- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Inşallahsana duymaktan büyük ihtimal bıktığın ama çok doğru olan bir gerçeği bende söylüyorum :)
Geçecek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallahsana duymaktan büyük ihtimal bıktığın ama çok doğru olan bir gerçeği bende söylüyorum :)
Geçecek :)
Kesinlikle. Onun bir gülüşüne ömrümü veririm o ayrı. Ama onun aglamasina da çok üzülüyorum. Sonuçta dili yok ağzı yok derdini anlatamıyor. Acaba bir yeri mi ağrıyor açıyor ve ben birşey yapamıyorum anlamıyorum diye de çok üzülüyorum.Yeğenim de öyleydi annesi artık gece uyuyamamaktan kafayı yiyecekti. Sonra çocuk dr u araba sesi su sesi süpürge sesi dinlet demiş. Açtılar netten dinlettiler çocuk uyudu. Valla büyük nimet süpürge sesi hışırtı sesi faln deneyin bence. Ve geçeceğine inanın evlat büyük nimet
Dediğim sesler çok iyi gelicek. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahKesinlikle. Onun bir gülüşüne ömrümü veririm o ayrı. Ama onun aglamasina da çok üzülüyorum. Sonuçta dili yok ağzı yok derdini anlatamıyor. Acaba bir yeri mi ağrıyor açıyor ve ben birşey yapamıyorum anlamıyorum diye de çok üzülüyorum.
Beyaz gürültü ,süpürge sesi,saç kurutma sesi dinletin YouTube dan.kolik,gaz sancısı ile ilgili bir durumsa işe yarıyor canım.ayrıca sezeryan bebeği mi?Bazı günler aynı saat bazı günler değişiyor.
Bazı zaman gündüz akşama kadar ağlıyor gece yorulup yatıyor bazı günler ise gece sabaha kadar ağlıyor gündüz yatıyor.
Artık bende şaşırdım
Yok canım normal dogum. Kendi isteğiyle geldi bebisBeyaz gürültü ,süpürge sesi,saç kurutma sesi dinletin YouTube dan.kolik,gaz sancısı ile ilgili bir durumsa işe yarıyor canım.ayrıca sezeryan bebeği mi?
Benim kızımda çok küçükken bronşit olma eşiğine gelmişti. Buradaki doktor kızıma burun spreyi ve buhar makinasi vermişti. O makinayla yattığı odası nemleniyordu. Bronşit olsaydı eğer yine ilaç yerine masaja gondereceklerdi. Masaj ile içerideki balgami çıkartıyorlar. Bebekler için zor birsey ama yine ilaç vermiyorlar düşünün. 3 yaşına gelince ufak tefek ilaçlar veriyorlar. Genelde burun damlası spreyi falan kullanıyoruz ağrı kesici surup ile. Aman dikkat edin. Sizde kullanmayın. Çok var maalesef öyle doktor orada çok denk geldim. Hatta kızım usutmustu elinden kan almak için bir yerini deldiler çıkmadı kan. Sonra daha yer arıyor hemşire aldım elinden çocuğumu.yaptirmadim. Bir sürüde ilaç verdiler hatta antibiyotik falan yazmışlar. Her gitmede antibiyotik verilmezki egerki vicutta mikrop çoksa verilmeli. Orda ufak şeylerde veriyorlar aman bunada dikkat edin. Vicudun mikrobada ihtiyacı var. Çok çok hasta olmadıkça verilmemeli. Doktordan doktora fark ediyordur. Herkese değil bu sözlerim ama ben oylelere denk geldim.O ilac manyagi doktorlar yuzunden cocugum nerdeyse bronsit oluyordu. Daha 1 aylikti oksuruk ve burun tikanikligindan goturdum. Astim bronsit ilaci olarak kullanilan ventolin diye bir surup verdiler. Tabi ben bunu baska bir hastaneye goturunce ogrendim. Ordaki doktor bunu yazan hekim ne dusundu de verdi acaba derhal kes bu ilaci dedi. Burun damlasiyla hallolur bu durum dedi. Ve o surup yuzunden cocugun kuru oksuugu balgama donustu. Bogulacak korkusundan gunlerce uyuyamadim. Artik oksurse de surup falan vermiyorum. Usutme belirtisi basladigi anda sık sık emziriyorum. Kendi doktorumuz senin sutunden iyi ilac yok ona bol bol emzir diyor. Zorda kalmadigim surece ates dusurucu surup bile vermemeye calisiyorum.