Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ama firdevs de çok iyi şimdi 😍
Yasonun ki devasa bir pilav gibi burdayım burdayım der gibi göz kırpıyor. Kendimi hiç düşünmedim zaten kazanacak diye 🤣

Gelecek kategoriye odaklıyım🤓
Bilindik olmasının etkisi olabilir mi🤔
Yaso'nun pilav daha az biliniyor ama görsel muhteşem🤩
Ben ciğerli pilav,kavurmalı pilav da devasa oy alır diyordum. Mesela ben kavurmalıyı daha çok severim😄🤩

Ben ciğerli pilav,kavurmalı pilav da devasa oy alır diyordum. Mesela ben kavurmalıyı daha çok severim😄🤩
Tabiki etkiliyor. Zaten konu açılmadan bunun mücadelesini veriyoruz tarif kapmak için 🤩
Popüler bilindik sevilen 1 tarif + 1 puan ilerde başlıyor. Sunumla da bunu yukarı taşıyabiliyorsan kazanmak güç değil :)

Benim istediklerim de duvaklı, özbek, tavuklu ve alipaşaydı 🤣 nasip olmadı o başka. Buda iyi :)

Ben hepsini severim. Domatesli pilavda çok güzel oluyor 🤤

Artık klasik tarifler daha şanslı bence helede tavuklu pilav efsane zaten onun payı daha yüksek bana göre.

Tabiki etkiliyor. Zaten konu açılmadan bunun mücadelesini veriyoruz tarif kapmak için 🤩
Popüler bilindik sevilen 1 tarif + 1 puan ilerde başlıyor. Sunumla da bunu yukarı taşıyabiliyorsan kazanmak güç değil :)

Benim istediklerim de duvaklı, özbek, tavuklu ve alipaşaydı 🤣 nasip olmadı o başka. Buda iyi :)

Ben hepsini severim. Domatesli pilavda çok güzel oluyor 🤤
Firdefs tavuklu ve meyhane istedi😄Ben tavuklu olsun dedim😄

Fırında tavuk garnitür tarifi verebilir misiniz ve yanında ne yapılır pilav gider mi
Tavuğu ben genelde yağlı kağıt yada fırın poşetinde yapıyorum. Aralarına patates soğan ekliyorum. Arzu edersen havuç biber arttırabilirsin. Toz biber kekik tuz pul biber sıvıyağ ile harmanlıyorum güzel oluyor. Dün akşam yapmıştım. Yanına pilav güzel olur :)

Son düzenleme:
X