• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

iyi günlerde kullan hepsi de çok güzeller:nazar::nazar:

çok teşekkürler allah isteyen herkese en güzellerini nasip etsin inşallah

olsun balayında bol bol dinlenicek vaktin olur:17: gelinliği hiç düşünme, aylar öncesinden sabahlara kadar o site senin bu site benim gezdim bir sürü hayal kurdum hatta beğenemicem diye ağladım bile hayatta benim kadar zor beğenen bir insan daha yoktur. Gelinlikçiye girer girmez bir tane gelinlik gördüm işte bu benim gelinliğim dedim giydim ve alıp çıktım :1: zaten basiretin bağlanıyo gelinliği sen değil gelinlik seni seçiyo :)

arkadaşlar da internetten katalogtan bakmayla olmuyor diyorlar giyince daha farklı duruyormuş çünkü. o neden ben hiç bakmıyorum gelinliğe gidip denicem hangisi güzel olursa onu alıcam yoksa kafama bi model takarım o yakışmazsa ya da bulamazsam bunalıma girerim :) en iyisi hiç bakmamak :)

kızlar bunların dışında iki tane misafir masa örtüm, el havlularım, günlük nevresim takımlarım, günlük pike takımım, kase takımlarım ve salata kaselerim var.
bir de narenciye sıkacağı almıştım aklıma yeni geldi. english home çeyiz setimi de unutmuşum eklemeyi

eksiklerimi de söyleyebilirsiniz kızlar çünkü bu kadar telaşın içinde insanın aklına gelmeyiveriyor çünkü. ben çok detaycı değilimdir bu arada soğan saklama kabına falan gerek yok yani :)
günlük su bardağım eksik. bi takım daha çay bardağı almam lazım. plastiklerim yok. başka da ne eksiğim var aklıma gelmiyor cidden :(

Eklentiler

• $arzum.webp
    $arzum.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 610
  • $çeyiz seti - Kopya.webp
    $çeyiz seti - Kopya.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleme:
hepsi çok güzeller.iyi günlerde kullan inş.özellikle mavi pembe çicekli vevresim takımına bayıldım :))

canım herşeyin çok güzel englısh home olan beyaz takım nevresim mi yoksa yatak örtüsü takımımı ve fiyatı nedir

açelya yemek takımına bayılıyorum eski tarz ve kabartmalı sunum çok harika olur annem çok beğendi hattaha hemen al demişti fiyatıda uygundu kampanyalı ama hiç mağazaya gitmedm canım görünüşü masada nasıl duruyor anlatırmısın şıkmı ben onu misafir için almayı düşünmüştüm çünkü

hepsi çok güzeller.iyi günlerde kullan inş.özellikle mavi pembe çicekli vevresim takımına bayıldım :))

teşekkürler canım english home'dan aldığım her şeyi bayılarak aldım tarzı çok hoşuma gidiyor çünkü. beğenmene çok sevindim :3:

çok güzeller cnm hayırlı olsun hepsi.mutlulukla kullan :nazar:
teşekkür ederim canım daha iyileri sizlere olsun inşallah

canım herşeyin çok güzel englısh home olan beyaz takım nevresim mi yoksa yatak örtüsü takımımı ve fiyatı nedir

açelya yemek takımına bayılıyorum eski tarz ve kabartmalı sunum çok harika olur annem çok beğendi hattaha hemen al demişti fiyatıda uygundu kampanyalı ama hiç mağazaya gitmedm canım görünüşü masada nasıl duruyor anlatırmısın şıkmı ben onu misafir için almayı düşünmüştüm çünkü

nevresim-yatak örtüsü takımı. 600 falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam. yatak örtüsü pamuk saten nevresim takımı bir de kırlent var içinde.
açelya çok hoş canım ucuz olmasının sebebi (sanırım) porseleninin kalın olması. ince bir porselen değil biraz kalın ama ben çok beğendim açıkçası. diğeri de desenli olduğu için bunu sade aldım. bir de şöyle bi şey var o fiyata 6 kişilik alacağıma 12 kişilik aldım. çorba tenceresinden tuzluk biberliğine kadar her şey var takımda.

Son düzenleme:
kızlar bunları da salonum için düşündüm nasıllar sizce? kesin kararımı verince nişanlım gidip alacak benden haber bekliyor.

ben beğendim ama beyaz koltuk kullanışlı olmaz diye korkuyorum. bunlara da yorum yaparsanız sevinirim kızlar

Eklentiler

• $0ff7c7af-33f4-43e7-aaeb-35264c5e337cLUCCA_KT_3.webp
    $0ff7c7af-33f4-43e7-aaeb-35264c5e337cLUCCA_KT_3.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 132
  • $634013426639180000.webp
    $634013426639180000.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 132
bende çok seviorm beyaz ya da krem renklerini koltukta, gerçekten çok ferah gösterio evi, tercih edebilirsn bence, tabiki tecrube ednler daha sağlıklı fikir verebilir:16:

bende çok seviorm beyaz ya da krem renklerini koltukta, gerçekten çok ferah gösterio evi, tercih edebilirsn bence, tabiki tecrube ednler daha sağlıklı fikir verebilir:16:

çok beğendim ya köşe takımını. zaten köşe takımı istiyordum bir de böyle yumuşak yumuşak puf puf istiyordum e beyaza da bayılıyorum hepsini bir bulunca aşık oldum diyebilirim :) yemek odasını da bu tarz beğeniyorum benzerleri enza ile doğtaş'ta da var ama en beğendim bu oldu. dediğin gibi beyaz evi çok ferah gösteriyor insanın içi açılıyor hem de beyaz her rengi kaldırıyor. perdesini, kırlent yastıklarını, halısını çok rahat kombinlerim gibi geliyor beyaz olunca

çok beğendim ya köşe takımını. zaten köşe takımı istiyordum bir de böyle yumuşak yumuşak puf puf istiyordum e beyaza da bayılıyorum hepsini bir bulunca aşık oldum diyebilirim :) yemek odasını da bu tarz beğeniyorum benzerleri enza ile doğtaş'ta da var ama en beğendim bu oldu. dediğin gibi beyaz evi çok ferah gösteriyor insanın içi açılıyor hem de beyaz her rengi kaldırıyor. perdesini, kırlent yastıklarını, halısını çok rahat kombinlerim gibi geliyor beyaz olunca

aynennn öle:) bende beyaz istiorm kesnlkle yumus yumus koltuklar çok rahat olur, smdiden hayırlı olsn cnm, evine yerleşince o zamn da ceker gösterirsn;)

Biraz İngiliz Stili sezdim sanki ben burada... :34: Aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah... Buarada ben de oturma odası için bu tarz köşe koltuk takımı düşünüyorum gri tonlarında, umarım onu da bulabilirim hayâıl ettiğim gibi. Bunun markası veya satışa sunulan mağaza nedir ve nerededir?

Biraz İngiliz Stili sezdim sanki ben burada... :34: Aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah... Buarada ben de oturma odası için bu tarz köşe koltuk takımı düşünüyorum gri tonlarında, umarım onu da bulabilirim hayâıl ettiğim gibi. Bunun markası veya satışa sunulan mağaza nedir ve nerededir?

teşekkürler güzel dileklerin için. evet country tarz çok hoşuma gidiyor. birebir olmasa da modifiye halini evime uyarlamaya çalışıcam inşallah :)
bu doğtaş'ın bi modeli. burdan inceleyebilirsin : DOĞTAŞ - Lucca Köşe Takımı

teşekkürler güzel dileklerin için. evet country tarz çok hoşuma gidiyor. birebir olmasa da modifiye halini evime uyarlamaya çalışıcam inşallah :)
bu doğtaş'ın bi modeli. burdan inceleyebilirsin : DOĞTAŞ - Lucca Köşe Takımı

Bence bu uyarlamada başarılı olacaksın gibi görünüyor :) Ayrıca cevap ve link için çok teşekkür ederim. :34:

:nazar::nazar::nazar: Benim tarzım olmasada beğendim tarzını english home ürünleri vintage mobilyalarla birleşince ben bile bayılıyorum bence yatak odanda öyle bir hava oluşturmalısın :34: güle güle kullan tatlım:16:

Bence bu uyarlamada başarılı olacaksın gibi görünüyor :) Ayrıca cevap ve link için çok teşekkür ederim. :34:
rica ederim şekerim. allah kısmet eder de evimi yerleştirirsem o fotoğrafları da koyarım. o zaman da beğenirsiniz inşallah :))

Ohh ohh maşaallah yaa ne güzel görünüyor hepsii :34: güle güle güzel günlerde kullan canım inşallaahh :16::nazar:
sağol canım benim. sizler beğendikçe öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam. çünkü tüm çeyiz alışverişimi kendim yaptım tek başıma yaşadığım için ne annem ne başka biri yardımcı olabildi o yüzden endişelerim vardı açıkçası. içimi rahatlatıyorsunuz kızlar ;)

:nazar::nazar::nazar: Benim tarzım olmasada beğendim tarzını english home ürünleri vintage mobilyalarla birleşince ben bile bayılıyorum bence yatak odanda öyle bir hava oluşturmalısın :34: güle güle kullan tatlım:16:
evet yatak odamda ben de öyle bi şeyler düşünüyorum bakalım. dediğim gibi kısmet olur da evimi serersem fotoğraflarını yüklerim o zaman da yorumlarınızı alırım inşallah. teşekkürler beğendiğin için tatlım :)

Güle güle kullan inşallah canım.. Hepsi zevkle seçilmiş çok beğendim:):) :16:
teşekkürler canım beğenmenize çok ama çok seviniyorum inanın. daha iyileri sizlere olsun inşallah :))

Back
X