ben öğretmenliğinize laf etmedim öğretmen olduğunuz halde bu bilinçsizliğinize anlam veremediğimi beyan ettim. Sizin psikolojinizdeki bir insanın çocuğuma öğretmenlik yapma ihtimalini hala düşünemiyorum
bu size kültürsüz ya bilgisiz öğretmen yaftası vurmaz. seninde çocuğun var sen ister misin?
her neyse.
ben anlatılan ilk avukatın gerçekliğine inanmıyorum açıkçası kulaktan dolma cümlelerin adı bir avukatla görüştüm olmuş. burda herkes esip gürleyince ya gerçekten uyanıp bir avukata gidilmiş veyahut bu da bir düzmece
çünkü sizin kocanızdan boşanmak istediğinizi düşünmüyorum
ama en azından bunu açıkça söyleseniz herkes size ona göre yardımcı olur.
hadi diyelim ki yeğeninin mesajı doğal bir sevgi mesajı hadi bize yanlış çarpıtıldı yahut siz yanlış algıladınız diyelim...
yahu yeğenini alıp alıp bu adama gitmesi kalmalar hastane deyip gitmemeler hala diyorsunuz ki böyle şeyler yapmaz
ben öz dedemin tacizine uğramış bir insanım.
siz bilmem kaç yıldır evli olduğunuz en nihayetinde bambaşka bir ailede büyümüş hayatının sizden öncesi de olan bir insandan bahsediyorsunuz.
hiç mi tv izlemiyorsunuz hiç mi gazete okumuyorsunuz
tutturmuşsunuz eşim yapmaz eşin bunları yapmayacak bir insan olsa sen buraya gelip konu açmazdın ve bunların büyük kısmını yaşamazdın belki imtihanındır Allah yardımcın olsun ama gözlerimi kaparım vazifemi yaparım modundan acilen çıkmalısın
ben sizin o yeğenleri düşündüğünüzü üzüldüğünüzü de düşünmüyorum burada onlarca insan istismar ihtmailnden bahsediyor en ufak bir endişeniz yok ama belki kendi çocuğunuza ALLAH KORUSUN biri şeker verse kim bu der işkillenirsiniz. Diyelim ki kocanız değil de adam yapıyor bunun adı yine İSTİSMAR değil mi veyahut istismar ihtimali değil mi en ufak endişeniz yok tabi sizin çocuklarınız değiller çünkü.
yaşananlardan dolayı kızlardan soğumuş hatta rahatsız oluyor da olabilirsiniz ama insani duygularla baktığınızda düşman çocuğu da olsa bu yaşananlara şahit oluyosunuz bir endişe duymanız gerekiyor.
Öğretmenliğine laf etmedim diyorsunuz ama sonrasında yazdıklarınız bile bu minvalde.
Avukatla görüşmediğim halde neden görüştüm diyeyim söyler misiniz?kazancım ne olacak?burda danışıp fikir almaya çalışıyorum ve ilk danıştığım yer burası değil.Daha önce bahsettiğim hiçkimse kalkıp istismar, cinsel değişim vb durumdan bahsetmediler.belki ben de dışardan kişileri tanımadan yazılanları okusam “ya kadın nasıl görmez” derdim ama işin içine girince durum çok değişiyor.
Gerçekten boşanma niyetim olmasa neden ikinci avukata gideyim?forumda yazanlar sebebiyle demişsiniz ya hani kapatırım topiği olur biter.
Yeğen konusunda da hastaneye gidildi akşamında bir başka aile dostunun yanında kaldılar dedim.gitmedikleri mevzu daha öncesinden.yani hava şartlarını sebep gösterip hiç yola çıkılmadı.
SiZin adınıza çok üzüldüm kişinin tacize uğraması hele ki kan bağı olan birinin tacizine uğraması inanılır gibi değil.buna bağlı olarak hiçkimseye güvenmemenizi çok iyi anlıyorum lakin çevremde güvensiz bir ortam hiç olmamıştı benim bugüne kadar.ben de hep güvendim insanlara ne yazık ki.
Benim kocam yapmaz modunda değilim, ben yukarıda da yazdığım gibi daha önce bu ihtimali gözümün önüne koyan kimse olmadı.tekrar söylüyorum şaşkınlıkla karşılamam onu savunduğum anlamına asla gelmez.itidalli davranmaya çalışıyorum mahkemede aleyhime delil oluşturacak unsurlar olmaması için.
Yeğenleri düşünmediğim noktası kanımı dondurdu.nasıl böyle bir şey olabilir.yeğen bile olmasına gerek yok tek bir çocuğun bile böyle bir şeye maruz kaldığını görsem inanın kan gövdeyi götürür ama delilim yok elimde.avukatıma da söyledim, bu konuyu kimseye dillendirmeyip bulabilirsek delil toplayalım dedi.o da şüphelendi böyle bi durumdan.
Soğumamı gerektirecek çok sebep oldu özellikle de büyük Kıza ama onlar çocuk hem de yetim.bunu nasıl yapabilirim, nasıl koyabilirim?
Her söylediğinize tek tek cevap vermeye çalıştım, yardım etmek istediğinize canı gönülden inanıyorum.