Beğenmiştir yaNeguzel ya çok iyi vallakeşkem ben sınıf annesi olsaydim dedim suaaan
Ya varya gerçekten begendimi acaba diye de içime bişey oldu aslında ben çok hoş bulmayinca acaba hocada ben gibi düşündümu diye.
Heee çok halletmişÇıkıyor valla kuzu hop diye ilk o atıldı bide anneliğe bı gör
Tabi sıralama rasgeledir, önemli olan oylama. Nohutlu pilavdan beklemediğim bir başarı olmuş :) Sanırım görsel sunum daha bir ön planda oldu bu yemeklerde benim için. Herkesin eline sağlık.Tabii,herkesin zevki farklı, demek istediğim eklenme sırasına göre secilmedigi,saygılar:))
Öyle canımAynen nevoş, akiş yolunu buluyo
Benimde dağıldiya valla çok riskliFirdefs aslında kalıpta yaoacaktı.Ama pilavı çevirince dağılmışAman böyle olsun demiş
Yoksa ben ona o tarz sunumlar göndermiştim
Rakipler dişli
Demek bazen akışına bırakmak lazım
Çok biliniyor olması etki etmiş olabilirTabi sıralama rasgeledir, önemli olan oylama. Nohutlu pilavdan beklemediğim bir başarı olmuş :) Sanırım görsel sunum daha bir ön planda oldu bu yemeklerde benim için. Herkesin eline sağlık.
Senin yine tutmuş onun kompleBenimde dağıldiya valla çok riskli
O pilavı kim sevmez kiÇok biliniyor olması etki etmiş olabilir
İnşaallah aşkomYarın da yagacakmis ,cok sevindim ben de yağınca,size de gelir inşallah
Bende çok korkmustum dağılacak diye hayret dağılmadiSenin yine tutmuş onun komple
Bu yaştan sonra mıNeden olmasın
İnşallahBeğenmiştir ya
Seneye düşün
Dün mesela okuldaydım.Müdür yardımcısı geldi.Hanımefendi veliler içeri giremez dediSınıf temsilcisiyim dedim. Tamam dedi gitti
Nohutdan kaynaklı olabilir dedimBende çok korkmustum dağılacak diye hayret dağılmadi
Yani daha rahat oluyorİnşallah
Allahimmm havaya bak havayaahadi giremezsin desin simdiiii
Hangi yaştan sonra miBu yaştan sonra mı
Evet ondandır nevoş,boşluk yaratiyoNohutdan kaynaklı olabilir dedim
Bazen bende sizin gibi hayret içinde kalıyorumDiğer oylamalarda hep en beğendiğim birinci çıktı, ondan şaşırdım :) nohutlu ve tavuklu pilavı çok seven varsa demek kiherkesin eline sağlık..
40Hangi yaştan sonra mi
Ama bak atı aldı geçti uskudariSenin yine tutmuş onun komple
Tovbe estağfurullahBu yaştan sonra mı