Şimdi konu sahibi evli ve hamileyken sıkıntıları başlamış aslında. Sonra heralde doğumdan sonra eşinin abisi vefat ediyor. Eşi abisine çok düşkün. Kaybedince baya depresyona giriyor. Sonra bu abinin arkadaşı çıkıyor ortaya. Eşi bu adamla kanka oluyor ama ne kankalık gözleriniz kanar o derece
Kadın lohusayken eşi ilgilenmiyor hanımefendiyle. Gecelere kadar bu adamla telde konuşuyor. Hanımefendiyle aralarında ne geçiyorsa herşeyi aktarıyor o adama. Özel hayata kadar. Dul kalan eltide tanıyor bu adamı ama kadın soğuk nevale olduğu için pek görüşmüyorlar konu sahibiyle. İşin ilginç ve pis tarafı bu ölen abinin kızlarıyla bu ne idüğü belirsiz herif ve amcanın gereksiz samimiyeti. Büyük kız amcasına (yani konu sahibinin eşine) her sabah seni seviyorum diye mesajlar atıyor. Amcada kıza "al özlemişsindir" diyerek fotoğraf atıyor. Eltinin büyük kızı yine aynı şekilde o sapık adamla resimler çektiriyor. Başını omzuna falan koyuyor. Adamda derme çatma bir yerde yaşıyor ve ailesinden kimseyle görüşmüyor.
Bu kızları bu adamlar sürekli bir yerlere götürüyorlar. Çok komplo teorisi üretildi burda. Benim şahsi fikrim altından pis şeyler çıkacak. Bu arada konu sahibi ve eşide öğretmen. Mune bir sürü şeyler yazdı, izleyeceği yolu gösterdi ama galiba konu sahibi boşanmak istemiyor ki herşeye mız mız... 2 tane avukatla görüştü bu süreçte. İlki dava açarsanız düşer boşanamazsanız dedi. Bu arada adam kadını evden kovuyor, çocuklarıyla tehdit ediyor ve kadının çevresindeki herkes adamın böyle şeyler yapacağına inanmıyor.
Valla heralde pek kısa olmadı ama anca böyle oluyor bacım ben napim
Arada atladığım yerler olmuştur. Gören arkadaşların düzelteceğini düşünüyorum
Size güzel kafa patlatmalar