-yatak örtüsü takımı. 600 falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam. yatak örtüsü pamuk saten nevresim takımı bir de kırlent var içinde.
açelya çok hoş canım ucuz olmasının sebebi (sanırım) porseleninin kalın olması. ince bir porselen değil biraz kalın ama ben çok beğendim açıkçası. diğeri de desenli olduğu için bunu sade aldım. bir de şöyle bi şey var o fiyata 6 kişilik alacağıma 12 kişilik aldım. çorba tenceresinden tuzluk biberliğine kadar her şey var takımda.

bernardodan aldığın yemek takımıda çok güzel canım country serisi gray roseye bakıyorum şu günlerde ama senin aldığınında rengi çok şık sürekli karar değiştiriyorum ama açelyayı görmek için en yakın zamanda kütahya porselene uğruyacağım

canım herseyını gule gule kullan özenle secılmıs hersey tek tek. Kocişinle askla kullanın :):16:
inşallah canım. her şeyimi kendim seçtim beğenmenize çok seviniyorum gerçekten de :))

bernardodan aldığın yemek takımıda çok güzel canım country serisi gray roseye bakıyorum şu günlerde ama senin aldığınında rengi çok şık sürekli karar değiştiriyorum ama açelyayı görmek için en yakın zamanda kütahya porselene uğruyacağım

o takımı alana kadar neler yaşadım var ya. önce acele etmedim daha erken diye hem de param yoktu açıkçası ona ayıracak kadar sonra tamam alcam derken piyasadan kalktı. bu sürede 20 kez falan bernardoya gidip takıma bakmışımdır platonik duygularla :)) allah yüzüme baktı da tekrar çıktı piyasaya alamasaydım çok içimde kalacaktı çok üzülecektim :((

bernardo'da çok güzel kampanyalar oluyor tek takım alınca çok pahalı bence. bi yemek takımına 1200 lira fazla :/ ben çatal kaşık bıçak takımıyla aldım. aldığın kadarlık hediye çekiye veriyolardı çatal kaşık bıçak takımı aldık ona. kardeşimin çeyizine koyduk onu da

kızlar bu arada bana battaniye tavsiyesinde bulunsanız ne iyi olurdu.

2 sene önce english home'dan tek kişilik polar battaniye almıştı sevgilim bana çok güzel çok kaliteli yumuşacık bi şey hala kullanıyorum kaç kere yıkadım bi şeycik olmadı ama şimdi bakıyorum polar dedikleri keçe gibi çok kötü dokusu bi de örgüler var. örgü ağır diye almak istemiyorum. güzel, kaliteli ve de çeyizimle uyumlu battaniye nerden alabilirim hiç bilmiyorum :/ mink'ın ekru bi modeli var ama nasıl acaba kalitesi alan var mı aranızda? ya da english home'da güzel battaniyeler görürseniz bana haber verin sürekli kontrol etme şansım yok yaşadığım yerde olmadığı için :(((

kızlar bu arada bana battaniye tavsiyesinde bulunsanız ne iyi olurdu.

2 sene önce english home'dan tek kişilik polar battaniye almıştı sevgilim bana çok güzel çok kaliteli yumuşacık bi şey hala kullanıyorum kaç kere yıkadım bi şeycik olmadı ama şimdi bakıyorum polar dedikleri keçe gibi çok kötü dokusu bi de örgüler var. örgü ağır diye almak istemiyorum. güzel, kaliteli ve de çeyizimle uyumlu battaniye nerden alabilirim hiç bilmiyorum :/ mink'ın ekru bi modeli var ama nasıl acaba kalitesi alan var mı aranızda? ya da english home'da güzel battaniyeler görürseniz bana haber verin sürekli kontrol etme şansım yok yaşadığım yerde olmadığı için :(((
minkten aldm cnm ben 2 ay önce fln, annem fln çok beğendi 2 tane de sarevden almıstm onlarda çok kaliteli ama ince geldiler bana, minkinki yumusacık ve çok kalın oluo, gözün kapalı alabilirsn o derece güzel;) topiğimde kutusu içinde fuşya renginden almıstm pembeli nevresmim çok uyumlu olur die:16:

minkten aldm cnm ben 2 ay önce fln, annem fln çok beğendi 2 tane de sarevden almıstm onlarda çok kaliteli ama ince geldiler bana, minkinki yumusacık ve çok kalın oluo, gözün kapalı alabilirsn o derece güzel;) topiğimde kutusu içinde fuşya renginden almıstm pembeli nevresmim çok uyumlu olur die:16:

o zaman o minktekini alim denk gelirse trendyolda falan. çok çıkıyo zaten bu aralar. tam krem değil ekru gibi rengi açık renk ama olsun ben açık renk seviyorum. bi de açık pembe alabilirim nevresimlerime uysun diye :)

teşekkürler canım bilgiler için ;)

Mink'in battaniyelerini yakından inceleme şansım oldu, bence gayet kaliteli görünüyorlar. Buaralar Mink'in battaniyelerine private alışveriş sitelerinde çok rastlıyorum ben de. Hatta şuanda markafoni ve clubboon'daki kampanyaları halâ devam ediyor, piyasadaki fiyatlardan daha da uyguna... İstersen bir göz atabilirsin. :34:

Mink'in battaniyelerini yakından inceleme şansım oldu, bence gayet kaliteli görünüyorlar. Buaralar Mink'in battaniyelerine private alışveriş sitelerinde çok rastlıyorum ben de. Hatta şuanda markafoni ve clubboon'daki kampanyaları halâ devam ediyor, piyasadaki fiyatlardan daha da uyguna... İstersen bir göz atabilirsin. :34:

markafoni'dekini görmüştüm orda beğendiğim modelden yoktu zaten açık renk bi tane var o da hemen tükenmiş. clubboon'a üye değilim üye olup bakıym şimdi :)) teşekkürler şekerim bilgi için, sizden fikirler öneriler geldikçe iyi ki üye olmuşum iyi ki topik açmışım diyorum :*

markafoni'dekini görmüştüm orda beğendiğim modelden yoktu zaten açık renk bi tane var o da hemen tükenmiş. clubboon'a üye değilim üye olup bakıym şimdi :)) teşekkürler şekerim bilgi için, sizden fikirler öneriler geldikçe iyi ki üye olmuşum iyi ki topik açmışım diyorum :*

cnm ben nevresm dünyasından almıstm orda da çok model var istersen oraya da bak en son fiyatlar gayet uygundu 75 aldm ben;)
renk ve model seçebiliosn ayrıca

Back
X