@yolcukardelen canim benim işim insan iliskileriyle ilgili ama psikolojiyle bir baglantim yok ha bi de bu ara işsizim
Tekrar etki altina almak soyle olabilir mi, niye bu adama danisiyor cunku kendi aklina guvenmiyor.
Siz esinizin kendine guvenmesini saglayabilirsiniz belki. Yani fikir verebilecegi konularda siz ona akil danisin sonra da cok tesekkur edin, takdir edin, aklina hayranlik duyun. Yani esiniz desin ki yahu benim de aklim var :))
Kari koca yakinliginiz ona kendini iyi hissettirsin. Oyle davranin ki sizin yaninizda akilli, guclu bir erkek oldugunu hissetsin. O adama ihtiyaci kalmasin.
Senin gibi tek mesajda bile işi çözen insanlar işsiz kalmamalı bu ülkede
çok üzüldüm
inşallah en koşa zamanda gönlünce bi işin olur
Denedim aslında, fikrini aldım, övdüm ama işe yaramadı
cinselliği de artırmayı denedim ama bi süre sonra bitme noktasına geldi. Aklına bile gelmediğini söylemeye başladı ki eşimin burcu akrep.
Kek yap kocan senin olsun cümleside,eşinizin sizinle olan iletişimi ile ilgili herşeyi bu adamla paylaştığını gosteriyor.Adam,varlığından ve eşinizle olan bağından rahatsızlık duyduğunuzun bilincinde.Herşeyi bilerek yapıyor.
Evet ne yazık ki
Akrabalardan duyduguma gore zamaninda ben cok kucukken babamin kuzeni de bu sekilde babamin kanina girmis, annemle babam ayrilmis sonra kuzeni babama birini ayarlamis kendi evinin anahtarini vermis rahat rahat takilabilsinler diye(kuzeni dedigim kisi evli cocuklari falan da var nasil midesi kaldirdiysa) babam ölmeden önce de kölesi gibi her istedigini yaptirirdi o adam. Babam yeri gelirdi taksiciligini yapardi yeri gelirdi adama yemekler yapardi. Yani var boyle igrenc insanlar.
Yani aklı başına gelmemiş mi babanızın?
ben bir yıldır hep düzelecek ümidiyle beklemiştim
Yeğeniniz kız mı ?
Bu işte başka bir iş var gerçekten ben erkekler diye düşündüm. Tam da adam yengeye gözü koymuş kendi yanına yandaş arıyor aileyi ele geçirmek için diyecektim ama 18 yaşında hertürlü sapmaya müsait gencecik kızdan bahsediyoruz. Annesi ne diyor peki bu durumlara ? Vallahi diyorum 3 Sezon Müge anlı vakası çıkar bu olaylardan
Ah ah
kv, görümceler ve ben şaşkınlıkla izliyoruz.bir şey diyemiyoruz
elti de ketum, paylaşmıyor hiçbir şey
Yalnız gencecik kız yeğenlerin ne idüğü belirsiz bir adamın evinde ne işi var. Üstelik öyle omuzda fotoğraf falan ne çirkin. Kim ki bu adam da gencecik kızla öyle fotoğraf çekiniyor. Yeğenlerinizin başına bir iş gelmesinden korktum şuan.
Ben de çok korkuyorum
Eşiniz akli melekelerini kaybetmis olabilir mi ? Yegenlerin annesi bu duruma birşey demiyor mu? Ben o genç kizlar adina endişelendim açıkçası ne sacma bir durum..
Eşim öyle kör olmuş durumda ki
anneleri niye sessi ben de anlayamıyorum
Adam tam bi manipülatör. Bence onların taktiğini benimsemelisiniz. Eşinizle kötü olmadan adam hakkında alttan alta mesaj verip eşiniz size fesat falan derse ne münasebet ben öyle mi dedim sen böyle bi adam değildin için kötüleşti artık senin ondan her şeyi kötü anlıyosun adam seni ne hale getirmiş diye gömçürün biraz. Yani ben olsam öyle yapardım
Boşanacağım dedim artık bu yolu deneyemem ama benzerini denedim işe yaramadı
yine de teşekkür ederim
Çocukların annesi nasıl seyirci kalıyor bu duruma anlamadım.O kadın bu kişi ile ilgili ne düşünüyor.Hiç konuştunuz mu eltinizle bu adam hakkında?
Ben temmuzda eşimle o adamın ikişkisi için konuştum o dönemde kızlarla bu kadar samimi değildi.eşim için de insanların gerçek yüzünü yeni görüyor, karakterini oturtacak, müsade etmek lazım sıkmamak lazım dedi. Kuş gibi düşün dedi geri dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır dedi. Fareler ve insanlar romanındaki adamı hatırlattı, benim çok sıktığımı ima ederek. O adam için de öyle deli dolu değişik birisidir ama iyi biridir dedi
Ya şu an herşeyi parça parça okuyup düşündümde kimsenin gğnahını almak istemiyorum ama ben size söyliyim bu adamın yengeyle ilişkisi var. Kızına da ben kol kanat gererim demiştir adamın ağzı okadar laf yapıyorsa demekki. Ki eşi ölmeden önce birliktelerdir bunlar büyük ihtimal. Abi ölünce de adam hortladı en yakın kim kocanız ona yanaştı etkide kalan biriyse bile adam kurnazlığıyla kendi altına aldı. Yenge de rahat tabi destek buldu kendine. Kızlarda ergenlik heycanı akılları karışık. Hepsi böyle yuvarlanıp gidiyor. Sizi de kötü niyetle suçlamaları çoook normal çünkü ekarte etmeleri gerekiyor. Bu işin sonu buna bağlanır Mimi demişti dersiniz
yok yok okurken bile midem kaldırmadı ve gerçekten öyle insan değil Eltim.peygamber gibi derler ya inan öyle.elsiz ve dilsizdir ama bazen yuvamın yıkılmasını istiyor olabilir mi diye de aklımdan geçmiyor değil.kızları konusunda yanında bir erkek istiyor olabilir mi acaba diye. Ama yine belirteyim eşim onu annesi olarak görüyor ve Eltimin de eşim yaşında öğrencileri var