- 9 Ocak 2019
- 326
- 433
-
- Konu Sahibi Suskunhanim
Yani telefona program kurabilirsiniz ya da sadece konuşuyorlar mı ? Mesajlaşma falan yok mu ay allah korusun başıma gelse eşime dinleme cihazı bile takardımsavcılığa dilekçe verip mi yapmalıyım nasıl olmalı? Ben evdeyken dinliyorum ama sadece eşimin konuşmalarını, adamınkileri dinleyeniyorum
Daha bu ne ki
Ya bana hep normal gösterdi bunları, sen fesatsın bencilsin diye diye sindirdi. Ve çıkmazdayım şu an ama yorumlarınızı okudukça geç kalmışım dedim.çocuklarım küçük kıyamıyorum ama kararımdan dönmemeliyimBir yaşıma daha girdim,nasıl bir konu bu böyle?
Hocam çok tuhaf ilişkiler içinde eşiniz.
İyi bir psikiyatriste ihtiyacınız var.
Siz niye bu tuhaflığı sineye çekiyorsunuz hiç anlayamadım.
Eşim olacak adam, elin herifiyle benim hakkımda konuşup beni kritik edecek ve o ne derse bana öyle davranacak öyle mi?
Akıl hocanla ile sana mutluluklar dilerim deyip valizini kapının önüne koyarım.
Kilidi de değiştiririm.
Otursun, o düşünsün sonrasını.
Gitsin, akıl hocasıyla aynı evde yaşasın,
telefon parası ödemeden, istediği her an sohbet edip akıl alsın.
Kusura bakmayın, hepinizin tutum ve davranışları birbirinden tuhaf.
Yok işte dinledim öyle bi şey değilEşiniz cinsel yöneliminin farkına geç varmış olabilir mi? Çünkü bana hiç normal gelmedi iki erkeğin sabaha kadar telefonda konuşması
Değil mi kesinlikle haklısınız, ben geri adım attıkça kendini vazgeçilmez sanıyorEşiniz değil de x kişisi için dedim. Yengede gözü var da kaleyi içten fethedeyim tarzında bir yaklaşımı mı var gibisinden. Ama bu cikarimlarin da faydası yok. Eşinizin sizi kaybetme korkusu yok gibi. Çok rahat davranıyor. Her abisi ölen karısını mi bosasin sizin ne suçunuz var da böyle durumlar yaşıyorsunuz. Her yakını ölen ailesine böyle davranamıyor ki bilakis ailesine sıkı sıkı sarılarak asıyor insanlar eşinizin ciddi bir derse ihtiyacı var yelkenleri suya indirmeyin.
Bu korku için ne yapmalıyım?bir de aslında sorun şu ki adam kadın düşmanı olduğu için şu an eşim benden de soğumuş durumda.korku yaşatayım derken çocuklarımı babasız bırakır mıyım?adam elde etmek istediğine ulaşır mı? Mantıklı düşünemiyorumCinsel yönelimle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası, durum tam olarak şeylik müritlik meselesi. Sorun şu ki eşiniz nasıl bu kadar etkilendi? Demek ki o adamın verdiği tavsiyeleri haklı çıkaracak yönde gelişmeler oldu. Mesela sizin dediğim dedik biriyken şuan bu denli sinmiş şekilde davranmanız bile eşiniz için bir referans oluşturuyor, bak haklı çıktı diyor. Yani eşiniz bu gidişle sertliğine sertlik katacak, uyumlu davranarak onu yola getirmeniz zor görünüyor. Eşinizin kaybetme korkusunu yaşaması gerekiyor bence.
Lafın gelişi olarak dedi aslında yoksa allahtan korkan bi adam yuva yıktırmazŞeyh mürit işi mi ? Eyvah eyvah. Bu durum da cok cok tehlikeli. Daha bugun esra erolda vardi buna benzer bi konu. Cok yazık cok.
vardı da delidir ne dese yeridir diye ses etmediler.babam hiç sevmemiş zaten söylediYuh bu ne densizlik ne munasebet ya ? Yok mu babaniz kpniz o an orda def edemedi mi ?
Bu korku için ne yapmalıyım?bir de aslında sorun şu ki adam kadın düşmanı olduğu için şu an eşim benden de soğumuş durumda.korku yaşatayım derken çocuklarımı babasız bırakır mıyım?adam elde etmek istediğine ulaşır mı? Mantıklı düşünemiyorum
Gözlerinin içinin parlamasının sebebi şu: adam yırtık bi tip herkese laf sokuyor bu da eşimin hoşuna gidiyor.ona bu lafı ondan başkası diyemezdi diyor ama eminim başkası dese terbiyesizlikle suçlardı gibi gibiYani telefona program kurabilirsiniz ya da sadece konuşuyorlar mı ? Mesajlaşma falan yok mu ay allah korusun başıma gelse eşime dinleme cihazı bile takardımsiz bu işin peşini bırakmayın hanımefendi. Görüşüyorlar mı bunlar peki görüştüklerinde ne yaptığını öğrenmeniz gerekiyor. Yanlış anlamayın cahil insanlar değilsiniz ki durumun çok farkındasınız yani bu ‘benim kocam başkasının lafıyla hareket ediyor bırakıyım gitsin’ tavrıyla çözülecek durum değil anlatırken gözlerinin içi parlıyor diyorsunuz. Bi şekilde çözüp sonrada kendinizi kurtarmalısınız
Nokta atışı dedikleri bu olsa gerek, ayakta alkışlıyorum.mesleğinizi sorabilir miyim acaba?Esiniz birinin yonlendirmesine ihtiyac duyuyor bu kisi onceden kimdi? Siz miydiniz?
Esinizin kisilik yapisi bu sekilde birine baglanip onun etkisinde olmaya yatkinsa ki oyle gorunuyor onu kendi etkiniz altina almak disinda ne yapilabilir ki?
Sanirim onceden sizi cok dinlerdi cunku gucluydunuz ama hamilelik ve sonrasindaki sureclerdeki duygusal zayifliginizda ve onun en acikli surecinde bu adam kumandayi ele almis
Keske esiniz birey olarak saglam durmak icin destek alsa uzman birinden.
Evet büyü var ama bi insan bunu niye yaparAy bacim belki o adam degil ama baskasi yapmış olmasin. Hani su ara acma yok sogutma büyüsü. Bende hep cevreden duyuyom nekadar dogru bilemem ama dinimizde buyu var zaten..
yok anlatmak istediğim, adamın büyük şeylerde gözü yok, günlük aylık ihtiyacını karşılatıyor ama ilerde yatinmezse bilemem tabiBu işin içinde başka bir iş var zaten
Arabamız var sadece diyorsun
Dolandıramaz diyorsun
Fakat kredi çektirebilir
İmza attırabilir
Müritmiş şeyhmiş,bunlar aksine yapıcı insan olur
Neden yuva yıkmaya senden soğutmaya çalışsın?
Bu işin sonu dolandırıcılık
İlk ihtimal mi?yoksa bu mu ?
En iyi sen bilip öğrenirsin
Ama çok ilginç
Yeğenlerinizden öğrenmenin bir yolu yok mu? Evet onu diyorum adama nasıl hayranlık duyuyorsa artık her dediğine. 2 ergen 2 yetişkin 4 erkek sürekli neden görüşür. Ay çocukların aklını da karıştırıcak adamlarGözlerinin içinin parlamasının sebebi şu: adam yırtık bi tip herkese laf sokuyor bu da eşimin hoşuna gidiyor.ona bu lafı ondan başkası diyemezdi diyor ama eminim başkası dese terbiyesizlikle suçlardı gibi gibi
Görüşüyorlar ne yazık ki. Kv yanına gittiğimizde gidiyor hep. Aklımın almadığı biri 18 diğeri 15 yaşında iki yeğeni ile de gidiyor.eltim de tanıyor bu insanı ve bunlara ses etmiyor.kv, kaynımın yaşasaydı böyle bi şeye asla müsade etmeyeceğini söylüyor.
Söylemek istemedim ama bu örnek bana o kadar tanıdık geldi ki. Neyse de. Sizin olayınız şeyh . Başka bişey değil.Ah bir de ben bilsem ahama diyorum ya eşim çok beyefendi, dünya iyisi bi insan.bu seneye kadar ev işinde hep yardım ederdi, oğlumu hala o yıkar, aldığıma gittiğime geldiğime karışmaz ama ben de onsuz mümkün olduğunca hareket etmemeye çalışırım.her şey gönlünce olsun diye didinirim hep
Ama bu gercekten korkunc. Baya bi korkunc yanikek yap kocan senin olsun diye
ben de bu cümleyi duyunca irkildim.Adam ne yaptiginin gayet farkinda.Tam bir psikopat.Konu sahibi sizin yerinizde olsam aninda evi terk ederdim.Belki esinizin ailesi harekate gecip adami kurtarabilirler.Ama bu gercekten korkunc. Baya bi korkunc yani
Eltim, o adam ve yeğenleri dışında kimseyi dinlemiyor.bu kişilerde yönlendiremez.kaldı ki psikoloğa gittiğim dönemde beni bile küçümsemişti Allaha sığınmak varken diye ama ben gitmek istediğim için de götürdü ve ben içerdeyken bi saat çocukları gezdirdi.seni de çağırıyor psikolog dediğimde çocukları bahane edip gelmediBu şahıs yaşça eşinizden büyük sanırım.Eşiniz onu abisi yerine koymuş.Abisi ile olan iletişim ve ilişki şeklini şimdi bu kişiyle yaşıyor.Adam,eşinizi kalan yetim yeğenleri vs.gibi konularda konuşup çok fazla etki altına almış.Bir şekilde manipüle etmiş.Şu aşamada adam her istediğini yaptırabilir eşinize.Siz ne söylesenizde dinlemez sizi.Hatta sizi suçlu bile görür.Eşinizin başka sıkıntıları varsa;mesela uykusuzluk sorunu,öfke kontrolü sağlayamama gibi.İş yerinden bir yakın arkadaş ya da amiri konumundaki bir kişinin tavsiyesi ile psikoloğa yönlendirilmeli.(Bu yönlendirmeyi siz yaparsanız sizi dinlemeyebilir)Psikoloğa giderse zaten,psikolog bu sorunu farkeder ve çözülebilir diye düşündüm.Bu belli bir zaman alacaktır..Bu zamandada sabırlı olmanız gerekecek.Keşke bu adam kendiliğinden bir bahane olsada uzaklaşsa eşinizden.O zaman daha kolay olur işiniz.
Ah ah...Benim de aklıma tuhaf seyler geldi. Yoksa kim ki elin adamı gece yarısına kadar konuşmak lafını dinlemek vs. Garipsedim acıkcası. Biraz araştırın derim
o kadar haklısınız ki... ya koparsa tamamen diye cesaret edemedim ben cesaret edemedikçe o da şımardı.babamı aradım bugün anlattım biraz, o da eşimi aramış.Şimdiye kadar zaten alttan almışsınız ve değişen bir şey olmamış aksine tam gaz devam ediyor eşiniz. Sizden ve çocuklardan biraz mahrum kalması gerekiyor gibi, ciddi bi konuşma yapmalısınız artık böyle gitmez. Eşinizi biraz sarsmanız lazım, bir döngüye girmiş yuvarlanıyor çünkü.