• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Neguzel ya çok iyi valla🤩 keşkem ben sınıf annesi olsaydim dedim suaaan 😫
Ya varya gerçekten begendimi acaba diye de içime bişey oldu aslında ben çok hoş bulmayinca acaba hocada ben gibi düşündümu diye.
Beğenmiştir ya🥰
Seneye düşün😄
Dün mesela okuldaydım.Müdür yardımcısı geldi.Hanımefendi veliler içeri giremez dedi😄Sınıf temsilcisiyim dedim.🤣Tamam dedi gitti🤣

Tabii,herkesin zevki farklı, demek istediğim eklenme sırasına göre secilmedigi,saygılar:))
Tabi sıralama rasgeledir, önemli olan oylama. Nohutlu pilavdan beklemediğim bir başarı olmuş :) Sanırım görsel sunum daha bir ön planda oldu bu yemeklerde benim için. Herkesin eline sağlık.

Firdefs aslında kalıpta yaoacaktı.Ama pilavı çevirince dağılmış 🤷🏻‍♀️Aman böyle olsun demiş🤣
Yoksa ben ona o tarz sunumlar göndermiştim😄
Rakipler dişli🤣
Demek bazen akışına bırakmak lazım😄
Benimde dağıldiya valla çok riskli😜

Tabi sıralama rasgeledir, önemli olan oylama. Nohutlu pilavdan beklemediğim bir başarı olmuş :) Sanırım görsel sunum daha bir ön planda oldu bu yemeklerde benim için. Herkesin eline sağlık.
Çok biliniyor olması etki etmiş olabilir🤔

Beğenmiştir ya🥰
Seneye düşün😄
Dün mesela okuldaydım.Müdür yardımcısı geldi.Hanımefendi veliler içeri giremez dedi😄Sınıf temsilcisiyim dedim.🤣Tamam dedi gitti🤣
İnşallah 😁
Allahimmm havaya bak havayaa :rolleyes:hadi giremezsin desin simdiiii:KK53:

Diğer oylamalarda hep en beğendiğim birinci çıktı, ondan şaşırdım :) nohutlu ve tavuklu pilavı çok seven varsa demek ki :KK70: herkesin eline sağlık..
Bazen bende sizin gibi hayret içinde kalıyorum🤣

Back