Bu şahıs yaşça eşinizden büyük sanırım.Eşiniz onu abisi yerine koymuş.Abisi ile olan iletişim ve ilişki şeklini şimdi bu kişiyle yaşıyor.Adam,eşinizi kalan yetim yeğenleri vs.gibi konularda konuşup çok fazla etki altına almış.Bir şekilde manipüle etmiş.Şu aşamada adam her istediğini yaptırabilir eşinize.Siz ne söylesenizde dinlemez sizi.Hatta sizi suçlu bile görür.Eşinizin başka sıkıntıları varsa;mesela uykusuzluk sorunu,öfke kontrolü sağlayamama gibi.İş yerinden bir yakın arkadaş ya da amiri konumundaki bir kişinin tavsiyesi ile psikoloğa yönlendirilmeli.(Bu yönlendirmeyi siz yaparsanız sizi dinlemeyebilir)Psikoloğa giderse zaten,psikolog bu sorunu farkeder ve çözülebilir diye düşündüm.Bu belli bir zaman alacaktır..Bu zamandada sabırlı olmanız gerekecek.Keşke bu adam kendiliğinden bir bahane olsada uzaklaşsa eşinizden.O zaman daha kolay olur işiniz.
Eltim, o adam ve yeğenleri dışında kimseyi dinlemiyor.bu kişilerde yönlendiremez.kaldı ki psikoloğa gittiğim dönemde beni bile küçümsemişti Allaha sığınmak varken diye ama ben gitmek istediğim için de götürdü ve ben içerdeyken bi saat çocukları gezdirdi.seni de çağırıyor psikolog dediğimde çocukları bahane edip gelmedi
Benim de aklıma tuhaf seyler geldi. Yoksa kim ki elin adamı gece yarısına kadar konuşmak lafını dinlemek vs. Garipsedim acıkcası. Biraz araştırın derim
Ah ah...
Şimdiye kadar zaten alttan almışsınız ve değişen bir şey olmamış aksine tam gaz devam ediyor eşiniz. Sizden ve çocuklardan biraz mahrum kalması gerekiyor gibi, ciddi bi konuşma yapmalısınız artık böyle gitmez. Eşinizi biraz sarsmanız lazım, bir döngüye girmiş yuvarlanıyor çünkü.
o kadar haklısınız ki... ya koparsa tamamen diye cesaret edemedim ben cesaret edemedikçe o da şımardı.babamı aradım bugün anlattım biraz, o da eşimi aramış.
Eşim bundan sonra 5 çocuğum var benim derdi(3 ü
kaynımın kızları)ben de elbette derdim ama birlikte kol kanat gerelim derdim.bu süreçte çocuklarla da aramı açmaya çalıştı o adam ve sanırım eşim de. Sadece büyük kız da biraz etkili oldu.
Misal evime geldi kalmaya.ben iki çocukla onun sevdiği yemekleri tatlıları yapmak için didindim, sadece ortalığı toplayıp gerekli olan yerleri süpürdüm.bu vakitlerde çocuklarla vakit geçirdi ki eşim de çocuklarla vakit geçirmek için geliyor demişti.kızımı uyuttuğum zamanlar oğluma çizgi film açıp sohbet etmeye çalıştım( ki tv almadık çocuklar izlemesin diye, belli çizgi filmleri kısıtlı zamanda izlemesine izin veriyoruz.onun dışında eşim de ben de sürekli oğlumla oynuyoruz).sonraki gün doları çıkardım, ilçe olduğu için gezecek bir yer yok ama hava alsın en azından dedim)
giderken yine beklerim dedim, gülümsedi cevap vermedi.işkillendim, o akşam eşimin konuşmasını dinledim yine. Ben sürekli iş uydurup yapmışım yeğeniyle ilgilenmemişim falan filan.
Aynı yeğeniyle gezmeye gittiklerinde kitapçıya da uğrayacaklardı.şu kitabı da alıver benim adıma dedim(daha önce bahsi geçmişti aramızda)sonrasında unuttum dedi, olabilir dedim inandım. Sonra netten sipariş vereceğimizde o kitabı da istettim.bunu anlatmış yeğenine mesajda o da puf yazmış ve bunu gülerek o adama anlattığında öğrendim.Şimdi yazınca fark ediyorum nasıl sabretmişim.
Ve o kızcağız yetim diye ben hala sıcak davranmaya çalışıyorum