Birde evine uyuyormu, koyacak yeri varmı acaba diye düşünmek lazımGüzelde Abla 420 TL verdik buna bu fiyata emin ol bundan çok daha güzel aksesuarlar var görüyorum çünkü gittiğim yerlerde.
Neysem artık hepsi iyi günlerde kullansın inşallahbanada ne diye dert oluyorsa sanki ben kullancam ne memnuniyetsiz gadın oldum
Aynen canım2 kişi sayılırsınızSize yeter
Bende pek kızartma yapmam
Aynen salon aksesuarı eve uymalıBirde evine uyuyormu, koyacak yeri varmı acaba diye düşünmek lazım
Nasılsın aşkom
Sıralamaya göre değil,oylamaya göre birinci seçiliyor.Ben çok anlamıyorum bu oylama işlerini ama son yemeğin şuan oylamada 1. olması, ne bileyim.. şaşırttı. ne tabaklar var
İyiyim sağ olİyiyim aşkom,sen nasılsın?
Senin zevkin iyidir abla amaİlkokul seviyesinde çok para toplanıyor.Hemen hemen herkes katılıyor
Ortaokulda öyle değil.
Bende Antep'te öğretmenimize çok güzel hediyeler aldım
1 yıl bakır almıştım.3-4 parçaSenin zevkin iyidir abla ama
O aldığın fincandan bile belli bak .
Çok para toplanıyorda yani nebilim yaa daha kullanışlı birşey olabilirdi işte.
Keşkem sen burda olsaydın
Hahh isteeee demi ama zevkine de uyarmi. Valla kahvaltı seti fincan takımı herzaman kullanılabilen şık şeyler daha iyi olurdu yada aksesuar ama daha güzel olabilirdi.Birde evine uyuyormu, koyacak yeri varmı acaba diye düşünmek lazım
:) sıralamaya göre en sonda olan yemek oylamaya göre birinci.. ve beni şaşırttı, çünkü ne tabaklar var, bana göre çok çok daha iyi. bunu demek istemiştim...ama benim zevk genele uymadı galiba bu sefer. sevgilerSıralamaya göre değil,oylamaya göre birinci seçiliyor.
Bakırmi valla sansliymis abla değmiş değecek bişey alinmis1 yıl bakır almıştım.3-4 parça3-4 yıl önce 500 lira vermiştim
Çok şanslıydı öğretmenimiz çok güzel hediyeler almıştık
Tabii,herkesin zevki farklı, demek istediğim eklenme sırasına göre secilmedigi,saygılar:)):) sıralamaya göre en sonda olan yemek oylamaya göre birinci.. ve beni şaşırttı, çünkü ne tabaklar var, bana göre çok çok daha iyi. bunu demek istemiştim...ama benim zevk genele uymadı galiba bu sefer. sevgiler
Bencede güzel bir çanta alsaydiniz bari taktikca sınıfını hatirlardi yazık olmuş parayaHahh isteeee demi ama zevkine de uyarmi. Valla kahvaltı seti fincan takımı herzaman kullanılabilen şık şeyler daha iyi olurdu yada aksesuar ama daha güzel olabilirdi.
Merhaba:) sıralamaya göre en sonda olan yemek oylamaya göre birinci.. ve beni şaşırttı, çünkü ne tabaklar var, bana göre çok çok daha iyi. bunu demek istemiştim...ama benim zevk genele uymadı galiba bu sefer. sevgiler
Evdeyim,annemle oturuyoruzİyiyim sağ ol
Evde misinBugün burada hava çok güzeldi. Sizin orada nasıl