Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

ben de bu cümleyi duyunca irkildim.Adam ne yaptiginin gayet farkinda.Tam bir psikopat.Konu sahibi sizin yerinizde olsam aninda evi terk ederdim.Belki esinizin ailesi harekate gecip adami kurtarabilirler.
Akrabalardan duyduguma gore zamaninda ben cok kucukken babamin kuzeni de bu sekilde babamin kanina girmis, annemle babam ayrilmis sonra kuzeni babama birini ayarlamis kendi evinin anahtarini vermis rahat rahat takilabilsinler diye(kuzeni dedigim kisi evli cocuklari falan da var nasil midesi kaldirdiysa) babam ölmeden önce de kölesi gibi her istedigini yaptirirdi o adam. Babam yeri gelirdi taksiciligini yapardi yeri gelirdi adama yemekler yapardi. Yani var boyle igrenc insanlar.

İşin kötüsü yeğenler kız 18 yaşındaki yeğen durumda falan paylaştı başını omzuna koymuş bi fotusunu.eşime yumuşakça dedim ki: çok üzüldüm, o genç kız babasının yerine bi omuz arayabilir ama bu senin omzun olmalı, nihayetinde o bekar ve aile dışından bi adam diye ama yine kötü olan fesat olan ben oldum.aynı yeğeni her sabah seni seviyorum mesajı atar eşime.Eşim sınıfta fotosunu çekip atar özlemişsindir diye.sonra bunu o adama anlatırken de ben duyar sabrederim.kendime çok kızmaya başladım

Şeyhlik müridlik ilişkisi varsa araya söz geçirebilecek bir büyüğünüzü koymak belki aklını başına getirir.
Eğitimli bir insanın bile beynini yıkıyorsa durum gerçekten çok vahim.
Aklıma ilk gelen benimde bu oldu kesinlikle din adı altında herseyi yaptirabiliyorlar çok acı

Yeğeniniz kız mı ? Bu işte başka bir iş var gerçekten ben erkekler diye düşündüm. Tam da adam yengeye gözü koymuş kendi yanına yandaş arıyor aileyi ele geçirmek için diyecektim ama 18 yaşında hertürlü sapmaya müsait gencecik kızdan bahsediyoruz. Annesi ne diyor peki bu durumlara ? Vallahi diyorum 3 Sezon Müge anlı vakası çıkar bu olaylardan

Yalnız gencecik kız yeğenlerin ne idüğü belirsiz bir adamın evinde ne işi var. Üstelik öyle omuzda fotoğraf falan ne çirkin. Kim ki bu adam da gencecik kızla öyle fotoğraf çekiniyor. Yeğenlerinizin başına bir iş gelmesinden korktum şuan.

Eşiniz akli melekelerini kaybetmis olabilir mi ? Yegenlerin annesi bu duruma birşey demiyor mu? Ben o genç kizlar adina endişelendim açıkçası ne sacma bir durum..

Adam tam bi manipülatör. Bence onların taktiğini benimsemelisiniz. Eşinizle kötü olmadan adam hakkında alttan alta mesaj verip eşiniz size fesat falan derse ne münasebet ben öyle mi dedim sen böyle bi adam değildin için kötüleşti artık senin ondan her şeyi kötü anlıyosun adam seni ne hale getirmiş diye gömçürün biraz. Yani ben olsam öyle yapardım

Küçük yeğen 9 yaşında ondan ancak nereye gittiklerini falan öğrenebiliyorum ama onu da götürmüyorlar hiç
Biliyorum olmadığını
Kaynınızın vefat etme sebebi neydi?
Kalp krizi, aynı gün içinde oldu bitti her şey. Bir gün öncesi akşamında çay içerken şu cümleyi kurmuştu eşim: doğuma gelmezlerse bayrama kadar gitmeyeceğim yazında az duracağım(oğlum dünnet olduğunda kaybım iki saatlik yoldan gelmemişti ve ben Erzurum’dan o iki saatlik mesafeye taşınalı on ay olacaktı daha hiç biri gelmemişti evime) dedi ama sabahına kalp krizi geçirdi, akşama doğru vefat etti ve biz üç haftaya yakın cenaze evinde kaldık
Söylemek istemedim ama bu örnek bana o kadar tanıdık geldi ki. Neyse de. Sizin olayınız şeyh . Başka bişey değil.
Biraz daha açar mısınız?
Hiç aklıma gelmemişti olabilir aslında ama şöyle bi durum var: eşim sosyal medya hesaplarını kapattı
Hangi hastalık?eşimin gitmeyi kabul edeceğini sanmıyorum
ben de bu cümleyi duyunca irkildim.Adam ne yaptiginin gayet farkinda.Tam bir psikopat.Konu sahibi sizin yerinizde olsam aninda evi terk ederdim.Belki esinizin ailesi harekate gecip adami kurtarabilirler.
evet adam her yere girip çıkmış, insanları çok iyi tanıyor.ben bi kere sinirlendiğimde konuşmaya gittim.bana : böyle dünya iyisi bir adam bulmuşsun derdin ne dedi.eşim sigaraya başladığını bu adama söylediğinde hadi biz içiyoruz da senin gibi adamlar bunu yapmamalıydı demiş.sürekli eşimi övüyor diye tahmin ediyorum.sanırım evine dönünce yapacağım şey bu ama çocukları götüremezsin diyorben bunu asla kabul etmem, nahoş bir durum yaşanırsa da oğlumun şahit olmasını istemiyorum.zaten her şeyin o kadar farkında ki 4,5 yaşında olmasına rağmen.

Çocukların annesi nasıl seyirci kalıyor bu duruma anlamadım.O kadın bu kişi ile ilgili ne düşünüyor.Hiç konuştunuz mu eltinizle bu adam hakkında?

Ya şu an herşeyi parça parça okuyup düşündümde kimsenin gğnahını almak istemiyorum ama ben size söyliyim bu adamın yengeyle ilişkisi var. Kızına da ben kol kanat gererim demiştir adamın ağzı okadar laf yapıyorsa demekki. Ki eşi ölmeden önce birliktelerdir bunlar büyük ihtimal. Abi ölünce de adam hortladı en yakın kim kocanız ona yanaştı etkide kalan biriyse bile adam kurnazlığıyla kendi altına aldı. Yenge de rahat tabi destek buldu kendine. Kızlarda ergenlik heycanı akılları karışık. Hepsi böyle yuvarlanıp gidiyor. Sizi de kötü niyetle suçlamaları çoook normal çünkü ekarte etmeleri gerekiyor. Bu işin sonu buna bağlanır Mimi demişti dersiniz

Allah askina olacak is mi eşiniz nediye kız yegenlerini elalemin adamının evine götürüyor ne hakla ne amacla anneleri nasıl izin veriyor ben bişey anlamadim yani ne alaka hadi erkek olsalar bu nebze ya bu işten hic iyi kokular gelmiyor kızlara bişey olmasa bari

Eğer eşiniz size direk aramızda müritlik Şeyhlik bir bağ var dediyse çok tehlikeli bakın ben koca kurani ezberim hafızim ama dinde bu denli yakınlık veya başka bir insanı yönetmek gibi şeyler yok daha önce bu tarz şeylere şahit oldum anlatsam konu kilitlenir anlatmaSam içimde kalır en iyisi kapalı yazıyım.
2 kız birbirlerini dine daha yakinlastiklarini iddaa ederek ilginç seviyesiz ve iğrenç bir ilişkileri olmaya başladı zamanla Afedersiniz eşcinsellige doğru yoneliyorlar bu çok tehlikeli bir durum .
Hele anlattığınız adam k..planciysa daha berbat allah yardimciniz olsun .

Senin gibi tek mesajda bile işi çözen insanlar işsiz kalmamalı bu ülkede çok üzüldüminşallah en koşa zamanda gönlünce bi işin olur
Denedim aslında, fikrini aldım, övdüm ama işe yaramadı cinselliği de artırmayı denedim ama bi süre sonra bitme noktasına geldi. Aklına bile gelmediğini söylemeye başladı ki eşimin burcu akrep.
Evet ne yazık ki
Yani aklı başına gelmemiş mi babanızın? ben bir yıldır hep düzelecek ümidiyle beklemiştim
Ah ah kv, görümceler ve ben şaşkınlıkla izliyoruz.bir şey diyemiyoruz elti de ketum, paylaşmıyor hiçbir şey
Ben de çok korkuyorum
Eşiniz akli melekelerini kaybetmis olabilir mi ? Yegenlerin annesi bu duruma birşey demiyor mu? Ben o genç kizlar adina endişelendim açıkçası ne sacma bir durum..
Eşim öyle kör olmuş durumda ki anneleri niye sessi ben de anlayamıyorum
Boşanacağım dedim artık bu yolu deneyemem ama benzerini denedim işe yaramadı yine de teşekkür ederim
Çocukların annesi nasıl seyirci kalıyor bu duruma anlamadım.O kadın bu kişi ile ilgili ne düşünüyor.Hiç konuştunuz mu eltinizle bu adam hakkında?
Ben temmuzda eşimle o adamın ikişkisi için konuştum o dönemde kızlarla bu kadar samimi değildi.eşim için de insanların gerçek yüzünü yeni görüyor, karakterini oturtacak, müsade etmek lazım sıkmamak lazım dedi. Kuş gibi düşün dedi geri dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır dedi. Fareler ve insanlar romanındaki adamı hatırlattı, benim çok sıktığımı ima ederek. O adam için de öyle deli dolu değişik birisidir ama iyi biridir dedi
yok yok okurken bile midem kaldırmadı ve gerçekten öyle insan değil Eltim.peygamber gibi derler ya inan öyle.elsiz ve dilsizdir ama bazen yuvamın yıkılmasını istiyor olabilir mi diye de aklımdan geçmiyor değil.kızları konusunda yanında bir erkek istiyor olabilir mi acaba diye. Ama yine belirteyim eşim onu annesi olarak görüyor ve Eltimin de eşim yaşında öğrencileri var

Yillar sonra akli basina geldi tabi ama hersey icin geciktiginin farkina vardi. Bir gun acik acik sormustum annemle tekrar olabilseydiniz keske diye gec kaldim artik olmaz demisti. Ha bu arada babama buyu yapildigi da soylendi o ayri konu. Annemi gorunce ben seni gordugum zaman seytan goruyo gibi oluyorum diyomus bazende ozur dileyip agliyomus falan asiri korkunc seyler. Esinizin babasi yasiyorsa o mudahale etsin bir konussun bence.

Ha bir de şu yeğenle fotoğraf mevzusunda kayınpederinizle kayınvalidenizi biraz uyandırın, akıllarına kötü şeyler sokun
Akıllarına kötü şey geliyor ama çocuklar kendilerinden uzaklaşacak diye ses çıkarmıyorlar.ses çıkarmadıkları halde eşim o adama ailede kopuş var bizimkilerin tavırlarından Dolayı dedi ki ben görüyorum kadının ağzı bar dili yok
Evine götürmüyor doları yemeğe götürüyor zaten adamın evi de yok. Baraka gibi bi yerde yaşıyor.İnanın anneleri nasıl izin veriyor bilmiyorum. Ben 4,5 yaşında oğlumu eşim dışarı çıkarırken tembihliyorum sakın o adamla görüştürme diye ve oğluma da soruyorum hep gelince
ne yapmalıyım peki?

Acayip tuhaf bir konu.
Seyhi bile olsa insan saatlerce geceyarisina kadar konusmaz telde.

Sanki dakika dakika talimat veriyor gibi ama neden?

Ciddi bir beyin yikama/örgüt vs olabilir isin icinde

Esinizin para harcamasina dikkat edin
Adama para da verir.

Kredi cekmesin
Mal satmasin

Sastim kaldim gece gece
Ne guzel uyuycaktim ya nerden girdim bu konuya?

Eşinizle eltiniz anne oğul gibi olabilir ama o adamla eltinizin öyle olduğunu sanmıyorum. Adam herkese daha yakın olmak için eşinizi etkisine almış.Bence bi düşünün dediklerimi 18 yaşında genç kızı olan dul kadın kızını elin adamının evine göndericek içi rahat kızı adamın omuzunda story atıcak ? Valla ben avrupada yaşıyorum burda görmedim böyle modernlik.

Bunu hakim bi arkadaşım da anlattı. Eniştesine eşi domuz suretinde görünüyormuş, annesini arayıp seni özledim falan diyormuş. Ama böyle bi şey varsa da nasıl anlayacağım?
Siz babasız büyüdüğünüz için hiç annenizi suçladınız mı? Ben çocuklarımı alır giderim ama ya iki gün sonra sabretseydin de bizi babasız bırakmasaydın derler mi diyorum.dışardan imrenilen bi çiftiz, eş dost konu komşu karı koca bizi çok severler

Eger durum buysa baya kandırılmıştır eşiniz çekip kurtarmak zor olur araya aklı başında bir aile büyüğü girsin konussun gerçekten böyle kişiler insanın beynini yıkar ve sadece kendileri doğru diğer herkes yanlış gibi empoze eder yolunuz baya uzun olacak eğer bunu kaldıracak psikolojiniz yoksa lütfen kendinizi ve Bebeğinizi düşünün bosanin kurtarın kendizi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…