- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.579
- 31
- Konu Sahibi Suskunhanim
Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşanma haberini benden duymayı bile hak etmiyor ama ben bana düşeni yaparım gerisi onun sorunu.Adama soracak mısınız, boşanıyoruz mutlu musun diye
günlük bizim evde olanları eşim, o tarafta olanları da o adam anlatıyor.yorumluyorlar kendilerince.daha doğrusu o adam yorumluyor. En son konuşmaların birinde adam, yengesini övdü uzun uzun sonra benim tutumumdan bahsetti.yola geleceğimi ama ne kadar orda var olabileceğimi falan söyledi. Eşim de gelse de numaradan gelir o düzelmez hala devam eder ondaki o kıskançlık fesatlık falan dedi.hatta benim ailemin yanına gelme haberimi eşim adama söylediğinde ne zaman döneceğime dair öyle emin konuştu ki(aklının ucundan bile geçmiyor dönmeyeceğim). Ben kararımı oradayken vermiş ve valizi ona göre toplamıştım, adam kaç valiz aldığımı dahi sordu ama benim eşimin aklına hala gelmedi.Konuşmaların içeriğinde ne var
yukarda bahsettim biraz içerikten.sebep psikolojik şiddeti kullanır sanırım avukat.somut delilimiz yok ne yazık ki.telefon dökümünde o adamla her gün konuştuğu da çıkar ama hakimi ne kadar etkiler bilmiyorumBoşanmaya sebep ne konuşmaların içeriği ne çok üzüldüm takipteydim bu konuyu ve düzeleceğini umuyordum
Adama bunu bile anlattı.hatta daha öncesinde uyuz oldu gibisinden de bahsetmiş. Adam emzirmeye devam edip etmediğimi, oruç tutup tutmadığımı dahi sordu.adam saydığım apt.l da hepsine cevap verdiKaşıntı stresten muhtemelen.
İnşallah kurtulursunuz en kısa sürede.
Oğlunuz zorlansa dahi zamanla atlatır bunu, eşiniz normal değil ki baba olarak örneklik teşkil edecek bir durumuda yok şuan da. Saçma sapan bir adamın peşinde kaybetmiş aklî melekelerini.Ailemin yanına geldim on gün hiç aramadı, oğlum da sormamıştı hiç. 10. Gün babamı özledim dedi.konuşmak istersen ararım dedim, istedi, konuştular.sonrasında iki kere daha aradı oğlum o da bir kez aradı.bir haftadır yine konuşmuyorlar. Oğlum zorlanacak ama tahminimden kolay atlatacak gibi inşallah
Gerçekten çok şaşırmıştım eşinizin haline geçer diye düşünmüştüm ama hala aynıymış pes gerçekten su evinde olan biteni sağa sola anlatan giybetci teyzeler gibi olan adam musveddelerine ifrit oluyorumAilemin yanına geldim on gün hiç aramadı, oğlum da sormamıştı hiç. 10. Gün babamı özledim dedi.konuşmak istersen ararım dedim, istedi, konuştular.sonrasında iki kere daha aradı oğlum o da bir kez aradı.bir haftadır yine konuşmuyorlar. Oğlum zorlanacak ama tahminimden kolay atlatacak gibi inşallah
Benim anlamadigim çocuğunu aramadan nasıl duruyor bu adam . Bu kadar mı aklı dengesini yitirmiş . Hiç kimse bişey demiyor mu buna . Eltiniz, ailesi falan nasıl bu kadar beyinsiz davranabiliyorAilemin yanına geldim on gün hiç aramadı, oğlum da sormamıştı hiç. 10. Gün babamı özledim dedi.konuşmak istersen ararım dedim, istedi, konuştular.sonrasında iki kere daha aradı oğlum o da bir kez aradı.bir haftadır yine konuşmuyorlar. Oğlum zorlanacak ama tahminimden kolay atlatacak gibi inşallah
yok, konuşmuyoruz, oğlum yaz bitince falan demişti konuşurken ama ne kadar ciddiye aldı bilmiyorum.Dönmeyeceğinizden hala haberi yok değil mi?
Başlarda abisinin durumu sebebiyle boşlukta vs deyip görmezden gelip alttan alıyordum.başlarda hep yazdığım için bana hep atarlandılar hatırlarsınız: yapacak biri değil dediğim için.Gerçekten çok şaşırmıştım eşinizin haline geçer diye düşünmüştüm ama hala aynıymış pes gerçekten su evinde olan biteni sağa sola anlatan giybetci teyzeler gibi olan adam musveddelerine ifrit oluyorum
En son bir arkadaşla oturup konuştuğumuzda “neden kardeleni de götürmüyorsun ki yengenlere giderken ya da onlarla gezmeye giderken?” Dedi arkadaşının hanımı. O da “Kardelenin yengemin karşısına çıkacak yüzü yok ki “ deyince tepem atmış: “ Asıl yengenin karşıma çıkacak yüzü yok.Ölen benim kocam olsaydı, kaynım ister babam ister oğlum yaşında olsun ne evime alırım ne de hanımıyla benim yüzümden sıkıntılıyken gezmeye giderdim”dedim hiçbir şey diyemedi.yengesi fazla geniş mezhepli demek ki.bu süreçte yapmaz dediğim kişiler yapmaz dediğim her şeyi yaptılar.Benim anlamadigim çocuğunu aramadan nasıl duruyor bu adam . Bu kadar mı aklı dengesini yitirmiş . Hiç kimse bişey demiyor mu buna . Eltiniz, ailesi falan nasıl bu kadar beyinsiz davranabiliyor
Bir cenaze insanları bu kadar değiştirir mi ya?En son bir arkadaşla oturup konuştuğumuzda “neden kardeleni de götürmüyorsun ki yengenlere giderken ya da onlarla gezmeye giderken?” Dedi arkadaşının hanımı. O da “Kardelenin yengemin karşısına çıkacak yüzü yok ki “ deyince tepem atmış: “ Asıl yengenin karşıma çıkacak yüzü yok.Ölen benim kocam olsaydı, kaynım ister babam ister oğlum yaşında olsun ne evime alırım ne de hanımıyla benim yüzümden sıkıntılıyken gezmeye giderdim”dedim hiçbir şey diyemedi.yengesi fazla geniş mezhepli demek ki.bu süreçte yapmaz dediğim kişiler yapmaz dediğim her şeyi yaptılar.
Misal yengesi arabayı ve ehliyeti kışın almıştı.ramazanın hemen öncesinde eşim iki saatlik ilçeden şehir merkezine bizim arabayı kullandırmış pekiştirsin diye. Ama ben söz konusu olduğumda ooooooo
Böyle bir yengenin ne demesini bekliyorsunuz ki o hafta sonu çocuklarım da hastaydı.
Kv gelince onu da yok sayıyor. Ben annemler geçtikten sonra her hafta sonu yengesinin evindeydi ben annesine sadece birer kere onar dk uğramış. Onlara da beni destekledikleri için tavırlı.
Çocuk noktasında da bana mesaj vermek için( çocukları bana karşı kullanamazsın gerekirse onları da aramam ) olabilir ama hangi sebeple olursa olsun oğlumu buna alet etmemeliydi.
Artık ilgilenmiyorum ne halleri varsa görsün, sürünsün
Nasıl yani yengenle eşinin bı yakınlaşmasımi oldugunu düşünüyorsun o kismi anlamadım inan o kadar çok üzüldüm ki bu konuya inşaallah çocukların ve senin için herşeyin en iyisi hayırlısı olurEn son bir arkadaşla oturup konuştuğumuzda “neden kardeleni de götürmüyorsun ki yengenlere giderken ya da onlarla gezmeye giderken?” Dedi arkadaşının hanımı. O da “Kardelenin yengemin karşısına çıkacak yüzü yok ki “ deyince tepem atmış: “ Asıl yengenin karşıma çıkacak yüzü yok.Ölen benim kocam olsaydı, kaynım ister babam ister oğlum yaşında olsun ne evime alırım ne de hanımıyla benim yüzümden sıkıntılıyken gezmeye giderdim”dedim hiçbir şey diyemedi.yengesi fazla geniş mezhepli demek ki.bu süreçte yapmaz dediğim kişiler yapmaz dediğim her şeyi yaptılar.
Misal yengesi arabayı ve ehliyeti kışın almıştı.ramazanın hemen öncesinde eşim iki saatlik ilçeden şehir merkezine bizim arabayı kullandırmış pekiştirsin diye. Ama ben söz konusu olduğumda ooooooo
Böyle bir yengenin ne demesini bekliyorsunuz ki o hafta sonu çocuklarım da hastaydı.
Kv gelince onu da yok sayıyor. Ben annemler geçtikten sonra her hafta sonu yengesinin evindeydi ben annesine sadece birer kere onar dk uğramış. Onlara da beni destekledikleri için tavırlı.
Çocuk noktasında da bana mesaj vermek için( çocukları bana karşı kullanamazsın gerekirse onları da aramam ) olabilir ama hangi sebeple olursa olsun oğlumu buna alet etmemeliydi.
Şaka gibi, insanları anlamak mümkün değilNasıl yani yengenle eşinin bı yakınlaşmasımi oldugunu düşünüyorsun o kismi anlamadım inan o kadar çok üzüldüm ki bu konuya inşaallah çocukların ve senin için herşeyin en iyisi hayırlısı olur
Yok şu süreçte olacağını sanmıyorum ama ilerisi için artık hiçbir şeyi öngöremiyorum olanlardan sonra . Yola çıkmadan önceki akşam da sordum normalde her şeyi kestirip atan ama hiç doğru düzgün açıklama(son süreçte) yapmayan adam oturdu bi güzel anlattı o benim annem yerinde. Ben ona anne derim o bana oğlum hatta şu zaman mesaj atmıştı oğlum nasılsın diye dedi.Nasıl yani yengenle eşinin bı yakınlaşmasımi oldugunu düşünüyorsun o kismi anlamadım inan o kadar çok üzüldüm ki bu konuya inşaallah çocukların ve senin için herşeyin en iyisi hayırlısı olur
Dava sürecinde bu değişik tiplerden ne pislikler çıkacak hayretle bekliyorum.Yok şu süreçte olacağını sanmıyorum ama ilerisi için artık hiçbir şeyi öngöremiyorum olanlardan sonra . Yola çıkmadan önceki akşam da sordum normalde her şeyi kestirip atan ama hiç doğru düzgün açıklama(son süreçte) yapmayan adam oturdu bi güzel anlattı o benim annem yerinde. Ben ona anne derim o bana oğlum hatta şu zaman mesaj atmıştı oğlum nasılsın diye dedi.
Benim rahatsız olduğum nokta eskiden yengesine hep yenge diye hitap ederdi son bir kaç konuşmasında hitap kullanmaması dikkatimi çekti. Soruyu da bunun için sormuştum zaten.ama o adama anlatırken yengem diyor hiç ismiyle hitap ettiğini duymadım. Anneler gününde ki böyle şeylere önem vermez ne annesininkini kutladı ne de benimkini ama akşam yengesininkini kutladı ve konuşma boyunca hiç hitap kullanmadı
Eşine karşı çok dikkatli bir tutum izlemek lazım .Şu an izliyorsunuz gördugüm kadarıyla.Eşiniz önceden tanıdiğıniz adam degil ayrıca buradan bile aşırı farklılaştığı belli oluyor.Çocuklarla azami görüştürün onun dışında canınızı yormayın artık.10 gün coluk cocugunu aramayan adam da,gitsin o herifin koynunda yatsın.İkisi de terbiyesizmişEn son bir arkadaşla oturup konuştuğumuzda “neden kardeleni de götürmüyorsun ki yengenlere giderken ya da onlarla gezmeye giderken?” Dedi arkadaşının hanımı. O da “Kardelenin yengemin karşısına çıkacak yüzü yok ki “ deyince tepem atmış: “ Asıl yengenin karşıma çıkacak yüzü yok.Ölen benim kocam olsaydı, kaynım ister babam ister oğlum yaşında olsun ne evime alırım ne de hanımıyla benim yüzümden sıkıntılıyken gezmeye giderdim”dedim hiçbir şey diyemedi.yengesi fazla geniş mezhepli demek ki.bu süreçte yapmaz dediğim kişiler yapmaz dediğim her şeyi yaptılar.