- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Öğretmenler günün kutlu olsunTeşekkür ederim hanımcim
Seni görünce içimde tarifsiz güzel bir heyecan oluşuyor sebebini bilmiyorum.
Sunum çökmeye başlayınca vakit harcamaya cesaret edemedimSen arkaya fon yapsaydınBir iki yan ürün koysan kesin 1.olurdu Bence dağılmış değil gayet başarılı
Açtım, çok güzel pişmişBizim kasap getiriyor.Arada alıyoruz.Önceden sipariş veriyoruz
Hatta pazartesi annemle aldık.Uygun zamanda pişireceğiz
Haklısın canımSunum çökmeye başlayınca vakit harcamaya cesaret edemedim
Afiyet olsunAçtım, çok güzel pişmiş
Günün menüsü belli
Tavuk suyuna çorba ve davıklı bulgur pilavı
Afiyet olsunAçtım, çok güzel pişmiş
Günün menüsü belli
Açık konuşayım. Ben seni birinci olarak görüyordum.Ben kendi tarifimden ümitli değildim. Sunum tekti, yan ürünlerim yoktu ve dağılmıştı. 2. Olmasına şaşırdım bu sebeple
BendeAçık konuşayım. Ben seni birinci olarak görüyordum.
Ama firdevs de çok iyi şimdiBende
1.firdefs olmasa konuşamazdım
Ellerine sağlık olsun yasomAçtım, çok güzel pişmiş
Günün menüsü belli
Bilindik olmasının etkisi olabilir miAma firdevs de çok iyi şimdi
Yasonun ki devasa bir pilav gibi burdayım burdayım der gibi göz kırpıyor. Kendimi hiç düşünmedim zaten kazanacak diye
Gelecek kategoriye odaklıyım
Tabiki etkiliyor. Zaten konu açılmadan bunun mücadelesini veriyoruz tarif kapmak içinBilindik olmasının etkisi olabilir mi
Yaso'nun pilav daha az biliniyor ama görsel muhteşem
Ben ciğerli pilav,kavurmalı pilav da devasa oy alır diyordum. Mesela ben kavurmalıyı daha çok severim
Artık klasik tarifler daha şanslı bence helede tavuklu pilav efsane zaten onun payı daha yüksek bana göre.Bilindik olmasının etkisi olabilir mi
Yaso'nun pilav daha az biliniyor ama görsel muhteşem
Ben ciğerli pilav,kavurmalı pilav da devasa oy alır diyordum. Mesela ben kavurmalıyı daha çok severim
Firiğim var canım, arada canım çeker yaparımAfiyet olsun
Bulabilirsen birgün firik,bulgur karışık yap efsane oluyor
Firdefs tavuklu ve meyhane istediTabiki etkiliyor. Zaten konu açılmadan bunun mücadelesini veriyoruz tarif kapmak için
Popüler bilindik sevilen 1 tarif + 1 puan ilerde başlıyor. Sunumla da bunu yukarı taşıyabiliyorsan kazanmak güç değil :)
Benim istediklerim de duvaklı, özbek, tavuklu ve alipaşaydınasip olmadı o başka. Buda iyi :)
Ben hepsini severim. Domatesli pilavda çok güzel oluyor
Bir ben mi umutlu değildimAçık konuşayım. Ben seni birinci olarak görüyordum.
Tavuğu ben genelde yağlı kağıt yada fırın poşetinde yapıyorum. Aralarına patates soğan ekliyorum. Arzu edersen havuç biber arttırabilirsin. Toz biber kekik tuz pul biber sıvıyağ ile harmanlıyorum güzel oluyor. Dün akşam yapmıştım. Yanına pilav güzel olur :)Fırında tavuk garnitür tarifi verebilir misiniz ve yanında ne yapılır pilav gider mi
Neyse birgün tavuk ve tavuk suyu ile deneFiriğim var canım, arada canım çeker yaparım
Ama eşim bulgur istedi bugün