Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Benimde hiçbir somut delilim yoktu.boşanma davası açtım aynı anda eşim için uzaklaştırma istedim.1 hafta sonra 3 ay uzaklaştırma aldı.derdini anlatınca gayet iyi anlıyor hakimler.hepsi değil tabi.ama ben direkt hakime çıktım adam leb demeden leblebiyi anladı.konuşamadım bile doğru düzgün o herşeyi kendi anladı.insan sarrafı oluyorlar gerçekten benzer vakaları göre göre.tabi yine de genelleme yapamıyorum.

Prosedürü çok bilmiyorum ben de çıkarttırdım ama mesajları gönderdim avukata o yaptı ben kimseyle görüşmedim tebligat için imzaya gittim sadece.

yolcukardelen,
dün geceden beri aynı yorumlar üzerinden dönüyorum, sizin konu çok basit, çözüm olarak basit demiyorum, eşiniz ve diğer adamın ilişkisi bakımından basit, ortada derin birşey yok, karşı taraf uyanık, eşiniz kendi düşüncelerini üretemeyen biri, bu kadar basit bu.

Bugün o adamdan sıyrılsa yarın başkasına inanacak, özür dilerim gerçekten eşinizin kendine ait düşüncesi yok ondan oluyor bunlar, siz bunu zararı size dokunana kadar fark edememişsiniz.

Eşiniz yönlendirilebilecek biri, siz de çok güzel yönlendirirdiniz aslında ama olaya hep duygusal bakıp kabahat bende mi diye bakmışsınız.

Size bir örnek daha, bir tanıdık var, aynı eşiniz gibi kendi düşünceleri yok, eşi çok uyanık bir kadın öyle güzel yönlendiriyor ki, güzel derken kadın kendi lehine yönlendiriyor, adamın maaş kartını bile aldı, cebinde 1 kuruş bırakmıyor, git diyor adam gidiyor, gel diyor adam geliyor, otur otur kalk kalk, adam bildiğiniz kurulu bebek, kurup bırakıyorsunuz istediğinizi yapıyor, adamı öyle bir kıvama getirmiş ki aileni sil dese siler.
Mune beni en iyi bir sen anladın bir de mesafeli mesafeli . Ancak yorum yazanların hepsine de teşekkür ederim gerçekten benimle dertlendiler sağ olsunlar.aradaki yorumları okuyup yazacağım, yeni bayan bi avukatla görüştüm
Bak sana bişey soracağım dürüstçe cevap ver olur mu?
Sen amcalarını hergün arayıp "Seni seviyorum" diyor musun?
Amcalarında "al özlemişsindir" diyerek sana foto atıyorlar mı?
Sen telefonuna şifre koyduğun için eşin senden şüpheleniyor mu?
Ve son olarak çevrende kaç defa şahit oldun böyle birşeye?
Tüm bunlara içtenlikle cevap ver. Bak bu olayın sonu bize yine dokunmaz olan sana olur. Hepimiz burda senin için uğraşıyoruz. Ben gerçekten çok üzülüyorum bu durumuna. Keşke diyorum kv, görümce çekişmesi falan olsaydı da böyle bi konuyla gelmeseydin buraya ruhum daraldı gerçekten.

Bak ben üvey ailede büyüdüm ama benim için öz ailemden farksızdılar. Ben küçük abimi o kadar seviyorum ki anlatamam. Ama ben liseye geçtim geçeli abime düzgünce sarılmadım bile. Neden biliyor musun? Hiç birimizin içinde kötülük yok elbette biliyorum ama yengem belki olur ya yanlış anlar diye. Çünkü kadın kıskanır eşini.
Ben dayım için ölüürüm ama ergenliğe girdiğimden beri o kadar samimi değilim. Yengem olur ya belki bir gün ters tarafından kalkarda yanlış anlar diye. Yani ergenlik deyip geçmeyin. O sapık adam eşiniz üstünde nasıl bir baskı kurdu bilemiyoruz. Ama yeğen-amca ilişkisi sineğin bile midesini bulandırır. Düşüncesi bile iğrenç çünkü.
Aynısını ben de düşündüm ama çocuklar elinde büyümüş gözüyle baktım hep. Yeni görüştüğüm avukat da bu konuya dikkat çekti.kanıt bulmaya çalışacağız

Ocakbasinda elimde kepçe konuyu takipten aç kalacam sonunda:KK45: farklı bir avukatla bir daha konuşun bence konu sahibi. Bebeğiniz küçük onu sizden zaten alamazlar. Çekişmeli dava olsa dahi büyük ihtimalle 4,5 yaşındaki küçüğü de size verirler ilk aşamada. İlerde de ortak velayet olur gibi geliyor. Hayır yemek vakti olmasa sizin için ben avukat tanıdıklara danisicam artık.o_O
Teşekkür ederim☺️
Siz bence bizle dalga geçiyorsunuz? Ortak velayeti nasıl ilk defa duyuyorsunuz?
Boşanan çiftlere tanık oldum lakin bu konuda gerçekten bilgim yoktu
10 yıldır avukatlık yapıyorum, dava sürecinde kadın çocuklarla birlikte evi terk etti diye çocukların esirgeme kurumuna verildiğini ne duydum, ne gördüm, yani o kadar abest bir şey ki söylediğiniz bunun doğru olmadığını anlamak için hukuk okumaya gerek yok, mantık kuralları çerçevesinde düşünmek yeterli. Boşanma davası ile birlikte çocukların geçici velayetini talep edeceksiniz bu kadar. Çocuklarınızı söylediğiniz nedenle hiç kimse elinizden alamaz. Hala bu yönlendirmenin bir meslektaşım tarafından yapıldığına inanmıyorum ve inanmak istemiyorum. İlk mesajım da yazdığım gibi anlattığınız somut olayda bir çok boşanma nedeni de mevcut, soyut bir durum söz konusu değil. Başka birine danışmanızı öneririm.
Başkanını avukatla görüştüm sizin söylediklerinize paralel şeyler şöylesi yazacağım birazdan, teşekkür ederim
öğretmwnliğine laf eden kim
ben değilim arkadaş
gerçekten bir yardım almalısın
çok yorum var ve atlamadan gitmeye çalışıyorum, evimde de değilim bi taraftan da çocuklarla oynamaya çalışıyorum derken arada karışmış olabilir ☺️Siz değilseniz lütfen üzerinize alınmayın

@yolcukardelen canım benim ben de mune ile aynı şeyleri düşündüm.

Sen çok tatlı, pamuk gibi, yumusacık, ailesine sahip çıkmak isteyen, temiz bir kadınsın.

En doğru olanı yapmışsın, iyi bir avukat bularak ve onun yönlendirmeleriyle de kanıt toplama kararı alarak.

Ben de sana tam bunları yazacaktım ama çok yorum olunca kalabalık yapmak istemedim.

Iki genç kızın yani yeğenlerin durumu hepimizi rahatsız etti, avukat da buna dikkat çekmiş.

Senden ricam duygusal tepkiler vermemek için olanlara aileni kötü bir adamdan kurtarma operasyonu olarak bak. Bu süreçte belki kocanı kurtarır ve yeniden aile olursunuz.

Ancak bu yol zorlu, yaninda şu an avukattan baska kimse yok, kocan etki altında, kötü adam manipulasyonda usta, arada aklı basinda olması gereken büyüklerin ya gözü kapalı ya da işin icindeler. Yani teksin. Bu nedenle sağlam durmalısın.

Avukat hanımla iyi bir dialog kuracağından eminin. Sen zaten çok şekersin, kendini de gayet guzel ifade ediyorsun. Lutfen ona da olanları hic cekinmeden anlat, yani profesyonel destegin yanısıra bu olayda biraz dert ortağın gibi olur umarım.

Bakalım süreç nasıl isleyecek.

Sakin ve akıllı olarak ilerledikçe sonuçta ne olursa olsun sen ve evlatların hasar almadan kurtulursunuz zaten senin sorumlulugun da bu.

Allah yardımcın olsun.

İyi de olayı böyle anlatırsanız ben de size avukatın dediğini derim, siz kulağınızı tersten göstermişsiniz avukata, biriyle geceleri konuşmak suç değil ki, gece geç saatlere kadar bir yerde olmakta suç değil, siz çok yanlış yerden anlatmışsınız avukata.

Bu arada dün geceden beri yazışmalarınızdan sizinle ilgili düşüncemi de söyleyeyim, inanın maksadım sizi kırıp incitmek değil, siz bence aşırı derecede mülayim, hukuki olarak haklarını pek de bilmeyen, eşine minnet duygusu besleyip bu adam karşınıza çıkana kadar eşinin kendine ait düşüncesi olmayan çabuk etkilenen biri olduğunun farkına varmamış, sevdiğiniz için bazı şeyleri göz ardı etmiş bir kadınsınız, sizi zorlayan durumlar ortaya çıkıncaya kadar çoğu şeyi görememişsiniz veya kulak ardı etmişsiniz, hepsi de eşinize olan sevginizden.

Burada bile baştan olayı o kadar doğa üstüymüş gibi anlattınız ki, eşinizin adamdan aşırı etkilendiğini başka şeylere bağladınız ilk yorumlarınızda, insanlar da doğal olarak altında başka şeyler var sandı.

Azıcık dişli ve uyanık olsanız önüne geçebileceğiniz mevzular büyümüş, evet dinleme haberleşmenin gizliliği ve özel hayatın gizliliğinin ihlali sayıldığından kullanılamaz, eşi de olsanız dinleyip kayda almanız suç, ancak aldatma vakalarında hakim insiyatifinde bu tip dinlemeleri delil olarak kabul etmek, ki aldatma durumlarında bile karşı taraf yani eşiniz gizlice dinlediğinize dair dava açsa haklı bulunur.

Ah mune ah...
Ben dediğim dedik ve çevresindekileri tatlı dille yöneten biriydim.bununda inan yöneteyim diye yapmadım hiçbir zaman.Karakterim böyle.Eşim de zamanında bu konuda sorun etmemişti hiç lakin bu adam gözünü açayım derken düşman etti bana ve tüm kadınlara. Şimdi benim yerimi o adam dolduruyor güç dengesi adına.

Belki bu doğum dönemine gelmese daha akıllı davranabilirdim ama duygularımı arka plana itemedim.zaten çok duygusal bi insanım.
Azıcık dişli ve uyanık semiş ve önüne geçecekleriniz büyümüş demişsiniz ya örnek verebilir misiniz?

Eltim, o adam ve yeğenleri dışında kimseyi dinlemiyor.bu kişilerde yönlendiremez.kaldı ki psikoloğa gittiğim dönemde beni bile küçümsemişti Allaha sığınmak varken diye ama ben gitmek istediğim için de götürdü ve ben içerdeyken bi saat çocukları gezdirdi.seni de çağırıyor psikolog dediğimde çocukları bahane edip gelmedi

Ah ah...
o kadar haklısınız ki... ya koparsa tamamen diye cesaret edemedim ben cesaret edemedikçe o da şımardı.babamı aradım bugün anlattım biraz, o da eşimi aramış.
Eşim bundan sonra 5 çocuğum var benim derdi(3 ü
kaynımın kızları)ben de elbette derdim ama birlikte kol kanat gerelim derdim.bu süreçte çocuklarla da aramı açmaya çalıştı o adam ve sanırım eşim de. Sadece büyük kız da biraz etkili oldu.
Misal evime geldi kalmaya.ben iki çocukla onun sevdiği yemekleri tatlıları yapmak için didindim, sadece ortalığı toplayıp gerekli olan yerleri süpürdüm.bu vakitlerde çocuklarla vakit geçirdi ki eşim de çocuklarla vakit geçirmek için geliyor demişti.kızımı uyuttuğum zamanlar oğluma çizgi film açıp sohbet etmeye çalıştım( ki tv almadık çocuklar izlemesin diye, belli çizgi filmleri kısıtlı zamanda izlemesine izin veriyoruz.onun dışında eşim de ben de sürekli oğlumla oynuyoruz).sonraki gün doları çıkardım, ilçe olduğu için gezecek bir yer yok ama hava alsın en azından dedim)
giderken yine beklerim dedim, gülümsedi cevap vermedi.işkillendim, o akşam eşimin konuşmasını dinledim yine. Ben sürekli iş uydurup yapmışım yeğeniyle ilgilenmemişim falan filan.
Aynı yeğeniyle gezmeye gittiklerinde kitapçıya da uğrayacaklardı.şu kitabı da alıver benim adıma dedim(daha önce bahsi geçmişti aramızda)sonrasında unuttum dedi, olabilir dedim inandım. Sonra netten sipariş vereceğimizde o kitabı da istettim.bunu anlatmış yeğenine mesajda o da puf yazmış ve bunu gülerek o adama anlattığında öğrendim.Şimdi yazınca fark ediyorum nasıl sabretmişim.
Ve o kızcağız yetim diye ben hala sıcak davranmaya çalışıyorum:KK43:
Ohaaaa.Canim senin kocan koca değil sana kuma olmuş resmen.Herseyin farkındasın da neden bu kadar ezdiriyirsun kendini.Bak sen sindikce,adam dinlenmiş.Senin gibi çalışan,para kazanan ,mesleği olan bir kadın neden kendini bu kadar ezdirir.Valla konuyu nereden tutsam elimde kalıyor.Allah yardım etsin insAllah.Eşinin ders almaya ihtiyacı var.Hemde ciddi olarak

İnşallah bu adam yengeni alda ortada kalmasın demez tövbe tövbe ,baksanıza ne dese yapıyormuş

Polise bildirilse mi acaba adam? Adam gercekten tehlikeli.
İyi de nasıl anlatacağım, kanıtım yok. Kv durumun farkında it siye bahsediyor bu adamdan ama kayınbabaya sordum akşam kimi kimsesini tanıyor musun diye. Durumun farkında değil hala adam.74 yaşında ve çok anlamıyor böyle şeyleri.salı günü kızılca kıyamet koptu evde ve babası buna bizim mi bi kusurumuz oldu diye soruyor

İşin kötüsü yeğenler kız:KK43: 18 yaşındaki yeğen durumda falan paylaştı başını omzuna koymuş bi fotusunu.eşime yumuşakça dedim ki: çok üzüldüm, o genç kız babasının yerine bi omuz arayabilir ama bu senin omzun olmalı, nihayetinde o bekar ve aile dışından bi adam diye ama yine kötü olan fesat olan ben oldum.aynı yeğeni her sabah seni seviyorum mesajı atar eşime.Eşim sınıfta fotosunu çekip atar özlemişsindir diye.sonra bunu o adama anlatırken de ben duyar sabrederim.kendime çok kızmaya başladım
Anneye bak ,hemde öğretmen bir anne.Kim olursa olsun ,bırak amcayi ,eşim alsa göturse ne oluyoruz arkadaş derim ya bu nasıl bir iş.Genislik olmuş ,konya ovasi.Tövbeler olsun.

Kararına sevindim açıkcası inşallah tez zamanda açıklığa kavuşur her şey. Diğer türlü çok zorlu günler seni bekliyordu sonu belirsiz bi savaşa girecektin.

İyi de nasıl anlatacağım, kanıtım yok. Kv durumun farkında it siye bahsediyor bu adamdan ama kayınbabaya sordum akşam kimi kimsesini tanıyor musun diye. Durumun farkında değil hala adam.74 yaşında ve çok anlamıyor böyle şeyleri.salı günü kızılca kıyamet koptu evde ve babası buna bizim mi bi kusurumuz oldu diye soruyor
Ay yazık insanlara
Yaşlılarmış da
Allah kocanızın eltinizi falan ıslah etsin

Dünden beri konu başlığını görüyor ama girmiyordum konuyu okumaya bir türlü.Girdikten ve yorumları okuduktan sonra aklıma şu söz geldi : " Bazen , her şey göründüğü kadar basittir."

Örgüt mü o mu bu mu bilmem ama bu ipsiz sapsız adam eşinizin yeğenini istismar ediyor ve eşiniz de buna aracılık ediyor.Hatta eşinizle yeğeniniz arasında da bir bağ olabilir.Yani çok ağır ve iğrenç bir şeyler yaşanıyor bence.Sizdeki rahatlık mı desem saflık mı desem aşk mı desem hormonlar mı desem inanın size de akıl erdiremedim.Hadi siz eşiniz diye göremiyorsunuz çocukların annesi de bu soytarı adamın etkisi altında da peki bu çocukların nenesi , dedesi hiç kimseleri yok mu?

Bu adamndan ayrılın , delil toplayın.Hepsini saklayın.Kocanızla da her zamanki gibi konuşun , tavırlarınızı değiştirip şüphe çekmeyin.Sonra da tekmeyi basın eş dediğiniz o insana.O da kendi başını yesin , sizi ve çocuklarınızı tehlikeye sokmasın.Bakın görün boşandıktan bir 10 15 yıl sonra eşinizin haberini alırsınız.
Yeni görüştüğüm avukat da son paragrafta yazdıklarınıza yakın şeyler söyledi.bende ki körlük sanırım
Şimdi benim fikrim tamamen değişti bence ortada hiç bişey yok sadece o adamı abisi yerine koymuş bence amcasına sadece seni seviyorum yazmamış başka birseylerde yazmış normal yeğeni gibi amcası da oylesine bir foto atmış bazen olur ya grupta atarız w.app onun gibi bişey bence konu sahibesi esine kirilduğu için farklı anlamlar yükleyip burda bize anlattı o da haklı kendince tabi bana öyle geldi bilmiyorum
Fikriniz niye değişti bi şey anlamadım
Bana da bu adamın eltinizde ya da eltinizin çocuğunda gözü var da yakın olmaya çalışıyor gibi geldi hani eşinize kendini abisi gibi hissettirip bi şekilde aileye girmeye çalışıyor sanki
Amaçlı bu olsa aileyi birbirine karşı doldurmaz
Benimde hiçbir somut delilim yoktu.boşanma davası açtım aynı anda eşim için uzaklaştırma istedim.1 hafta sonra 3 ay uzaklaştırma aldı.derdini anlatınca gayet iyi anlıyor hakimler.hepsi değil tabi.ama ben direkt hakime çıktım adam leb demeden leblebiyi anladı.konuşamadım bile doğru düzgün o herşeyi kendi anladı.insan sarrafı oluyorlar gerçekten benzer vakaları göre göre.tabi yine de genelleme yapamıyorum.
burda yazdıysanız konu linkini bana mesaj olarak atar mısınız yorumlarda arada kaynamasın.süreci öğrenmek istiyorum

@yolcukardelen canım benim ben de mune ile aynı şeyleri düşündüm.

Sen çok tatlı, pamuk gibi, yumusacık, ailesine sahip çıkmak isteyen, temiz bir kadınsın.

En doğru olanı yapmışsın, iyi bir avukat bularak ve onun yönlendirmeleriyle de kanıt toplama kararı alarak.

Ben de sana tam bunları yazacaktım ama çok yorum olunca kalabalık yapmak istemedim.

Iki genç kızın yani yeğenlerin durumu hepimizi rahatsız etti, avukat da buna dikkat çekmiş.

Senden ricam duygusal tepkiler vermemek için olanlara aileni kötü bir adamdan kurtarma operasyonu olarak bak. Bu süreçte belki kocanı kurtarır ve yeniden aile olursunuz.

Ancak bu yol zorlu, yaninda şu an avukattan baska kimse yok, kocan etki altında, kötü adam manipulasyonda usta, arada aklı basinda olması gereken büyüklerin ya gözü kapalı ya da işin icindeler. Yani teksin. Bu nedenle sağlam durmalısın.

Avukat hanımla iyi bir dialog kuracağından eminin. Sen zaten çok şekersin, kendini de gayet guzel ifade ediyorsun. Lutfen ona da olanları hic cekinmeden anlat, yani profesyonel destegin yanısıra bu olayda biraz dert ortağın gibi olur umarım.

Bakalım süreç nasıl isleyecek.

Sakin ve akıllı olarak ilerledikçe sonuçta ne olursa olsun sen ve evlatların hasar almadan kurtulursunuz zaten senin sorumlulugun da bu.

Allah yardımcın olsun.
Yok ben mesajlarınla beni anladığını hissediyorum teşekkür ederim, ola ki arada kaynarsa yorumun ya yeniden etiketle ya da mesaj at☺️ Süreç tam da dediğin gibi ilerliyor ama burada bunca insan aynı şeyi düşünüyorsa bir yerlerde gerçekten benim körlüğüm var ve artık son vermenin zamanı geldi.yakıştıramasam da araştırıp emin olmalıyım.evet hem destek hem de dert ortağı gibi oldu
Ohaaaa.Canim senin kocan koca değil sana kuma olmuş resmen.Herseyin farkındasın da neden bu kadar ezdiriyirsun kendini.Bak sen sindikce,adam dinlenmiş.Senin gibi çalışan,para kazanan ,mesleği olan bir kadın neden kendini bu kadar ezdirir.Valla konuyu nereden tutsam elimde kalıyor.Allah yardım etsin insAllah.Eşinin ders almaya ihtiyacı var.Hemde ciddi olarak
terk etmek bile onun için ders olmaz

Dünden beri benimle dertlenip bana yol gösteren canlar, hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Umarım asla böyle bir olay başınıza gelmez.Bazı olayları duyduğumda ben olsam yapamazdım dediğim şeyler ile sınandım bu yıl.
Bugün ilk avukatın söylediklerinden sonra adeta yıkılmıştım, forumda bu kadar ayyuka çıkarken kimse anlam veremezken avukat nasıl olur da bunu söyler diye.ama bazı arkadaşların yazdığı gibi oldu sanırım, avukat uğraşmak istemedi.
Akşam başka bi avukatla görüştüm, başta aynı şeyleri anlattım ama sorular ile konunun tüm detayını öğrendi diyebilirim.Bu süreçte de dava açabiliriz, geçici velayeti alırız ama süreç uzar dedi.bir kaç ay delil toplamak için evi terketme, izlemede kal ama be öfkelen ne de sevgi gösterisinde bulun dedi. Ben yoruldum dedim, çok haklısın ama sonuca ulaşmak için katlanılabilir dedi.en azından 3. Kişilerin yanında aile terapistine gitmeyi teklif et ki çabaladığını şahit olabilsinler hakim karşısında dedi.
Hatta psikoloğa devam et dedi.bu çabanı gösterir dedi(gündüz ki avukat bu karşı tarafın işine yarar onlar kullanır demişti ama yeni avukatım senin durumun tam tersine işimize bile yarar dedi.lohusa iken yalnız bırakılıp depresyona itilmiş bir kadın olarak savunuruz dedi.olaki psikolojisi bozuk diyecek olurlarsa da alırız hastaneden raporumuzu dedi.
Çocuklar konusunda da kanıt bulmadan buny dillendirmenin yanlış olacağını ama bu durumların asla normal olmadığını söyledi.aklıma geldikçe yazarım yine Mune Mune mesafeli mesafeli

Valla burada yasak suç vs diyenler olacaktır, doğru da..
Ama ben yaptım ve eşimin telefonuna casusluk programı yükledim. Telefonda konuşma, msjlaşma, whatsap, internet vs tüm kayıtları görebiliyorum.
Ortam ses kaydı da alabiliyorum.
Tüm konuşmalarını karşı tarafta dahil dinleyebiliyorum.
İstediğim zaman komut verip kamerasını bile kullanabiliyorum.
Herşey benim elimde yanı.
Telefonun elinizde 1-2 dk olması yeterli. Bence yükleyin. En azından kafanızda soru işareti kalmaz.

Yeni görüştüğüm avukat da son paragrafta yazdıklarınıza yakın şeyler söyledi.bende ki körlük sanırım

Fikriniz niye değişti bi şey anlamadım

Amaçlı bu olsa aileyi birbirine karşı doldurmaz
burda yazdıysanız konu linkini bana mesaj olarak atar mısınız yorumlarda arada kaynamasın.süreci öğrenmek istiyorum
Dava sürecini burada yazmadım.ben iki kez çekişmeli dava açtım.ikisinde de daha ilk dava görülmeden çektim davamı.ama ikisin de de uzaklaştırma aldım.ilkinde avukatım halletti.ikincide yine avukatın yönlendirmesiyle hakimle bizzat görüştüm.avukat çok önemli iyice araştırın.avukatlar bazen her detayı söylemiyor işlerine geliyor.vallaha ben burdaki kadınlardan avukatlardan öğrendiğimden daha çok şey öğrendim.şu an 3. kez çekişmeli açmaya mecalim olmadığı için ve bir çok hakkımı kaybettiğim için avukatlar yüzünden.anlaşmalı için bekliyorum.bir avukat çıkıpta bana evi sat sonra dava aç deseydi şu an bu halde olmayacaktım.

Ama ben yaptım ve eşimin telefonuna casusluk programı yükledim. Telefonda konuşma, msjlaşma, whatsap, internet vs tüm kayıtları görebiliyorum.
Telefonun elinizde 1-2 dk olması yeterli. Bence yükleyin. En azından kafanızda soru işareti kalmaz.
bu nasıl programmış böyle.. özelden yazsana.

Kozlar bugün avukatla görüştüm anlattım, bunlar dava açmak için somut şeyler değil dedi. Açsak bile düşer dedi. Ya eşim razı olacakmış boşanmaya ya da şahit lazımmış:KK43: bana başkalarının yanında hep iyi davrandı bugüne dek. Laf sokacağında yengesi ve çocukların yanında yaptı bunu onlar da şahit olmaz malum:KK43:
Çocukları alıp gitmeye kalkarsam ve polis gelirse de anlaşamama halinde mahkeme kararına kadar yetiştirme yurdunda kalırmış çocuklar.elim kolum bağlandı ne yapacağım ben Mune Mune

Boşanma davasının düşmesi için birkaç yıl çekişmeli devam etmesi ve karşı tarafın istikrarlı bir şekilde boşanmayı kabul etmemesi lazım diye biliyorum ben.
Ki eşinizin karşı çıkacağını sanmıyorum, zira kadınlardan nefret edet hale gelmiş nerdeyse.

Merhaba. Nasıl yaptığınızı özelden msj atarak anlatabilir misiniz acaba??

X