Sağ olasın ablacımEllerine sağlık olsun yasom
Ciğere tahammülüm yok biliyorsunuz, tarife girip bakamadım bileBilindik olmasının etkisi olabilir mi
Yaso'nun pilav daha az biliniyor ama görsel muhteşem
Ben ciğerli pilav,kavurmalı pilav da devasa oy alır diyordum. Mesela ben kavurmalıyı daha çok severim
Ablam bence bu her kategoride olmuyorArtık klasik tarifler daha şanslı bence helede tavuklu pilav efsane zaten onun payı daha yüksek bana göre.
Seveni çok ama ondan olur belki dedimCiğere tahammülüm yok biliyorsunuz, tarife girip bakamadım bile
Güzel tercih nevoşFirdefs tavuklu ve meyhane istediBen tavuklu olsun dedim
Alakası yok. Pilavın tablo gibi duruyor. Yanına bişeyler eklemene bile gerek yok benceBir ben mi umutlu değildim
Ben pearlshine, sen ve firdefs olarak bakıyordum. Kendimi sıralamada görünce şaşırdım
Aynen iyi tercihmişGüzel tercih nevoş
Alakası yok. Pilavın tablo gibi duruyor. Yanına bişeyler eklemene bile gerek yok bence
Teşekkür ederimTavuğu ben genelde yağlı kağıt yada fırın poşetinde yapıyorum. Aralarına patates soğan ekliyorum. Arzu edersen havuç biber arttırabilirsin. Toz biber kekik tuz pul piper sıvıyağ ile harmanlıyorum güzel oluyor. Dün akşam yapmıştım. Yanına pilav güzel olur :)
Başka bahara artıkNeyse birgün tavuk ve tavuk suyu ile dene
Kokusu müthişBaşka bahara artık
Zaten tavuk suyu ile muhteşem oluyor, iyi ki karnım tok. Canım çekmedi
İsli isliKokusu müthiş
Aaa motivasyonunu mu düşürüyorsun kızın nevoşAynen iyi tercihmişHatta sonra keşke özbeği önerseydim şansın az dedim
Hepimiz tokuzİsli isli
Ama ona her şeyi söyleyip alıştırmam lazımAaa motivasyonunu mu düşünüyorsun kızın nevoşsenden bunu duyacağım aklıma gelmezdi
Şansın az dedin demek
Rica ederim canım. Afiyet olsun. Kolay gelsinTeşekkür ederim
Eli sopalı hoca bilmez miyimAma ona her şeyi söyleyip alıştırmam lazımOnun hocasıyım
Sabah 6 da ben
Yarasın bal şeker olsun yasocumSağ olasın ablacım
Klasik sonuçta tavuk pilav dedinmi akan sular durur bende evde var akşama yiyecezAblam bence bu her kategoride olmuyorDemek pilavda etkiliymiş
Firdefs aldı.Sonra diğerleri alınınca bu ay şansın yok gibi dedim