Sen de iyi ki varsin tatlımCanım bacım
Bissürü galp
Teşekkür ederim iyi ki varsın.
1.lik gelmezdi, bacının, canonun, yaseminin sunumları gerçekten çok güzel. Onlara daha yakın olurdum, siz de daha güzel bir sunum görmüş olurdunuz,Bencede çok iyi oy aldınDemek sunuma biraz özenseydin.1.lik gelirdi
Bir daha yaptığında daha güzel olsun1.lik gelmezdi, bacının, canonun, yaseminin sunumları gerçekten çok güzel. Onlara daha yakın olurdum, siz de daha güzel bir sunum görmüş olurdunuz,
Sağ ol canım benim
Teşekkürler ballı lokmamÖğretmen kankilerim hepinizin günü kutlu olsun,hepinizi seviyorum iyi ki varsiniz
Teşekkür ederimOylamaya bakamamıştım ,dün çok yoğundum, bugün baktım,firdefs e çok sevindim, tarifi ve sunumu çok güzeldi yasminsay ın pilavı da çok güzeldi, ikisinden biri alır diye düşünüyordum, ama belki bilindik tariflere yönelip meyhane ve kavurmalı ya da ciğerli pilav da iyi oy alabilir diye düşünmüştüm, özbek, patlıcan pilavı da çok iyiydi ama kendiminki ortalarda olur diye düşünmüştüm, doğru bildim
Kaparlar diye korktun değil miİyi akşamlar hanımlarEvi süpürüp sildim. Şimdide nohutlu tavuklu pilavıma sahip çıkayım dedim. Hala öndeyim
Yok ya.Kaparlar diye korktun değil mi
Eferim sanaYok ya.Bu pilavın sahibi kimmiş demesinler dedim.
Dün pırasa yapmıştım.Eferim sana
Bugün ne yemek yaptın
Afiyet olsunDün pırasa yapmıştım.Bugüne de kaldı. Bugün de pırasa yiyeceğiz.
Evde tek olmam lazımBir daha yaptığında daha güzel olsun
Ben de dün pırasa yapmıştım. Çocuklar yemiyor diye dün yanına pizza yaptım. Bugün pırasa yesinler diye yemek yapmadım, yine yemediler. Sonuç, ocakta karışık sarma pişiyorDün pırasa yapmıştım.Bugüne de kaldı. Bugün de pırasa yiyeceğiz.