Tamam annelik cok guzel bir duygu ama uykusuz da yasanmiyor.

40 gün gece gündüz kavramı henüz oturmuyor 40 gün zıplata zıplata kucağımdan indirmedim .Sonra sonra düzelmeye başladı şuan 5 aylık hala mızırdadığı oluyor uykusu geldi mi ağlar gazı olur ağlar bazı saatler daha sık ağlar kolik olabilir zamanla düzeliyor .Şuan 8 gibi yatıp sabah 6 da kalkıyor.Gece 3 saate bir emiyor gözleri kapalı.Zamanla düzelicektir. Erkek bebekler daha gazlı oluyor

Canım çok uzak aramız. Zaten doğuma 1 ay kala gelmişti doğumdan sonra da kaldı. Şimdi tekrar gel git yapamaz. Ne akraba ne yardımcı malesef hiç biri yok

Emdiği sütü kusuyor bazı zaman süt olarak bazı zaman süt kesigi şeklinde. Ama genelde her emmeden sonra kusuyor. Yani cocgunlukla

Canım çok uzak aramız. Zaten doğuma 1 ay kala gelmişti doğumdan sonra da kaldı. Şimdi tekrar gel git yapamaz. Ne akraba ne yardımcı malesef hiç biri yok
yardımcı nasıl yok? maaşlı biri elbet vardır çevreye haber salın durumunuz iyiyse hatta bi tık fazla verin, yazık kendinize. üzüldüm, bende sene sonuna dogru dogum yapacağım korktum da açıkcası..
bence annenin get git yapar en en kötü ihtimalle, durumunuzu anlatsanız?

Ilk kizinda uykusuzluk yasamadinmi zaten?
Bilmiyomuydun bebek demek esittir uykusuzluk
Bende yeni anne sandim seni ilahi meger goze alip 2 .yi yapmisin
Kizimda bunların binde birini yaşamadım. O yüzden bu kadar karamsarim ya zaten. Önceden yaşadığım birşey olsa kendimi teselli edeceğim şu kadarlik olunca geçecek diyeceğim. Ha kizim 24 saat uyumuyordu ama uyanık olduğu zamanlar altı temiz karnı tok oldu mu aglamiyordu. Kendi kendine duruyordu. Oğlan öyle dedil isteiste

Yardımcı illaki vardır demek istedigim maddi olarak oyle bir durumumuz yok malesrf

Kalçasına baktırdınız mı canım o zaman da böyle çok ağlar yada doymuyorsa .. Bide yaramaz olursa. 40 çıkınca düzelme diye bşey yok hiç de öyle olmadı aynı devam nasılsa . ama benim yegende çok aglıypdu doymuyomuş çocuk mama verdik beş saat uyudu resmen biz korktuk tabi noldu dye çünkü hiç uyumazdı ama sonra düzeldi meğer açmış çocuk

Kalça cikikligina 6 haftalikken bakacağım dedi doktor

Ya kıyamam erkek bebekler daha gazlı oluyor. Zamanla geçicek. Canını sıkma geçicek diye düşün 40 günden sonra biraz daha iyi oluyor sonra 3 aylık gibi daha da rahat derken büyüyorlar başka sıkıntılar çıkıyor dertler bitmez

Daha 20 günlük, anne karnından çıktığını bile anlamamıştır. Boşuna ilk 3 aya 4. trimester denmiyor
En mantıklısı bacak arası ayarlanabilen ya da yenidoğan uyumlu bir kanguru alın.
Ayrıca belki inek sütü protein alerjisi filan olduğundan da huysuzlanıyor olabilir belki.

Inşallah. Geçecek demi. Ben yorgunluktan ve uykusuzluktan olmeden o günleri görürüm değil mi

Fön makinesi konusunda dikkatli ol
Ben 1 kere acmistim kucukken cocuk hala fonden korkuyor gördüğü yada sesini duyduğu yerde ...babasi bazen saclarini kurutmak zorunda kaliyor,cocuk evdeki ne kadar kapi varsa kapatip yanima gelip büzülüyor,yada bazen ortalikta unutuyorum eline alıp hizli adimlarla yok etmemi istiyor ama bu arada asla fone bakmiyor sag sola bakiyor

Cok ufak oyuzden boyle olmasi normal sık acikir gazi olur bunlari halledersiniz ama o yine uyanir hepsi boyle ilk 1 sene kademeli olarak azalir uyanmalari ataklar girer araya vs bir suru seyleri var akisina birakin sizinde vucudunuz bu duzene alisacaktir zaten ilk zamanlar yorgunluk cok dogal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…