Öğretmen olmaya ne dersinAynen salon aksesuarı eve uymalı
Benim eve uyar
1 yılda çok şık bir yemek takımı almıştık.İnan öyle bir takımı başkasında görmedimBakırmi valla sansliymis abla değmiş değecek bişey alinmis
Kesinliklee katılıyorum canım.hem çok güzel birkaç hediye bile alinabilirdi o paraya tek bunlara verene kadarBencede güzel bir çanta alsaydiniz bari taktikca sınıfını hatirlardi yazık olmuş paraya
Ağlarım bak surda NevoşMerhaba
Aynen herkesin zevki beğenisi farklı oluyor.İnanın o 1.olan tabağın sahibi bile beklemiyordu
Kadınkar Kulübü üyeleri bizi her ay şaşırtıyor
Benim 1.olmasa bile çok oy alacağını düşündüğüm tarifler bile az oy aldı
Ayyy ne güzel keşke burada yağsaEvdeyim,annemle oturuyoruzöğleden sonra yağmur başladı
Acayip yagiyor hemsom,tam senlikEvdeyim,annemle oturuyoruzöğleden sonra yağmur başladı
Çok isterdimÖğretmen olmaya ne dersin
Illa bi çok bilmiş cikiyo zaten perişimKesinliklee katılıyorum canım.hem çok güzel birkaç hediye bile alinabilirdi o paraya tek bunlara verene kadar
Yarın da yagacakmis ,cok sevindim ben de yağınca,size de gelir inşallahAyyy ne güzel keşke burada yağsa
Diğer oylamalarda hep en beğendiğim birinci çıktı, ondan şaşırdım :) nohutlu ve tavuklu pilavı çok seven varsa demek kiMerhaba
Aynen herkesin zevki beğenisi farklı oluyor.İnanın o 1.olan tabağın sahibi bile beklemiyordu
Kadınkar Kulübü üyeleri bizi her ay şaşırtıyor
Benim 1.olmasa bile çok oy alacağını düşündüğüm tarifler bile az oy aldı
Önemli olan sevildiğini bilmesi diyelimKesinliklee katılıyorum canım.hem çok güzel birkaç hediye bile alinabilirdi o paraya tek bunlara verene kadar
Evet hemşom,cokzelAcayip yagiyor hemsom,tam senlik
Neguzel ya çok iyi valla1 yılda çok şık bir yemek takımı almıştık.İnan öyle bir takımı başkasında görmedim
Neden olmasınÇok isterdim
Firdefs aslında kalıpta yaoacaktı.Ama pilavı çevirince dağılmışAğlarım bak surda Nevoş
Diyelim bakalım yapacak bişi yokÖnemli olan sevildiğini bilmesi diyelim
Aynen nevoş, akiş yolunu buluyoFirdefs aslında kalıpta yaoacaktı.Ama pilavı çevirince dağılmışAman böyle olsun demiş
Yoksa ben ona o tarz sunumlar göndermiştim
Rakipler dişli
Demek bazen akışına bırakmak lazım
Çıkıyor valla kuzu hop diye ilk o atıldı bide anneliğe bı görIlla bi çok bilmiş cikiyo zaten perişimbenzetmiş