- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
iyi günlerde kullan hepsi de çok güzeller
olsun balayında bol bol dinlenicek vaktin olurgelinliği hiç düşünme, aylar öncesinden sabahlara kadar o site senin bu site benim gezdim bir sürü hayal kurdum hatta beğenemicem diye ağladım bile hayatta benim kadar zor beğenen bir insan daha yoktur. Gelinlikçiye girer girmez bir tane gelinlik gördüm işte bu benim gelinliğim dedim giydim ve alıp çıktım zaten basiretin bağlanıyo gelinliği sen değil gelinlik seni seçiyo :)
hepsi çok güzeller.iyi günlerde kullan inş.özellikle mavi pembe çicekli vevresim takımına bayıldım :))
teşekkür ederim canım daha iyileri sizlere olsun inşallahçok güzeller cnm hayırlı olsun hepsi.mutlulukla kullan
canım herşeyin çok güzel englısh home olan beyaz takım nevresim mi yoksa yatak örtüsü takımımı ve fiyatı nedir
açelya yemek takımına bayılıyorum eski tarz ve kabartmalı sunum çok harika olur annem çok beğendi hattaha hemen al demişti fiyatıda uygundu kampanyalı ama hiç mağazaya gitmedm canım görünüşü masada nasıl duruyor anlatırmısın şıkmı ben onu misafir için almayı düşünmüştüm çünkü
güle güle kullan canım hepsi çok güzel
bende çok seviorm beyaz ya da krem renklerini koltukta, gerçekten çok ferah gösterio evi, tercih edebilirsn bence, tabiki tecrube ednler daha sağlıklı fikir verebilir
çok beğendim ya köşe takımını. zaten köşe takımı istiyordum bir de böyle yumuşak yumuşak puf puf istiyordum e beyaza da bayılıyorum hepsini bir bulunca aşık oldum diyebilirim :) yemek odasını da bu tarz beğeniyorum benzerleri enza ile doğtaş'ta da var ama en beğendim bu oldu. dediğin gibi beyaz evi çok ferah gösteriyor insanın içi açılıyor hem de beyaz her rengi kaldırıyor. perdesini, kırlent yastıklarını, halısını çok rahat kombinlerim gibi geliyor beyaz olunca
Biraz İngiliz Stili sezdim sanki ben burada...Aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah... Buarada ben de oturma odası için bu tarz köşe koltuk takımı düşünüyorum gri tonlarında, umarım onu da bulabilirim hayâıl ettiğim gibi. Bunun markası veya satışa sunulan mağaza nedir ve nerededir?
teşekkürler güzel dileklerin için. evet country tarz çok hoşuma gidiyor. birebir olmasa da modifiye halini evime uyarlamaya çalışıcam inşallah :)
bu doğtaş'ın bi modeli. burdan inceleyebilirsin : DOĞTAŞ - Lucca Köşe Takımı
rica ederim şekerim. allah kısmet eder de evimi yerleştirirsem o fotoğrafları da koyarım. o zaman da beğenirsiniz inşallah :))Bence bu uyarlamada başarılı olacaksın gibi görünüyor :) Ayrıca cevap ve link için çok teşekkür ederim.
sağol canım benim. sizler beğendikçe öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam. çünkü tüm çeyiz alışverişimi kendim yaptım tek başıma yaşadığım için ne annem ne başka biri yardımcı olabildi o yüzden endişelerim vardı açıkçası. içimi rahatlatıyorsunuz kızlarOhh ohh maşaallah yaa ne güzel görünüyor hepsiigüle güle güzel günlerde kullan canım inşallaahh
evet yatak odamda ben de öyle bi şeyler düşünüyorum bakalım. dediğim gibi kısmet olur da evimi serersem fotoğraflarını yüklerim o zaman da yorumlarınızı alırım inşallah. teşekkürler beğendiğin için tatlım :)Benim tarzım olmasada beğendim tarzını english home ürünleri vintage mobilyalarla birleşince ben bile bayılıyorum bence yatak odanda öyle bir hava oluşturmalısın güle güle kullan tatlım
teşekkürler canım beğenmenize çok ama çok seviniyorum inanın. daha iyileri sizlere olsun inşallah :))Güle güle kullan inşallah canım.. Hepsi zevkle seçilmiş çok beğendim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?