Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Acayip tuhaf bir konu.
Seyhi bile olsa insan saatlerce geceyarisina kadar konusmaz telde.

Sanki dakika dakika talimat veriyor gibi ama neden?

Ciddi bir beyin yikama/örgüt vs olabilir isin icinde

Esinizin para harcamasina dikkat edin
Adama para da verir.

Kredi cekmesin
Mal satmasin

Sastim kaldim gece gece
Ne guzel uyuycaktim ya nerden girdim bu konuya?
Ücretsiz izne ayrıldım daha fazla harcayamasın diye.kredi asla çekmez prensipleri var. Arabayı da şu saatten sonra satamaz dava açarsam

sanırım ben yapamazdım sizin yerinizde olsam.

böyle saçma bir duruma tahammül edilmez. aşk da, sevgi de bir yere kadar.
çoçuğunuz da sağlıksız düşünen bir baba ile buyume riski ile karşı karşıya.
adam gitgide düzelecek desem hiç sanmıyorum. tedavi deneyin desem zaten yanaşmaz.
e siz hayatınızı bu adamın ruh ve akıl sağlığını iyileştirmeye mi adayacaksınız?

yeğenlerinizin anne tarafından dedesi/dayısı varsa irtibata geçin. o fotoğrafları yollayın.
anne neden sessiz anlamıyorum, belki onu da etkiliyordur.

eşinizin de ailesi ile konuşun, endişelerinizi anlatın. düzgün insanlarda yardımcı olmaya çalışırlar. eşinizin sevip saydığı bir büyük yok mu bu adam harici? hatrını kıramayacagı biri?

Acayip tuhaf bir konu.
Seyhi bile olsa insan saatlerce geceyarisina kadar konusmaz telde.

Sanki dakika dakika talimat veriyor gibi ama neden?

Ciddi bir beyin yikama/örgüt vs olabilir isin icinde

Esinizin para harcamasina dikkat edin
Adama para da verir.

Kredi cekmesin
Mal satmasin

Sastim kaldim gece gece
Ne guzel uyuycaktim ya nerden girdim bu konuya?
Ayrıca uyu canım benim uyu, ben 6 ay uyumadım ve tabiri caizse m.l gibi uyutuldum son 5 Aydır uyuyorum daha iyiyim☺️

Senin gibi tek mesajda bile işi çözen insanlar işsiz kalmamalı bu ülkede:KK43: çok üzüldüm:KK43:inşallah en koşa zamanda gönlünce bi işin olur☺️
Denedim aslında, fikrini aldım, övdüm ama işe yaramadı:KK43: cinselliği de artırmayı denedim ama bi süre sonra bitme noktasına geldi. Aklına bile gelmediğini söylemeye başladı ki eşimin burcu akrep.
Canim beni mutlu eden sozlerin ve iş konusundaki guzel dileklerin icin sagol.

Esinin ovguye ihtiyacini sen karşilarsan belki o adama gerek duymaz dedim ama bunu denemissin.

Cinsel bag sadece sizin aranizdaki ozel bir iletisim ve senin en guclu silahin ama o konuda da uzak hic aklina gelmemesi cok garip.

Bu durumda bazi arkadaslarin dedigi gibi belki de kaybetme korkusu yasatman lazim.

Allah yardimcin olsun canim. Bosanmak istedigini sanmiyorum bunu mecbur oldugun icin yapmak zorunda kalacak gibisin cunku çozüm bulamiyorsun. Belki de bir uzmana sormalisin eger bugune kadar denemediysen.

Bunu hakim bi arkadaşım da anlattı. Eniştesine eşi domuz suretinde görünüyormuş, annesini arayıp seni özledim falan diyormuş. Ama böyle bi şey varsa da nasıl anlayacağım?:KK43:
Siz babasız büyüdüğünüz için hiç annenizi suçladınız mı? Ben çocuklarımı alır giderim ama ya iki gün sonra sabretseydin de bizi babasız bırakmasaydın derler mi diyorum.dışardan imrenilen bi çiftiz, eş dost konu komşu karı koca bizi çok severler
Evet buyu domuz buyusu diye geciyormus zaten babam baskasiyla evlendi o olaydan sonra. Annem buyuyu bozmak icin hocaya falan gitmis bitki cayi gibi bi sey vermis, annem icirememis babama. Huzursuz bir ortamda buyumektense babasiz buyumeyi tercih ederim. Ki annem 3 cocuga tek basina baska bir sehirde bakti cok da guzel buyuttu her istedigimizi aldi eksiksiz buyuduk yani hemde babamdan nafaka bile almadan. O yuzden hic kizginligim yok. Ha zaten gormek isteyen baba her sekilde goruyor benimki yillar sonra ablamin dugunu icin ortaya cikti mesela.

Eger durum buysa baya kandırılmıştır eşiniz çekip kurtarmak zor olur araya aklı başında bir aile büyüğü girsin konussun gerçekten böyle kişiler insanın beynini yıkar ve sadece kendileri doğru diğer herkes yanlış gibi empoze eder yolunuz baya uzun olacak eğer bunu kaldıracak psikolojiniz yoksa lütfen kendinizi ve Bebeğinizi düşünün bosanin kurtarın kendizi. .
Düzeleceğini bilsem kaldırırım da her şey daha kötüye gidiyor gibi:KK43: dün valizi çıkarınca terbiyesiz, edepsiz diye bağırdı.çocuklarıma haksızlık yapmaktan korkuyorum, bana iyi bir eş değil ama iyi bir baba.ben bugüne kadar çocuklarıyla böyle ilgilenen oynayan kişisel bakımına yardım eden başka baba görmedim:KK43:
sanırım ben yapamazdım sizin yerinizde olsam.

böyle saçma bir duruma tahammül edilmez. aşk da, sevgi de bir yere kadar.
çoçuğunuz da sağlıksız düşünen bir baba ile buyume riski ile karşı karşıya.
adam gitgide düzelecek desem hiç sanmıyorum. tedavi deneyin desem zaten yanaşmaz.
e siz hayatınızı bu adamın ruh ve akıl sağlığını iyileştirmeye mi adayacaksınız?

yeğenlerinizin anne tarafından dedesi/dayısı varsa irtibata geçin. o fotoğrafları yollayın.
anne neden sessiz anlamıyorum, belki onu da etkiliyordur.

eşinizin de ailesi ile konuşun, endişelerinizi anlatın. düzgün insanlarda yardımcı olmaya çalışırlar. eşinizin sevip saydığı bir büyük yok mu bu adam harici? hatrını kıramayacagı biri?
onlar da gördü fotoyu.hatta omzuna başını koyduğu fotoya “ateş etmeyin” diye not düşmüştü kız.
Çocuklar yetim diye ses etmiyorlar, kırılmasınlar uzaklaşmasınlar diye

sonra tvde olay oluyor palu ailesi çıkınca... kocanızın ne farkı var allah aşkına?
ne konuşuyor saatlerce? kendi aklını niye kullanmıyor? o adam kim ki yeğenlerini götürüyor ayağına?
ben adamın dini sömürü, cindi, buyuydu bir şey yaptığını sanmıyorum. tamamen eşinizin kaybından sonraki bozuk psikolojisinden faydalanmış da bunca zaman geçmiş eşiniz hala nasıl görmemiş aklım almıyor
gerçi adam her gece saatlerce konuşarak hep sıcak tutmuş arayı. fırsat vermemiş...

Evet buyu domuz buyusu diye geciyormus zaten babam baskasiyla evlendi o olaydan sonra. Annem buyuyu bozmak icin hocaya falan gitmis bitki cayi gibi bi sey vermis, annem icirememis babama. Huzursuz bir ortamda buyumektense babasiz buyumeyi tercih ederim. Ki annem 3 cocuga tek basina baska bir sehirde bakti cok da guzel buyuttu her istedigimizi aldi eksiksiz buyuduk yani hemde babamdan nafaka bile almadan. O yuzden hic kizginligim yok. Ha zaten gormek isteyen baba her sekilde goruyor benimki yillar sonra ablamin dugunu icin ortaya cikti mesela.
anladım canım, haklısın kesinlikle.ortamımız şimdiye kadar ben sustuğum için huzursuz değildi ama bu saatten sonra böyle olmayacak sanırım:KK43:

Burda bi komsum var... kadin 40 yasinda kocasindan bosandi... net bilmiyorum ama komsu nene adam icin bi tarikata mi ne uyeymis evi bosluyormus cok bu kadar biliyormus o da... bence bu adami bosa

Konu sahibesi ve yorum yapan herkes, lütfen konuya dini yorum yazılmasın, işin içine büyü, şeyhlik, müritlik karıştırmayın zira zaten böyle birşey yok konuda.

@yolcukardelen,
şimdiden yazacaklarım için özür dilerim ama eşinizin kişiliği oturmamış, kendine ait bir karakteri, düşüncesi olmayan insanlar zayıf noktalarından yakalayan herkesin etkisinde kalır.
Bence olanı söyleyeyim size, eşiniz abisini babasından bile çok seviyor ve onun düşüncelerine değer veriyormuş, abisini kaybedince onun yerine bu adamı koymuş, adam da uyanık biri ki rahmetliyle olan arkadaşlığı üzerinden, eşinizin abisine olan düşkünlüğünü kullanıyor.

Canim beni mutlu eden sozlerin ve iş konusundaki guzel dileklerin icin sagol.

Esinin ovguye ihtiyacini sen karşilarsan belki o adama gerek duymaz dedim ama bunu denemissin.

Cinsel bag sadece sizin aranizdaki ozel bir iletisim ve senin en guclu silahin ama o konuda da uzak hic aklina gelmemesi cok garip.

Bu durumda bazi arkadaslarin dedigi gibi belki de kaybetme korkusu yasatman lazim.

Allah yardimcin olsun canim. Bosanmak istedigini sanmiyorum bunu mecbur oldugun icin yapmak zorunda kalacak gibisin cunku çozüm bulamiyorsun. Belki de bir uzmana sormalisin eger bugune kadar denemediysen.
Canım❤️
Uzmandan kastın aile danışmanı mı? Ben de bundan çekiniyorum ama böyle de aptal yerine koyulmak zoruma gidiyor.yüzüne gülüyor arkamdan adamla beni çekiştiriyor:KK43:
sonra tvde olay oluyor palu ailesi çıkınca... kocanızın ne farkı var allah aşkına?
ne konuşuyor saatlerce? kendi aklını niye kullanmıyor? o adam kim ki yeğenlerini götürüyor ayağına?
ben adamın dini sömürü, cindi, buyuydu bir şey yaptığını sanmıyorum. tamamen eşinizin kaybından sonraki bozuk psikolojisinden faydalanmış da bunca zaman geçmiş eşiniz hala nasıl görmemiş aklım almıyor
gerçi adam her gece saatlerce konuşarak hep sıcak tutmuş arayı. fırsat vermemiş...
Eltim de öyle söylemişti şimdi aklıma geldi: ne benim sözümle ne başkasının sözüyle uzaklaşmaz anca bir yanlışını görmesi lazım diye

Bence adam çok kuznaz.çıkarları çatışmadığı sürece de eşim göremeyecek gerçek yüzünü

Adam neden akrabalarıyla görüşmüyor bilmek lazım, neden tek başına koskoca adam, evli de değil... demekki sıkıntılı bir insan. kaynınızın ilişkisi nasıldı samimiydi acaba? bence adamın bir açığını hatasını bulup eşinizin gözüne sokmak faydalı olacaktır ki böyle bir adamın da boşuna yalnız olduğunu düşünmüyorum bence sorunlu bir kişilik, zaten kek yap kocan senin olsun demesinden belli ve evet siz bir kaç gün tepki gösterip ailenizin yanına giderseniz belki o zaman kaybetme korkusu yaşayıp ben ne yapıyorum diyebilir.

Konu sahibesi ve yorum yapan herkes, lütfen konuya dini yorum yazılmasın, işin içine büyü, şeyhlik, müritlik karıştırmayın zira zaten böyle birşey yok konuda.

@yolcukardelen,
şimdiden yazacaklarım için özür dilerim ama eşinizin kişiliği oturmamış, kendine ait bir karakteri, düşüncesi olmayan insanlar zayıf noktalarından yakalayan herkesin etkisinde kalır.
Bence olanı söyleyeyim size, eşiniz abisini babasından bile çok seviyor ve onun düşüncelerine değer veriyormuş, abisini kaybedince onun yerine bu adamı koymuş, adam da uyanık biri ki rahmetliyle olan arkadaşlığı üzerinden, eşinizin abisine olan düşkünlüğünü kullanıyor.
Evet şeyhlik kısmı yanlış anlaşılınca tekrar not düştüm ben de☺️
Sorunun tespiti doğru ama peki çözümü ne olmalı sevgili Mune Mune
Yani iyi dusunun derim ama bana korkunc geldi bir irkildim, esinizin karakteriyle de babamin karakteri benziyor cunku.
Böyle olursa çok üzülürüm, kendimi de çok suçlarım nasıl bu adama bıraktım meydanı diye

Palu ailesi kim?

Böyle olursa çok üzülürüm, kendimi de çok suçlarım nasıl bu adama bıraktım meydanı diye[/QUOTE]
O yuzden iyi dusunun dedim :) ama soyle de bir sey var adam kendi cikarlari konusunda yanasiyorsa elbette bir yerde patlak verecektir mesela babamin kuzeni dedigim adam abime de yanasti abimde bir iki dedigi seyleri yapti derkeeen abimin isine gelmeyecek bir sey istedi diye abim suan araya mesafe koydu cok gorusmuyor.

Dini boyuta girmek istemiyorum ama adam inanctan vurup somuruyor kullaniyor olabilir kendisi yada herhangi bir hocA kilikli... esin gibi insanlar boyle dini kullanan pisliklerin her dedigini dogru kabul eder.. ve ne isterse yaparlar.. beyin yikiyorlar cunku... aman cocujlara dikkat... benim aklimdan gecen bu oldu... adamin yanina gidecekleri birgun takip et.. burda eskiden bir hica sozde gozaltuna alindi... milleti bademliyor diye

Canım❤️
Uzmandan kastın aile danışmanı mı? Ben de bundan çekiniyorum ama böyle de aptal yerine koyulmak zoruma gidiyor.yüzüne gülüyor arkamdan adamla beni çekiştiriyor:KK43:
Aptal yerine konulduğunu düsünursen kırilirsin tabii onun icin boyle düsunmeyip eşim etki altinda, yanlis yapiyor ama farkinda degil dersen tahammul etmen biraz daha kolaylasabilir.

Uzman derken hani bi psikolog aklima geldi danismak icin bu durumu anlatabilirdin ama psikologa da gitmistin. Bu konuyu anlatmis miydin?

X