Tamam annelik cok guzel bir duygu ama uykusuz da yasanmiyor.

Kakasi normal. Yine de alerji olduğunu gösterir mi.

Allah o günleri gormeyi bize de nasip etsin insallah

Allah kolaylık versin bizde 5 aylik olduk şükür hâlâ mız mız erkek bebeklerin hakikaten gazı fazla oluyor biz gaz ilacı yla çözüm bulduk ama arkadaşın dediği gibi alerji durumunu doktora danışın mutlaka o yüzden ağlıyordur soğuk yiyip içmeyin. İnşallah çabucak geçer uyursunuz ben zombi gibi geziyordum evde

Allah analı babalı ,sağlıklı büyütsün diyeyim öncelikle ... doktorlarınız ne diyor bu duruma acaba alerjıleri olabilir mi ? süt alerjısı yada sizin yediklerinize bağlı bazı alerjıler ! sindiremediği için gaz sancıları çok olabilir , bir de gaz için damla vs önerdimi doktorunuz ? belki azda olsa faydasını görebilirsiniz biogai kullanmıştık biz ... şimdi kirazçekirdeği diyorlar ama hiç kullanmadım isterseniz onu da araştırın belki faydasını görebilirsiniz , allah kolaylık versin .

Duz DüzEn tabiki de iyi ama yeni doğana çok düzen uygulanabileceğini sanmadim açıkçası.
Oysa ki hamileyken ne hayallerim vardı benim. Şöyle yapacağım böyle yapmayacağım diyordum herşey alt üst oldu. Evdeki hesap çarşıya uymadı.
Inanin agladigi zaman gözünden akan yaşları görseniz cigerinuz parcalanirdi. O yüzden aglamasin da düzen de olmasın diyorum.

A AÇıkçası bunun için doktora goturmedim. Göbeği daha birkaç gündür iyileşti ondan önce çok kötüydü. Herhalde ağrıyor o yüzden böyle yapıyor diyordum ama şimdi göbek iyi olmasına rağmen devam edince acaba neden diye sorgulamaya basladim

Bi gaz ilacı alıp deneseniz metsil veriyorlardı sanırım ilk haftalar bi deneyin baktınız yine aynı süt ve süt ürünleri ni yemeyin bide öyle deneyin sütün varsa bence doyuyor dur ama gazından emmiyor dur çok üzüldüm ya inşallah geçer

Bebegin kilo alimi iyiyse acliktan aglamiyordur. Bos yere mamaya alistirma bebegini. Bu sefer seni emmez, sutun azalir. Doktor soylemedikce mama vermene gerek yok. Alerji olabilir dedikleri gibi. Bizde de suphelenmislerdi. Bir sure alerjik mama tuketti. Ben de sut urunlerini hepten kestim ama cozum olmadi. Bizimkinin bagirsaklari cok hassasti. Surekli mukuslu ve yesil olurdu kakasi. Zamanla duzeldi kendi kendine. Hic kan gormedim kakasinda cok sukur. Ayrica duzgun bir sekilde sallarsan kafa travmasi falan olmaz. Hepimiz sallanarak buyuduk. Sallamanin denge merkezi icin iyi oldugunu bile duymustum. Keske sallamadan kendi kendine uyusa ama gazli bebekler icin bu mumkun degil. Surekli kucakta olmak istemesi cok normal. Bir de kolik bebekler sabit durmayi sevmez. Sabaha kadar besigini salladigimi, arabasiyla evde gezdirdigimi bilirim. Bu surec gececek. Sen sabirli ol, bebegini emzir, kakasinda kan varsa bir doktora gotur istersen. Gaz damlasi da drneyebilirsin. Biogaia biraz yaramisti bize ama tam cozum olmadi asla. O bebek aglayacaksa agliyor. Yapacak cok birsey de yok.

bi video vardı

bir sürü bebeğin ağlamasını dinleyerek ağlama sesinden sıkıntısının ne olduğunu çözmüşler.

anneme göstermiştim doğru demişti. bakıcam bulabilirim inş. burdaki anneler de yorumlasın belki bebeğinizin derdini anlamaya yardımcı olur size.

Kilo alımı iyi. Geçen gün göbeğini yaktirmak işin gittigimde doktor kilosunu görünce inşallah sen bu çocuğa mama vermuyorsundur dedi bende yok hocam sadce emziriyorum dedim maşallah masallah çok iyi demişti. Bu alerji konusunu araştıracağım

Muhtemelen koliktir ve cok asiri gazi vardir benim oglum oyleydi hayatimin en zor 3 ayiydi. Yarim kundak yapmayi deneyin malesef 40 cikinca da pek duzelmiyor yani benimki duzelmedi 3 ay agliyorlar sonra geciyor. Beni taslayacaklar ama emzik vermeyi deneyin titresimli ana kucaklari telefonunuza kolik bebekler icin olan sesleri cikaran programdan indirin dinletince sakinliyorlar eger yakina koycaksaniz ucak moduna alin ayse oner olmasi lazim youtube da masaj videolari var inlari deneyin uzulmeyin ve sakin kalin geciyor bu donemler

Kendimden buldum bir tane benim oglumda 2.5 yasinda kizimi ogrendigimde du 3 ay nasil gececek diye oturup agladim

Bebeğinizde süt alerjisi olabilir, doktora danışın.

Ayrıca şuan devamlı ağlaması çok normal :) biliyorum çok sor ama ilk 3 ay bizde öyle idik. Oturur durumda bebek kucağımda uyuyordum. Bir süre sonra vücut adapte oluyor kısa süreli uykuya.

Ama lütfen bir doktora danışın alerji testi isteyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…