@yolcukardelen canım benim ben de mune ile aynı şeyleri düşündüm.
Sen çok tatlı, pamuk gibi, yumusacık, ailesine sahip çıkmak isteyen, temiz bir kadınsın.
En doğru olanı yapmışsın, iyi bir avukat bularak ve onun yönlendirmeleriyle de kanıt toplama kararı alarak.
Ben de sana tam bunları yazacaktım ama çok yorum olunca kalabalık yapmak istemedim.
Iki genç kızın yani yeğenlerin durumu hepimizi rahatsız etti, avukat da buna dikkat çekmiş.
Senden ricam duygusal tepkiler vermemek için olanlara aileni kötü bir adamdan kurtarma operasyonu olarak bak. Bu süreçte belki kocanı kurtarır ve yeniden aile olursunuz.
Ancak bu yol zorlu, yaninda şu an avukattan baska kimse yok, kocan etki altında, kötü adam manipulasyonda usta, arada aklı basinda olması gereken büyüklerin ya gözü kapalı ya da işin icindeler. Yani teksin. Bu nedenle sağlam durmalısın.
Avukat hanımla iyi bir dialog kuracağından eminin. Sen zaten çok şekersin, kendini de gayet guzel ifade ediyorsun. Lutfen ona da olanları hic cekinmeden anlat, yani profesyonel destegin yanısıra bu olayda biraz dert ortağın gibi olur umarım.
Bakalım süreç nasıl isleyecek.
Sakin ve akıllı olarak ilerledikçe sonuçta ne olursa olsun sen ve evlatların hasar almadan kurtulursunuz zaten senin sorumlulugun da bu.
Allah yardımcın olsun.