- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi Suskunhanim
Ortada anormal bir durum var farkında mısınız? Saatlerce telefonda konuşmaları falan hiç hiç normal degilYetimlere kol kanat germek için kulis yapıyorlar güya.defalarca söyledim bunu birlikte yapmalıyız, onlar bizim yetimlerimiz diye ama benim onları ve yengesini kıskandığım gerekçesiyle(ki bunun için elimde yeterince sebep var ama ben hep frenledim kendimi).
Ben abisinin acısına verdim yoksa benim de aklım almıyor.bugüne kadar da hem çocuklarım hem sevdiğim hem de geçecek diye sabredip bekledim
Çok ilginç gerçektenBen de sırf bu sebeple dinleyici koyup dinledim ama sadece çocuklardan, benden, yengesinden vs konuşuyorlar.zaten hep o adam konuşuyor eşim arada soru soruyor ya da bir iki cümle yorum yapıyor
Tövbeler olsun, şu müge anlının programında tutukladıkları adam geldi aklıma. Öğretmen bir de yazık cidden.İşte dün gidecem diye çektim ama hala barışmak için adım atmasını bekliyorum, nasıl sevdiysem.Kalbim kurusun diyesim geliyorduygusal bağ değil de şeyhlik müritlik gibiymiş aralarındaki bağ ama ondan bahsederken gözleri parlıyor resmen. Lakin o duruma varacak olsa mutlaka fark ederdim uzun zaman dinledim
Kv ile farklı ilçedeyiz, hafta sonları ziyarete geldiğimizde akşam on onbir gibi gider adamın yanına ve 2-3 gibi gelir.cumartesi geldik buraya ve ilk kez bugün akşam evdeAlbenden de ....
Adam adama noluyoruz yav?! Tamam yüzyüze oturur muhabbet edersin de gece yarısı adam adama.
O adamı kast ediyor, onlar da farkında.onları da azarlıyor ki eşim çok yumuşak huylu bir insandıAnnesi bir silik icin yuva mi dağıtılır diyorsa arada 3ü bir sahis var demektir ve kv bu durumu biliyor. 3ü sahis erkek de olabilir
Adamın ailesi yok ki.babannesinin elinde büyümüş, akrabalarıyla görüşmüyor.Eşim yengesi ve yeğenleri duşında herkesle açtı arasını ve geçen söyledim: sonunda bu adam gibi bir başına kalacaksın diye.kendi istemiyor onlarla görüşmeyi diyor.Ya adam o kadar gereksiz biri ki benden daha önce kek istemişti ben saf da yapıp eşimle göndermiştim.sonraları durumu eşimi doldurduğunu fark edince göndermedim bi daha.Doğuma da geldi ve beni ameliyathaneden odaya alırlarken arkamdan bağırıyordu bana kek yap kocan senin olsun diyekv esinizin o arkadasiyla konusmasini bir sekilde yasaklasa o silik adamin ailesiyle konussa oglumun yuvasini etkiliyor diye
ya aklıma geliyor da araştırabileceğim bir yer yok.bu ilçe de kimseyi tanımam, kv ler de çok bir şey bilmiyorBu adamı detaylıca bir araştırsan kardelenciğim sen bir eğitimcisin bilirsin, bu kadar etkili bir yönlendirmeyi yapabiliyorsa normal bir adam değildir
Valla oda tuhaf..ayrıca sizi bu kadar ihmal ederek hakkınızda haksızca konuşarak evlilik ve aile hayatini yabancı bir adama anlatarak yanlış yapıyor aralarındaki durum neyse ne olaylarda yanlış zaten.İşte dün gidecem diye çektim ama hala barışmak için adım atmasını bekliyorum, nasıl sevdiysem.Kalbim kurusun diyesim geliyorduygusal bağ değil de şeyhlik müritlik gibiymiş aralarındaki bağ ama ondan bahsederken gözleri parlıyor resmen. Lakin o duruma varacak olsa mutlaka fark ederdim uzun zaman dinledim
Yani sıkça karşılaşıyoruz bu televizyonda çıkıyorlar yok bilmemneci hoca diye peşine takılan birsürü adamla. Bir şekilde bunları etkisi altına alıp kendi istedikleri gibi yönlendiriyorlar. Bunu kimi zaman telkinle kimi zaman kullandıkları uyuşturucu maddelerle. Yani bu anlatılanlardan çok sağlıklı bişey çıkmıyor. Bence telefon konuşmalarını iyice takip edin ne şekilde yönlendirdiğini anlamaya çalışın.Doğuma da geldi ve beni ameliyathaneden odaya alırlarken arkamdan bağırıyordu bana kek yap kocan senin olsun diye
Doğuma da geldi ve beni ameliyathaneden odaya alırlarken arkamdan bağırıyordu bana kek yap kocan senin olsun diye
Zaten bunu düşündüğüm için hiç ses etmedim başlarda.acısını benimle paylaşamıyor bari onunla teselli olsun diye.lakin adamın bana karşı dolduracağını bilemedim.Benim de hatalarım oldu yok diyemem ama o dönemde yoğun bir kaybetme korkusu yaşadım ve benim her davranışımı kullandı o adamEşiniz o adamı ölen kardeşinin yerine koyduğu için o adamdan bu kadar etkileniyor olabilir mi
Eltim de öğretmen ve maddi olarak bizden bile iyi.bu süreçte onunla da konuştum normalde çok olgundur ama dün beni gelip alması için arkadaşımı aradığımı duyduğu halde hiç duymamış gibi yapıp çocuklarını alıp gitti.coxukların nahoş durumu görmesini istemedi anlıyorum ama sonrasında da hiç sormadı.hatta aylardır beni aramaz sadece eşimi arayıp konuşur.Eşim üniye hazırlanırken 4 yıl evinde kaldı ve annesi yerine koyuyor aklınıza başka bi şey gelmesin.yaş olarak da çok büyük zaten ama yengesine her daim ayrı bi sevgisi ve saygısı olmuşturElin sacma sapan adamına neymiş ki? Yengenin ihtiyacı varsa kv ye söyler hallolur. Günlerce o kadar uzun süre konuşacak ne varmış? Bu kişinin yengede gözü olmasın tövbe tövbe
Ya bana hep bunu normal gösterdi.benim fesat, bencil, kibirli vs olduğumu söyledi hep.bu 6 aylık süreçte kimlik bunalımı yaşadım, psikoloğa gittim ve psikolog sen tam aksine, empati yeteneği çok güçlü bi insansın asla bencil değilsin deyince uyandım.hormonların bu kadar etkili olabileceğini yeni yeni fark ediyorum, o zamanki kendime inanamıyorum.nırmalde dediğim dedik bi insanım ama bunu hala yapamıyorum duygusallığımdan ötürü.kocamsa ben bu kadar sert olmasam yine dediğim dedik olurdun diyor.eminim bunu da o adam söylediBu adamla arasındaki bağ sizce de normalin çok ötesinde hatta ürkütücü değil mi ?
Ailesi yok sanırım diğer adamın yani eşi çocukları falan ?
O kadar haklısınız ki bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.müritlik de kadın gelişi ha yoksa adam gevezelik teki namaz kokuyor mu onu bile bilmiyorumKoca koca adamlar nasil boyle baska insanlarin etkisine girebiliyor hayret ediyorum. Bir de ogretmenmis esiniz, beyni yikanabilen insana zerre saygi duymam kusura bakmayin aci konustugum icin. Ama koca adam, evli barkli, colugu cocugu var, bir de ogretmen ve boyle birine murit oluyor birdenbire. Evlerden irak.
öğrencileriyle arası iyi ve iyi bir öğretmendi ama bu adamdan sonra sert bir öğretmen oldu ne yazık ki. Asıl böyle tavsiyeye ihtiyacım var çünkü tüm yaşananlara rağmen akıllanmıyorum, eski haline dönsün istiyoruöAllah tum cocuklari esiniz gibi ogretmenlerden korusun
Kusura bakmayin sizin derdiniz baska ama benim tuylerim diken diken olsu okurken konuyu
Size tavsiye veremem cunku ben boyle bir adami once evire cevire dover sonra da kaoinin onune firlatir atarim
Eşiniz değil de x kişisi için dedim. Yengede gözü var da kaleyi içten fethedeyim tarzında bir yaklaşımı mı var gibisinden. Ama bu cikarimlarin da faydası yok. Eşinizin sizi kaybetme korkusu yok gibi. Çok rahat davranıyor. Her abisi ölen karısını mi bosasin sizin ne suçunuz var da böyle durumlar yaşıyorsunuz. Her yakını ölen ailesine böyle davranamıyor ki bilakis ailesine sıkı sıkı sarılarak asıyor insanlar eşinizin ciddi bir derse ihtiyacı var yelkenleri suya indirmeyin.Eltim de öğretmen ve maddi olarak bizden bile iyi.bu süreçte onunla da konuştum normalde çok olgundur ama dün beni gelip alması için arkadaşımı aradığımı duyduğu halde hiç duymamış gibi yapıp çocuklarını alıp gitti.coxukların nahoş durumu görmesini istemedi anlıyorum ama sonrasında da hiç sormadı.hatta aylardır beni aramaz sadece eşimi arayıp konuşur.Eşim üniye hazırlanırken 4 yıl evinde kaldı ve annesi yerine koyuyor aklınıza başka bi şey gelmesin.yaş olarak da çok büyük zaten ama yengesine her daim ayrı bi sevgisi ve saygısı olmuştur
Şeyh mürit işi mi ? Eyvah eyvah. Bu durum da cok cok tehlikeli. Daha bugun esra erolda vardi buna benzer bi konu. Cok yazık cok.İşte dün gidecem diye çektim ama hala barışmak için adım atmasını bekliyorum, nasıl sevdiysem.Kalbim kurusun diyesim geliyorduygusal bağ değil de şeyhlik müritlik gibiymiş aralarındaki bağ ama ondan bahsederken gözleri parlıyor resmen. Lakin o duruma varacak olsa mutlaka fark ederdim uzun zaman dinledim
Yuh bu ne densizlik ne munasebet ya ? Yok mu babaniz kpniz o an orda def edemedi mi ?Kv ile farklı ilçedeyiz, hafta sonları ziyarete geldiğimizde akşam on onbir gibi gider adamın yanına ve 2-3 gibi gelir.cumartesi geldik buraya ve ilk kez bugün akşam evde
O adamı kast ediyor, onlar da farkında.onları da azarlıyor ki eşim çok yumuşak huylu bir insandı
Adamın ailesi yok ki.babannesinin elinde büyümüş, akrabalarıyla görüşmüyor.Eşim yengesi ve yeğenleri duşında herkesle açtı arasını ve geçen söyledim: sonunda bu adam gibi bir başına kalacaksın diye.kendi istemiyor onlarla görüşmeyi diyor.Ya adam o kadar gereksiz biri ki benden daha önce kek istemişti ben saf da yapıp eşimle göndermiştim.sonraları durumu eşimi doldurduğunu fark edince göndermedim bi daha.Doğuma da geldi ve beni ameliyathaneden odaya alırlarken arkamdan bağırıyordu bana kek yap kocan senin olsun diye
ya aklıma geliyor da araştırabileceğim bir yer yok.bu ilçe de kimseyi tanımam, kv ler de çok bir şey bilmiyor
Ah ahOrtada anormal bir durum var farkında mısınız? Saatlerce telefonda konuşmaları falan hiç hiç normal degil
Bi arabamız var dolandıracağı bir şey yok ama maddi olarak söndürüyor diyebilirim. Annesinin evine aldığını görmedim ama bu adama iki kilo bal aldı, eski telefonunu verdi, yazın kendine aldığı tshirtlerden aldı beğendi diye(kipten ikisi 170 e mi ne geldi)Çok ilginç gerçekten
Beynini yıkamış resmen
Bu işin sonu dolandırıcılıkla biter
Öyle demeyin nolur, meslek de bi yere kadar dolandırılan doktorları hakimleri görüyoruz hep.benim de bir gün buraya yazacağım aklıma gelmezdi mesela. Duygusal boşluğundan mı oldu nedir hala toz konduramıyorum kusura bakmayın, galiba ben de sopalığımTövbeler olsun, şu müge anlının programında tutukladıkları adam geldi aklıma. Öğretmen bir de yazık cidden.
Beni lohusayken annemle evde bırakıp yengesiyle iki kez şehir dışına çoktular hastazyaretine( abisinin bi başka arkadaşının oğlu kaza geçirmişti ve yoğun bakımdaydı.çocuk da ailesi de cenaze sürecinde falan hep yanımızdaydı) 4 saatlik beri şehre gittiler ortanca yeğenle üçü.o zaman kıskandım ama tatsızlık çıkarmamıştım.kırkımın hemen arkasından yine yengesi babası ve bir yeğeniyle çocupğk eve çıktılar diye gitti.o zaman evde yalnızdım oğlum 3,5 yaşında kızım da 45-50 günlük falandı.gitme, daha sonra hep birlikte gideriz, kritik süreci atlattı nasılsa dedim ama dinlemedi.bunun gibi konulardan dolayı kıskandım hep ama uzun sürmeden tatlıya bağladık hep.benim çabalarımla tabi.Hakkaten aralarında bi ilişki mi var diye düşünmedim değil bende.
Ama yani sizde bir kabahat yoksa(iki tarafı dinlemeden bilemeyiz) bu şekilde birden değişmesi,davranmaya başlaması garip geldi.
Yani bide 2 çocuk var ve kapı orda git demek ne kadar kolay öyle,bu kadın kabahatli bile olsa insan çocuklarını filan düşünür gene katlanır filan.
Adam size düşman olmuş resmen bi anda,burda halledilecek bişey değil çünkü mantıklı sebep yok ortada bence eşinizle bi aile terapistine filan gitmeniz gerek,hatta mümkünse adamı yalnız başına bi psikoloğa filan baktırmak lazım bi anda bu kadar değişim manasız normalde.
Lafın gelişi şeyhlik, o adamla aydınlandığını söylüyor da yoksa alakası yok.ben adamın tesirinden dolayı şeyhin mi oldu o senin dedim evet bir bakıma öyle dedi.Şeyhlik müridlik ilişkisi varsa araya söz geçirebilecek bir büyüğünüzü koymak belki aklını başına getirir.
Eğitimli bir insanın bile beynini yıkıyorsa durum gerçekten çok vahim.
Boşanma davası açıp konuşmalarının dinlenmesi için dilekçe versem bi sonuca varır mıyım sizce?aslında telefonuna dinleme programı yüklemeyi düşündüm ama kendime yakıştıramadımNormal olan hiç bir erkek karısıyla ilişkisini en en yakın arkadaşına bile anlatmaz. Biz kadınlar gibi değiller. Hadi çok yakın arkadaştır biraraya gelince sohbet eder anlatır diyelim Ama eşinde normal olmayan şeyler var. Saatlerce telefonda konuşmak gecenin bir yarısı !!!Bence bu adamla ilişkisinin derinliğini araştırın. Aklıma başka hiçbir şık gelmiyor.
Eşimin çok yakın bi arkadaşı söyledi bunu.büyüye inanmam ama ben bekarken yanıma gelip 11 de kalkan adam bu değil dedi.yürüsen batıyor sanki dediBenim de aklima cinsel tercihleri geldi inanin ki. Acaba esinizde o yönde ve sogmusmudur ki. Buyu felan dicem ama adam nerden bilecek ve yapacak ki
savcılığa dilekçe verip mi yapmalıyım nasıl olmalı? Ben evdeyken dinliyorum ama sadece eşimin konuşmalarını, adamınkileri dinleyeniyorumYani sıkça karşılaşıyoruz bu televizyonda çıkıyorlar yok bilmemneci hoca diye peşine takılan birsürü adamla. Bir şekilde bunları etkisi altına alıp kendi istedikleri gibi yönlendiriyorlar. Bunu kimi zaman telkinle kimi zaman kullandıkları uyuşturucu maddelerle. Yani bu anlatılanlardan çok sağlıklı bişey çıkmıyor. Bence telefon konuşmalarını iyice takip edin ne şekilde yönlendirdiğini anlamaya çalışın.